deesnider Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Ξεκινάς το νήμα με την εξής φράση: "Καιρός για έξοδα!", αλλά μετά μας τα γυρίζεις! Έξοδα είπα ότι θα κάνω ρε τρελοκομείο! Δεν είπα ότι θα σκοτώσω τα νεφρά μου στη μαύρη αγορά, για να πάρω τηλεόραση... ...άμα δεν ξεφορτώσω 7 χιλιάρικα δηλαδή, δε θεωρείται έξοδο... ...και μετά λες εμένα μεγαλοαστό και κεφαλαιοκράτη! Υ.Γ. Να μην ρωτήσω η "παλαβή" ποιά είναι ε; Γιατί να μη ρωτήσεις; Αυτή που γκρινιάζει για τα έξοδα που αποφασίζω εγώ, όταν εκείνη έχει την εντύπωση ότι ασχολούμαστε με χονδρεμπόριο κουρτινών κι έχει αγοράσει 30 σετ για κάθε παράθυρο/μπαλκονόπορτα, για να βάζει κάθε μέρα και διαφορετικό... ...είναι παλαβές ή όχι; 1
kostas_dr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Παρατήρηση 1η: 1 νεφρό φτάνει και περισσεύει βρε υπερβολάρα. Τι παίρνεις ως αντάλλαγμα όμως! Παρατήρηση 2η: και δεν ασχολείσαι (έστω και περιστασιακά) με το εμπόριο κουρτινών; Αμαρτία δεν είναι τόσα σετ να μαζεύουν σκόνη; Αυτό δεν εννοούν οι ξένοι όταν λένε ότι πρέπει να αξιοποιήσουμε τα περιουσιακά μας στοιχεία; Ε, ξεκίνα λοιπόν.
kostas_dr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Τελικά την πήρες την 65αρα που σου πρότεινα;
deesnider Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Τελικά την πήρες την 65αρα που σου πρότεινα; Όχι, διότι το πρόβλημα ήταν ακριβώς αυτό που φαντάστηκα: Δεν είχαν ετοιμοπαράδοτα αρκετά κομμάτια για το video wall... Πάντως απ' ό,τι βλέπω, μάλλον στη samsung που έβαλα στο αρχικό post θα καταλήξω. Την είδα εν λειτουργία σε κατάστημα εδώ και την αξιολογώ ως αξιοπρεπέστατη, χωρίς να κοστίζει ένα σκασμό λεφτά.
kostas_dr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Απ'τη στιγμή που σε καλύπτει η εικόνα της... Αποστολή από το Nexus S με τη χρήση Insomnia App
deesnider Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Η εικόνα της μια χαρά κάθισε στο μάτι μου. Δεν είμαι και τύπος που ψάχνει το απόλυτο, ούτε είμαι διατεθειμένος να δώσω πάρα πολλά. Αυτό που κυρίως με προβλημάτιζε - και ένας από τους βασικότερους λόγους για τον οποίο ήθελα να τη δω «ζωντανά» - ήταν το πόσο συμπεριφέρεται σαν «καθρέφτης» η οθόνη, με αναμμένα φώτα, ή ανοιχτά παράθυρα, φαινόμενο το οποίο στη συγκεκριμένη είναι αρκετά μειωμένο. Ούτως ή άλλως, εκεί που θα τοποθετηθεί, δεν υπάρχει απέναντι κάποια πηγή φωτός, οπότε όλα μια χαρά!
kostas_dr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Άντε, με το καλό. Αποστολή από το Nexus S με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα