johnnyman Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 καλησπερα!η καρτα εχει πανω ενα διακοπτακι που αυτοματα παει το core στο 1150.αμα το ανεβασω στα στα 1200 με το evga precision εχω και λιγο ακομα την μνημη καποιες φορες εχω artifacts.μηπως θελει να ανεβει το voltage?εαν ναι δεν μπορω να το ανεβασω ουτε απο afterburner ουτε απο evga precision..
Prospector8 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Τρεξε ενα λεπτο το Heaven ή το Valley, και απο πισω να τρεχει το gpuz ,με την ενδειξη του Vddc να δειχνει στο max. ΣΤην δευτερη καρτελα του gpuz ειναι αυτο που λεω. Οταν τελειωσει το bench,ανεβασε φωτο για να δουμε ποσο παει το Vcore οταν το core ειναι στα 1150.
Prospector8 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Ωραια οσο περιμενα. Ειχες βαλει στο Μsi afterburner ,+20% power,και τικαρισμενη την επιλογη constant voltage που ειναι στα settings?
johnnyman Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 δεν ειχα βαλει κατι,οχι.εχω το evga precision.το ιδιο δεν ειναι?οταν λες 20% power εννοεις εκει που λεει power target?
Prospector8 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Ναι αυτο εννοω. Κοιτα για την ευκολια καλυτερης συννενοησης κτλπα,κανε uninstall οποιοδηποτε αλλο προγραμμα εχεις που κανει τα oc και αυτα,και ασε μονο το MSI. Με αυτο θα δουλεψουμε. Οποτε αφου πας στο MSi βαζεις Vcore 1.250,power target +20,core 1200,memory 1500.Πατας apply. (Μην ξεχασεις να βαλεις την επιλογη constant voltage που ειναι στις ρυθμισεις) τρεξε ενα valley και δες αν θα σου βγαλει παλι artifacts. 1
johnnyman Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 ελα φιλε μου.ετσι οπως με ειπες δεν εκανε artifacts στο 3dmark11. στα 1200 core ειμαι 1500 memory.τι ακριβως ειναι το constant voltage και το power limit?max temp 71 πηγε η καρτα!
Prospector8 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Ε ναι οσο πιο πολυ ανεβαινες τοσο σιγα σιγα ανεβαινουν και οι θερμοκρασιες. Ειναι απολυτως safe αυτες οποτε cool. Για να παμε σε πιο ουσιαστικα αποτελεσματα,ποια παιχνιδια εχεις install αυτην την στιγμη στο pc? Κανα far cry 3,crysis 3,metro LL κανενα απο αυτο?? * Το Constant voltage,δινει σταθερο συνεχομενο ρευμα στην καρτα και το power temp δεν μπορω να στο εξηγησω ακριβως εγω αλλα βοηθαει παντα στο overclock για αυτο και πρεπει να ειναι +20. 1
johnnyman Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 ευχαριστω πολυ για τις επεξησησεις!! εχω crysis 3,metro LL. κατι αλλο.τους drivers για την igpu δεν τους εχω εγκαταστησει,να τους βαλω η δεν χρειαζεται?
Prospector8 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Anytime. Καθολου μην ασχοληθεις με την ενσωματωμενη καρτα γραφικων του cpu σου. Ωραια,κανε το benchmark του Metro LL,θα δεις εχει δυο εικονιδια για το Metro LL το ενα θα ειναι του Benchmark,και βαλε αυτες τις ρυθμισεις να τρεξει: Και ποσταρε εδω το αποτελεσμα που θα σου ανοιξει στον Browser. Οσο θα κανει το τεστ κοιτας προσεχτικα για τυχον artifacts ή πεσει κανενας driver. 1
johnnyman Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 σε τι clocks να το τρεξω?1200 core 1500 memory? ετοιμος!! 3
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Στα 1300+ είναι πιο γρήγορη η 680 από μια 7950 στα 1200/1250
Prospector8 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Εσκισες μεγαλε. Με την 7950 βγαζω 55fps στα 1200/1625. Πως ηταν το τεστ? Κανενα σημαδι artifact? Επομενη δοκιμασια για το stable overclocking ειναι να πας να παιξεις για 15 λεπτα περιπου smooth το crysis 3. Θα προτεινα για ρυθμισεις Very high textures,very high το γενικο, και FxAA. Βαλε οσο θα παιζεις απο πισω το gpuz να τρεχει,με επιλεγμενα στο Max τα gpu temperature,Vddc,core,memory,memory usage(dedicated) Και δες πως θα ειναι το gaming experience. 1
Bigi444444 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 To +20 είναι επιπλέον τροφοδοσία με ρεύμα στην κάρτα (και είναι ποσοστιαία αύξηση συγκεκριμένα).Η amd έχει όριο από τους οδηγούς της στα 200 ή 250 (νομίζω 250) watt για κάθε κάρτα, οπότε αν θες να υπερχρονίσεις και να έχεις αποτέλεσμα, ειδικά αν ανεβάσεις τάση όπου θα έχεις αυξημένη κατανάλωση ρεύματος, θες και αυξημένη παροχή. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα