Προς το περιεχόμενο

Ubuntu 13.04 - Δεν κάνει suspend

Eru Iluvatar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα ήθελα να ρωτήσω αν κι άλλοι που έχουν το Ubuntu 13.04 έχουν το ίδιο πρόβλημα, δηλαδή το σύστημα δεν κάνει suspend τόσο υπό καθεστώς μπαταρίας, όπως επίσης και χωρίς αυτή.

Θα εκτιμούσα αν μπορούσατε να μου δώσετε κάποια ιδέα σχετικά με τη λύση του παραπάνω,

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειμαι με 12.04 Κανει suspend, αλλα οχι hibernate, το οποιο ειναι απενεργοποιημενο, γιατι στους περισσοτερους δεν λειτουργει και θα εχαναν δεδομενα νομιζοντας οτι λειτουργει. Αυτα απολυτως πληροφοριακα, διοτι στην περιπτωση σου μπορει να ειναι κατι αλλο.

Μηπως να καθαριζες τα config files του power manager και του screensaver για να κανει καινουργια; Οποτε ξανακανεις τις ρυθμισεις με προσοχη. Μου ειχε τυχει ενα τετοιο προβλημα παλια και το ελυσα ετσι.

Μηπως να καθαριζες τα config files του power manager και του screensaver για να κανει καινουργια; Οποτε ξανακανεις τις ρυθμισεις με προσοχη. Μου ειχε τυχει ενα τετοιο προβλημα παλια και το ελυσα ετσι.

Πως το κάνω αυτό;

Πως το κάνω αυτό;

Πρεπει να ξερεις πώς ακριβως λεγεται ο power manager και πώς ο screensaver σου. Πχ εμενα ειναι ο xfce4-power-manager και ο xscreensaver. Εχουν τα config files τους στο /home/to_onoma_mou/.config

Παω εκει και τους κανω delete. Μετα παω στο start menu βρισκω τα προγραμματα και τα λανσαρω. Εκει κανω τις ρυθμισεις που θελω αν οι προκαθορισμενες δεν μου αρεσουν.

Τωρα βεβαια εμενα το γραφειο μου ειναι LXDE. Στο δικο σου γραφειο τα config files μπορει να ειναι σε διαφορετικο φακελο. Οποτε λανσαρεις το εργαλειο που εχει η διανομη για να ψαχνει τους φακελλους και πληκτρολογεις τα ονοματα των προγραμματων σου για να τους βρει.

Ισως τα προγραμματα σου να ειναι το gnome-power-manager και gnome-screensaver αλλα δεν ειμαι και σιγουρος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...