Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε :300 (350 eyrw max)

Χρήση υπολογιστή :gaming ταινιες και ελαφρύ multitasking 

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:οχι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.Εχω μια samsung 1280x1024

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?oxi

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).e-shop

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? απο ενα καταστημα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?απο τον ενδιαφερομενο

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .εχω απο εναν θειο

Για αναβάθμιση υπολογιστή

Αναφέρουμε: 

Εκτός απο τα παραπάνω στοιχεία , ποια κομμάτια έχουμε στο υπολογιστή που θα να αναβαθμίσουμε. εχω εναν σκληρο wd caviar blue 320 που θα τον κρατησω και περιφερειακα

επειδη τα λεφτα π εχω ειναι λιγα 15 χρωνων ειμαι :P 

Σκεφτηκα για αρχη να παρω mobo+cpu+ram+psu+κουτι 
και σε κανα μηνα να παρω καρτα γραφικωων και ssd και οθονη αργοτερα

εχω κανει μια συνθεση 

post-242539-0-53417600-1375368572_thumb.jpg

Δημοσ.

passionate ρε φιλε νταξει κομπλε η συνθεση σου αλλα το κουτι δν μ αρεσε.. το κουτι ειναι καθαρα θεμα αν σου αρεσει.Θα ηταν καλη ιδεα να επερνα αυτα π πρωτεινα  και σε 2-3 βδομαδες αλλα 4 gb ram?

Δημοσ.

Φιλε Jimmys αν σου αρεσει η συνθεση του Passionate εκτως απο το κουτι,τοτε παρε τα υπολοιπα κομματια και κουτι διαλεξε ενα που να σου αρεσει με τα υπολοιπα λεφτα.Αν θες υπαρχουν και πιο φτηνες μνημες στα 52ευρο http://www.skroutz.gr/s/292817/Kingston-8GB-1600MHz-DDR3-Non-ECC-CL9-DIMM-Kit-of-2-XMP.html στα 1600mhz  βεβαια. 

Δημοσ.

Κουτί αν δεν σου αρέσει, αγόρασε τις μνήμες που πρότεινε παραπάνω ο fulgore1

αλλά μην πάρεις αυτό που επέλεξες. Δεν θεωρείται ποιοτικό κουτάκι. Πήγαινε σε ένα από τα παρακάτω:

PER.806926.jpg ZALMAN Z5 PLUS BLACK   55.69 €
 PER.810817.jpg CORSAIR CARBIDE SERIES 200R BLACK     62.90 €
 PER.663616.jpg ENERMAX ECA3250-B OSTROG BLACK    51.96 €
basket_delete.png Αξία προϊόντων συμπερ. ΦΠΑ: 170.55 € basket_delete.png

• Like 1
Δημοσ.

δηλαδη λετε να παω σε κατι τετοιο;;

Επισης με την onboard καρτα γραφικων θα μπορω να παιζω κανα λολακι μεχρι να παρω καινουρια

post-242539-0-78347400-1375373436_thumb.png

Δημοσ.

δηλαδη λετε να παω σε κατι τετοιο;;

Επισης με την onboard καρτα γραφικων θα μπορω να παιζω κανα λολακι μεχρι να παρω καινουρια

Δεν θα μπορείς να χρησημοποιήσεις το Pc καν. Δεν εχει ενσωματωμένη γραφικών.

• Like 1
Δημοσ.

πφφφ δηλαδη πρεπει να μαζεψω και αλλα λεφτα :/ εκτος και εαν χρησημοποιησω μια  αλλη καρτα που εχω απλη βεβαια 

@fulgore1 τωρα το προσεξα αλλα οπως προειπα θελω να το παρω απο e-shop γτ θελω να το παρω με δοσεις 

Δημοσ.

Νομιζω οτι τις μνημες μπορεις να τις βαλεις και μονος σου και να τις αγορασεις και απο αλλο καταστημα.Ειναι κριμα να δωσεις σχεδον 20ευρο extra για τις ιδιες μνημες

Δημοσ.

οκ λογικα θα τις παρω απο electro world!!Εαν μπορειτε απαντηστε και για την καρτα γραφικων εχω μια παλια nvidia geforce 7100gs pciex θα μπορουσα να την κρατησω μεχρι να παρω καμια αλλη ή να ψαξω μηπως βρω καμια απο κανα φιλαρακι μ;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...