ksideras Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 γεια σας εχω παρει ενα μικρο κομπρεσερακι για να φουσκωνο τα λαστιχα το ποδηλατου αλλα εχει εξοδο για την πριζα στο αυτοκινητω και παραγγειλλα εναν ανταπτορα. air compressor: http://www.safe-shop.gr/product_info.php?cPath=118&products_id=1399 και ο ανταπτορας: http://www.safe-shop.gr/product_info.php?cPath=119_139&products_id=1039 και μολις βαζω τον ανταπτορα στην πριζα αναβει ενα λαμπακι μολισ βαζω το κομπρεσερακι σβηνει και ακουγεται ενασ ηχος μπορει να μου πει καπιος γιατι δεν δουλευουν?? ευχαρηστω για τον χρονο σας
*Kezar* Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 λογικα το ανταπτορας-μετασχηματιστης δεν μπορει να δωσει αρκετο ρευμα ωστε να δουλεψει.
lary7 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Αυτο ειναι, αυτοι οι ανταπτορες αρκουν ισα ισα για να φορτησουν κινητο, το κομπρεσερ θελει παραπανω Amber, το ειχα παθει και εγω με μια τρομπα στρωματος, δεν δουλευει με ανταπτορα.Κατι τετοιο θες που δινει 5Α http://www.e-anagnostou.gr/%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-220vac-%3E12vdc-c-327_303.html
ksideras Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 να δωσω 25 ευρω δεν λεει γιατι βαζω αλλα 10 και περνω και με πριζα καμια πιο οικονομικη λυση??
*Kezar* Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 να δωσω 25 ευρω δεν λεει γιατι βαζω αλλα 10 και περνω και με πριζα καμια πιο οικονομικη λυση?? εαν πιανουνε τα χερια σου και εχεις 1 παλιο τροφοδοτικο Pc. φταχτο για να λειτουργεις τον κομπρεσορα με αυτο..και βγαζεις 1 καλωδιο με βυσμα θυληκο για μπριζα αυτοκινητου.
gdriver Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 φίλε να φουσκώνεις τα λάστιχα του ποδηλάτου κοντά στο αυτοκίνητο. θα το συνδέσεις με στον αναπτήρα απευθείας και μετά φούσκωνε όσο θες. τα παιδιά έχουν δίκιο , ο προσαρμογέας που έχεις πάρει δε μπορεί να δώσει ρεύμα αρκετό.
ksideras Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 τον εστειλα πισω τι μπορω να κανω σε αυτην την περιπτωση?
gdriver Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 τον εστειλα πισω τι μπορω να κανω σε αυτην την περιπτωση? βρες συμπιεστη που να εχει στο κουτί του δικο του προσαρμογεα
ksideras Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 δεν λεω για αυτο λεω που εστειλα πισω τον ανταπτορα μπορω να παρω πισω τα λευτα μου?
Alxnks Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 δεν λεω για αυτο λεω που εστειλα πισω τον ανταπτορα μπορω να παρω πισω τα λευτα μου? Δηλαδη πρωτα τον εστειλες πισω, χωρις να εχεις συνεννοηθει τιποτα με εκει που τον πηρες και τωρα ρωτας εμας (αρα μαλλον ακομα δεν εχεις συνεννοηθει κατι μαζι τους) αν θα παρεις λεφτα πισω; Ωραιος!! Παντως δικαιουσαι να παρεις χρηματα πισω εντος 7 (η αλλου 14) ημερων, αλλα αφου επιστρεψεις το αντικειμενο στην αρχικη συσκευασια, οχι χρησιμοποιημενο. Εσυ το χρησιμοποιησες προφανως, οποτε λογικα θα σου πουν για πιστωτικο.
ksideras Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 τους πηρα τηλ και τους ειπα πως δεν δουλευει και μου ειπαν να το στειλω να το κοιταξει το τεχνιικο τμημα οεο και μην προτρεχεις φιλε μου πρωτα ρωτα και μετα μιλα φιλικα παντα την προηγουμενη εβδομαδα το πηρα την περασμενη δευτερα χθες το εστειλα πισω αν δεν το ανοιξω πως θα δω αν δεν δουλευει με την συσκευασια του το εστειλα
Alxnks Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 τους πηρα τηλ και τους ειπα πως δεν δουλευει και μου ειπαν να το στειλω να το κοιταξει το τεχνιικο τμημα οεο και μην προτρεχεις φιλε μου πρωτα ρωτα και μετα μιλα φιλικα παντα την προηγουμενη εβδομαδα το πηρα την περασμενη δευτερα χθες το εστειλα πισω αν δεν το ανοιξω πως θα δω αν δεν δουλευει με την συσκευασια του το εστειλα τον ανταπτορα τον δοκιμασες με φορτιστη κινητου; γιατι το κομπρεσσερακι ειπαμε τραβαει πολυ ρευμα και λογικο ηταν να μη δουλεψει. Γιατι στην περιπτωση που δουλευει κανονικα εντος των δυνατοτητων του, ουτε καν επιστροφη κι αλλαγη με κατι αλλο δεν δικαιουσαι. Φαση...ας προσεχες τι επαιρνες/δεν ηξερες δεν ρωταγες κτλ. Αν ειναι ελαττωματικο, θα σου το αντικαταστησουν με αλλο. Αν καηκε λογω χρησης και ξανακαει συνδεοντας το κομπρεσσερακι, δεν θα φταιει ο ανταπτορας παντως και θα ψυλλιαστουν οτι κατι κανεις εσυ στραβα αν τοσο συντομα βγαλεις δυο off. Γενικα να ξερεις οτι επιστροφη χρηματων δικαιουσαι (περαν καποιου ενδεχομενου dead on arrival) οταν επιστρεψεις κατι μεσα στην αρχικη του συσκευασια, αχρησιμοποιητο, εντος συγκεκριμενων χρονικων οριων. Κυριως λογω οτι μετανιωσες την αγορα...πχ αγορασες μια 32αρα τηλεοραση για το σαλονι αλλα τελικα θεωρεις οτι δεν σου κανει. Πας την κλειστη (οχι την ανοιξα, τη δουλεψα κατι μερες και δεν μου κανει) 32αρα πισω και παιρνεις λεφτα η αλλιως μια 40αρα πχ.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Αυτο με την σφραγισμενη συσκευασια ποτε δεν το καταλαβα... Πως γινεται να δεις οτι δεν σου κανει χωρις να την ανοιξεις εστω για 5 λεπτα? Δηλαδη καλυτερα να μην υπηρχε καν αυτη η διαταξη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα