Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Μου έφερε ένας φίλος το πισί του να δω τι έχει.Το πρόβλημα ήταν ότι έμπαινε στην οθόνη εκκίνησης των XP με τη μπάρα αλλά δεν εκκινούσε ποτέ.

Ξεκινώντας το πισί και μπαίνοντας στο ΒΙΟS βρήκα ένα απενεργοποιημένο SMART.Τώρα για ποιό λόγο δεν ξέρω,αλλά σίγουρα εμπόδισε την έγκαιρη διάγνωση για το δίσκο.

Μόλις το ενεργοποίησα κλασικά έβγαλε το μήνυμα ότι ο δίσκος τα έφτυσε και δεν ξεκινά.

Δοκίμασα με Live CD μιάς διανομής linux αλλά και αυτό απέτυχε να φορτώσει.

Ερώτηση: Υπάρχει τρόπος να περιηγηθώ στο σκληρό να πάρω τα αρχεία που θέλει;Μήπως εγκατάσταση σε νέο σκληρό των Win και σύνδεση αυτού ως δευτερεύοντος δουλέψει;

Δημοσ.

Από όσο ξέρω (δεν είμαι σίγουρος) το Live CD δουλεύει και χωρίς HDD οπότε δεν το μπλοκάρει ο HDD να ξεκινήσει. Δοκίμασε τον HDD σε άλλο PC και δες άμα δουλεύει. Κάνει τίποτα περίεργους ήχους ο HDD?

Δημοσ.

Όχι δεν κάνει θορύβους.

Αυτό ξέρω και γω,ότι το cd φορτώνει άσχετα με το σκληρό.

Το live cd παρόλο που δε χρησιμοποιεί σκληρό δίσκο, κάνει απόπειρα να τον διαβάσει για να τον κάνει διαθέσιμο στο περιβάλλον του. Ίσως σκαλώνει μέχρι να τον θεωρήσει νεκρό. Δώσε του χρόνο, λογικά πρέπει να φορτώσει. Αν όχι, τότε ίσως έχεις κι άλλα προβλήματα εκτός του δίσκου.

Δημοσ.

Βγαλε τον σκληρο απο τον υπολογιστη , ορισε απο το BIOS να εκκινησει απο το dvd και βαλε παλι το  Live

CD  linux.  Αν φορτωσει κανονικα ,τοτε θελει να ξαναανοιξεις τον υπολογιστη, να βαλεις τον σκληρο σε μη

εκκινησιμη sata υποδοχη και μετα κανεις  την μεταφορα που θελεις σε αλλο σκληρο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...