Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ INTERNET EXPLORER

Sailsman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

--------------------------------------------------------------------------------

Γεια και χαρα σε όλους!!!

Έχω ένα προβληματάκι με τον EXPLORER

Όταν πάω να μπω σε μερικές σελίδες μου εμφανίζεται το εξής μήνυμα:

SysFader: iexplorer.exe- Application Error

The instruction at "0x734bccbb" referenced memory at "0x00000037". The memory could not de "read".

Click on OK to terminate the program

Click on Cancel to debug the program

Επίσης αφού πατήσω "ΟΚ", ανοίγωντας το task manager παρατηρώ στις processes ότι το iexplorer.exe συνεχίζει να εκτελείται και μάλιστα, κάτω από το πεδίο CPU οι τιμές που παίρνει ξεπερνούν το 90. Έχω Windows XP με 512MB μνήμη.

Τι ακριβώς φταίει?

Υ.Γ: Το ίδιο post το είχα δημοσιεύσει στην κατηγορία Ιντερνετ, αλλά δεν πήρα κάποια απάντηση που να λύνει το πρόβλημα. Έτσι το πρόβλημα παραμένει και είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό....

Δημοσ.

Κάνε δεξί κλικ στο My Computer --> Properties --> Advanced --> Performance --> Settings --> Visual Effects και εκεί διάλεξε Adjust for best performance και δες αν διορθωθεί. Μετά μπορείς να ενεργοποιήσεις όσα εφέ θέλεις και να δοκιμάσεις.

Επίσης πήγαινε στον Internet Explorer --> Tools --> Internet Options --> Advanced και στην κατηγορία Browsing απενεργοποίησε την επιλογή "Enable page transitions"

Δημοσ.

Ευχαριστώ φίλε μου που ασχολήθηκες. Μόλις εφάρμοσα όσα μου είπες κατά γράμμα και να τι μου συνέβει...

Δέχθηκα μήνυμα εισβολής από το Norton Firewall. Όταν πάτησα πάνω στην IP του υπολογιστή που μου έκανε επίθεση μου έμφανίστηκε το ίδιο ακριβώς σφάλμα. (και τώρα που σου απαντάω έχω πάλι alert από το Norton). Υπάρχει περίπτωση να σχετίζεται το σφάλμα που έχω με κάποιον που μπαίνει στον υπολογιστή μου?

Δημοσ.

Dokimase na apenergopoihseis ton Nortona kai na deis an diorthwnetai to provlima.An nai tote dokimase kapoio allo firewall(p.x. ZoneAlarm Pro).Etsi kai alliws o Norton einai arketa varis ws firewall.

Δημοσ.

Etsi kai alliws o Norton einai arketa varis ws firewall.

Και κόβει και το gzip compression με αποτέλεσμα να προκαλεί καθυστερεί το άνοιγμα των σελίδων... :shock:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...