Προς το περιεχόμενο

iphone 3gs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,
έχω ένα iphone 3gs jb στην 4.3.3 και θέλω να το αναβαθμίσω σε iOS 6 jb.
Μπορείτε να μου προτείνετε κανένα αναλυτικό οδηγό για την αναβάθμιση και το backup γιατί με το ψάξιμο έχω μπερδευτει!;
Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Καταρχάς κατέβασε το tinybrella στον υπολογιστή, σύνδεσε το τηλέφωνο και πάτα Save SHSH έχοντας τικαρισμένο το Request SHSH from cydia στην καρτέλα Advanced.

Μετά πες μου τί SHSH σωσμένα θα σου βγάλει και θα σου πώ πού μπορείς να πας και με τί διαδικασία

Δημοσ.

Αυτή την εικόνα παίρνω απο το tinyumbrella: (4.1 είναι το 1ο)

post-161022-0-55992100-1375381074_thumb.png

Μου εμφανίζει και αυτές τις 2 ειδοποιήσεις κατά το άνοιγμα:

post-161022-0-92599600-1375381120_thumb.png

post-161022-0-84002200-1375381140_thumb.png

Επίσης έκανα backup sms.db (/private/var/mobile/Library/SMS) με το ifunbox και photos.

Δημοσ.

Ωραία μπορείς να πας στην 6.1.2 λοιπόν. Κατσε να σου βρω τον οδηγό

Βασικά επειδή δεν τον βρίσκω, θα κάνεις τα εξής:

Θα κατεβάσεις την 6.1.2 ipsw για το 3gs

Θα κατεβάσεις την τελευταία έκδοση του redsn0w.

Θα τρέξεις το redsn0w - extras και θα επιλέξεις Stitch ipsw (αν δεν ειναι στο εξτρας θα ειναι στο even more extras).

Θα σου ζητήσει να επιλέξεις τα SHSH που εχεις σωσμένα στον υπολογιστή για την 6.1.2 (δες απο το tinyumbrella πού έχουν σωθεί), και την 6.1.2 ipsw που έχεις κατεβάσει και θα σου φτιάξει μια καινούρια.

Μετά θα πας στο ιτουνς, συνδέεις το τηλέφωνό σου, το βάζεις σε DFU Mode μέσω redsn0w - extras - PWNED DFU, ακολουθώντας τις οδηγίες, και οταν μπει σε DFU, πας στο ιτουνς και κρατώντας πατημένο το κουμπί shift πατάς πάνω στο ρηστορ και στο παράθυρο που βγαινει επιλέγεις την καινούρια ipsw που έκανες stitching και περιμένεις να γινει ρηστορ.

Δες και εδω.

http://www.evasi0n.bz/2013/03/downgrading-latest-ios-613-is-possible.html?m=1

Δημοσ.

Φαντάζομαι πως εννοείς να κατεβάσω απο Link.png Site: http://www.iphonehellas.gr/iphone-firmware-ipsw-files/">εδώ αυτό : iOS 6.1.2 iPhone2,1_6.1.2_10B146_Restore.ipsw  (iPhone 3GS)

Contacts παίρνω απο /private/var/mobile/Library/AddressBook ;
Calendar απο  /private/var/mobile/Library/Calendar ;

Notes απο /private/var/mobile/Library/Notes ;

tones ;

και μετά είμαι καλυμμένος απο backup;

Το λινκ είναι για να πάω απο 6.1.3 σε 6.1.2 αλλά η διαδικασία είναι ίδια και για μένα ;

Δημοσ.

Φαντάζομαι πως εννοείς να κατεβάσω απο Link.png Site: http://www.iphonehellas.gr/iphone-firmware-ipsw-files/">εδώ αυτό : iOS 6.1.2 iPhone2,1_6.1.2_10B146_Restore.ipsw  (iPhone 3GS)

Contacts παίρνω απο /private/var/mobile/Library/AddressBook ;

Calendar απο  /private/var/mobile/Library/Calendar ;

Notes απο /private/var/mobile/Library/Notes ;

tones ;

και μετά είμαι καλυμμένος απο backup;

Το λινκ είναι για να πάω απο 6.1.3 σε 6.1.2 αλλά η διαδικασία είναι ίδια και για μένα ;

απο θέμα backup ναι μεν αυτά που έκανες αλλά κάνε και δεξί κλικ στο κινητό στο ιτουνς και transfer purchases να μεταφερθουν όλα στη βιβλιοθήκη του υπολογιστή και μετά να τα ξαναπεράσεις με συγχρονισμό. 

Δημοσ.

Τιποτα!οτι θες μου λες

error 3194

Τι κάνω ;

Θελουν καθάρισμα τα hosts. Πήγαινε στο C:windows/system (ή system32)/etc/hosts file, ανοιξέ το με notepad , σβήσε τη γραμμή που θα λέει gs.apple.com με κάποια νούμερα κλπ, αποθήκευση, επανεκκίνηση του υπολογιστή και ξαναδοκίμασε
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάλι 3194.
Έχω Windows 7 64bit.
Άλλαξα το αρχείο C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts.
Δεν με άφηνε να το επεξεργαστώ, οπότε το αποθήκευσα αλλού και έκανα replace.
:wacko:

Δοκίμασα και με τον 3ο τρόπο απο Link.png Site: http://www.iphonehellas.gr/forum/topic/61843-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%87%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-error-3194/">εδώ και βγάζει αυτο :

post-161022-0-81811800-1375718033_thumb.png

Έσβησα την γραμμή με την IP και το gs.apple.com και απο το αρχείο του λινκ, και πάλι 3194.

Καμία βοήθεια;

:fear:

-UPDATE-

Ακολούθησα τις οδηγίες απο Link.png Site: http://www.igeeksblog.com/fix-itunes-error-3194/">εδώ και η διαδικασία προχωράει...
Ενημερώνω σε λίγο.

ΠΦΦΦ
1601 error τώρα...
Ξέρει κανείς;

Άκολούθησα τις οδηγίες στο redsn0w και βγήκε από Pwned.
Αν κάποιος ξέρει πως να το κάνω downgrade ας μου πει.
Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από giampoul
Δημοσ.

<p>Πάλι 3194.<br>

Έχω Windows 7 64bit.<br>

Άλλαξα το αρχείο C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts.<br>

Δεν με άφηνε να το επεξεργαστώ, οπότε το αποθήκευσα αλλού και έκανα replace.<br> :wacko:</p>

<p> </p>

<p> </p>

<p> </p>

<p>Δοκίμασα και με τον 3ο τρόπο απο εδώ και βγάζει αυτο :</p>

<p></p>

<p> </p>

<p> </p>

<p> </p>

<p>Έσβησα την γραμμή με την IP και το gs.apple.com και απο το αρχείο του λινκ, και πάλι 3194.<br><br>

Καμία βοήθεια;</p>

<p> :fear:</p>

<p> </p>

<p> </p>

<p> </p>

<p> </p>

<p>-UPDATE-</p>

<p>Ακολούθησα τις οδηγίες απο εδώ και η διαδικασία προχωράει...<br>

Ενημερώνω σε λίγο.</p>

<p> </p>

<p>ΠΦΦΦ<br>

1601 error τώρα...<br>

Ξέρει κανείς;</p>

<p> </p>

<p> </p>

<p> </p>

<p>Άκολούθησα τις οδηγίες στο redsn0w και βγήκε από Pwned.<br>

Αν κάποιος ξέρει πως να το κάνω downgrade ας μου πει.<br>

Ευχαριστώ.</p>

Κανονικά πρέπει να σε αφήσει αν το κάνεις άνοιγμα με δεξί κλικ και run as administrator

Δημοσ.

Πάλι 3194.

Έχω Windows 7 64bit.

Άλλαξα το αρχείο C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts.

Δεν με άφηνε να το επεξεργαστώ, οπότε το αποθήκευσα αλλού και έκανα replace.

:wacko:

Δοκίμασα και με τον 3ο τρόπο απο Link.png Site: http://www.iphonehellas.gr/forum/topic/61843-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%87%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-error-3194/">εδώ και βγάζει αυτο :

attachicon.gifCapture.PNG

Έσβησα την γραμμή με την IP και το gs.apple.com και απο το αρχείο του λινκ, και πάλι 3194.

Καμία βοήθεια;

:fear:

-UPDATE-

Ακολούθησα τις οδηγίες απο Link.png Site: http://www.igeeksblog.com/fix-itunes-error-3194/">εδώ και η διαδικασία προχωράει...

Ενημερώνω σε λίγο.

ΠΦΦΦ

1601 error τώρα...

Ξέρει κανείς;

Άκολούθησα τις οδηγίες στο redsn0w και βγήκε από Pwned.

Αν κάποιος ξέρει πως να το κάνω downgrade ας μου πει.

Ευχαριστώ.

Αλλαξε θύρα USB, και πρέπει να μπει Pwned DFU όπωσδήποτε 

Δημοσ.

Αλλαξε θύρα USB, και πρέπει να μπει Pwned DFU όπωσδήποτε 

Το έχω δοκιμάσει σε 2 θύρες, και ήταν Pwned dfu.

Κανονικά πρέπει να σε αφήσει αν το κάνεις άνοιγμα με δεξί κλικ και run as administrator

Θα δοκιμάσω αργότερα  σε άλλη θύρα και με αυτόν τον τρόπο.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Πάλι δεν με αφήνει να επεξεργαστώ το hosts, μόνο να το σώσω αλλού. (και με npp)
Αν και δε νομίζω πώς έχει τόσο σημασία γιατι οι γραμμές με τις IP και τα gs.apple.com ειναι με # μπροστά, oπότε ειναι σχόλια ;

Κάτι αλλο:

:-(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...