Προς το περιεχόμενο

ips panel lies.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με vsync δεν παίζει tearing, αλλά βάζει input lag...

Πολλές φορές παίζει είτε επειδή φταίει το παιχνίδι, είτε επειδή οι οδηγοί είναι gtp..

Προσωπικά προτιμώ να έχω λίγο tearing παρά να τσιμπάω το imput lag του v-sync.

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οποιος δεν ειχει υπαρξει ποτε gamer δεν μπορει να καταλαβει .

Το μονο που ενδιαφερει ενα gamer, ειναι η οθονη να παιζει καλα τα games που γουσταρει.

Τωρα αυτα τα καθομε στον καναπε κτλ δεν υπαρχουν σε ενα gamer.

άσε ρε hieg :lol: 

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Απλα το IPS οσο ανοιγεις την φωτεινοτητα δεν ξεθωριαζουν τα χρωματα. Στο TN συμβαινει αυτο και ειναι αηδια.

δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις κιόλας, η σωστή φωτεινότητα είναι κάτω από 40%...

Δημοσ.

Εγώ την εχω στο 25 γιατί αν σκοτείνιαζες μετά απο λίγο αν άνοιγα π.χ. το google με την ασπρίλα μου έκαιγε τα μάτια.

Το v-sync μπορει να το βαλεις αλλα σε online fps απλως το ξεχνας αν θες να ασχοληθεις σοβαρα...

Σιγά ρε παιδιά.Δεν φαίνεται στο vsync το πόσο καλός gamer είναι ο άλλος εκτός και αν πρόκειται για επαγγελματία.Αυτά τα λένε μερικοί που δεν μπορούν να πετύχουν headshot ούτε εξ επαφής.Χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν.Έχω για παράδειγμα screenshot με δικό μου σκορ 101-60κάτι σε παιχνίδι με 1000 tickets.Δεν ήταν λόγο οθόνης αλλά επειδή είχα σκιστεί εκείνο το μήνα και είχα και γαμω τα αντανακλαστικά.
Δημοσ.

δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις κιόλας, η σωστή φωτεινότητα είναι κάτω από 40%...

Ναι εχεις δικιο. Απλα ξεχασα να αναφερω οτι σε Games την ανεβαζεις την φωτεινοτητα και οχι σαν απλη χρηση υπολογιστη. Εκει θα καταλαβεις την διαφορα ενος TN με IPS Panel.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...