johnnyman Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 καλησπερα!!εχω το εξης θεμα με την οθονη.σε μερικα games με κοβει γυρω γυρω εικονα.στις ρυθμισεις το εχω στο μονο σκαναρισμα.αμα το βαλω στον 16:9 σε καποια games διoρθωνεται(σε μερικα απλα μικραινει το κενο απο γυρω) αλλα η επιφανεια εργασιας ειναι μεγαλυτερη απο το κανονικο.μηπως ξερεται τι φταιει?η συνδεση ειναι απο dvi σε hdmi.ευχαριστω!
SPANK Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Σε τι ανάλυση παίζεις αμα την αλλάξεις δεν φτιάχνει ?
johnnyman Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 η αναλυση ειναι 1920x1080.τι μπορω να κανω?
SPANK Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δεν νομιζω να φταίει το καλώδιο αλλα δοκίμασε και ενα dvi η hdmi σκέτο αν εχεις, δοκίμασε να δεις αν εχει καποια επιλογή στους drivers της κάρτα γραφικών στα windows
johnnyman Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 τα εψαξα ολα και δεν βρηκα κατι.hdmi δεν εχω σκετο τωρα.
johnnyman Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 καποια αλλη ιδεα τι μπορει να φταιει παιδια?
Millennium Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δες την επιλογή overscan/scaling από τους οδηγούς.
johnnyman Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 ειναι γκρι φιλε μου δεν δουλευει το slider.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα