giompail Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Καλημερα σε ολη τη παρεα....Εχω εναν ιμακ και συγκεκριμενα το μοντελο 2012 late με τα 1500.Προσφατα σκεφτηκα την αγορα καποιου ups μη τυχον και γινει καμια στραβη και κλαιω μετα τα λεφτα...Ετσι θα ηθελα να μου πειτε μιασ και δεν γνωριζω πολλα γι'αυτο το θεμα, με ποια κρητηρια διαλεγω ενα ups...Επισης θα μπορουσατε να μου προτεινετε καποιο?ΥΓ:Δεν ξερω αν θα σας βοηθησει αυτο... Τάση γραμμής: 100 έως 240V AC Συχνότητα: 50 Hz έως 60 Hz, μονοφασική Θερμοκρασία λειτουργίας: 10° έως 35° C (50° έως 95° F) Σχετική υγρασία: 5% έως 95% χωρίς υγροποίηση Μέγιστο ύψος λειτουργίας: 3.000 μέτρα (10.000 πόδια)
basilis5 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 παιζουν διαφορες τεχνολογιες, stand by, on line, line interactive.. θες απλα αυτονομια; προστασια απο υπερταση; προστασια και απο υποταση; θα βαλεις επανω τπτ αλλο εκτος απο το mac; και να ξερεις πως μετριουνται σε voltamper , καπου παιζει αν ψαξεις πως γινεται μια εμπειρικη μετατροπη σε watt για να ξερεις ποσα VA χρειαζεσαι. Η γνωμη μου ειναι να κοιταξεις κατι σε Line interactove - apc ή mge, και να εχεις υποψιν πως αυτα μετα απο καιρο αλλαζουν μεσα καποιες μπαταριες, αντιστασεις η δεν ξερω τι ακριβως, οποτε παρε καποια επωνυμη μαρκα που θα βρισκεις ευκολα ανταλλακτικα στο μελλον. επειδη δεν το κατεχω καλα, αν εχω κανει καποιο λαθος ας με διορθωσει κανεις, μην σε παρω στον λαιμο μου.
georgeadams Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Αυτό που θα χρειαστεί αλλαγή μετά από καιρό είναι οι μπαταρίες. Αλλά συνήθως αυτές είναι ψιλοστάνταρ και μπορείς να βρεις σχετικά εύκολα να τις αντικαταστήσεις. Κάτι που θα χρειαστεί να προσέξεις είναι ο θόρυβος. Κάποια UPS έχουν ανεμιστήρα που δουλεύει συνέχεια και μπορεί να είναι ενοχλητικός. Το κακό είναι πως αυτό δεν αναφέρεται συνήθως στα τεχνικά χαρακτηριστικά τους.
dkotanid Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Πήρα αυτό : http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=5C06F2467ACF164D90C5CFEA663B2565&pa=C53FA0CBAD77884F85F91232E12755BB και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Είχα ένα άλλο και δεν έλεγε. Απόλυτα συμβατό και με imac. Συνδέεται μέσω usb και έχει έδειξη. Απλά τέλειο για τα χρήματά του. Έχει και 800VA ψάξου λίγο.
kax54638 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Επειδή το έψαξα και εγώ το θέμα, οι mac έχουν τροφοδοτικά με τεχνολογία PFC. Η APC σε e-mail που έστειλα μου απάντησε: "regarding your query, please note that all iMacs have PFC( power factor corrector) active and unfortunately there are not compatible with certain UPS. No matter which one you choose you must assure that the model name starts with SMX < SMT < or SURT in order to be compatible with iMac." Εγώ προσωπικά έψαξα και αγόρασα ένα με υποστήριξη PFC για να είμαι σίγουρος αν και δεν ξέρω κατά πόσο είναι 100% αναγκαίο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα