Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Super Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 δεν είναι ανάγκη να βγάζει 120fps, απλά σε όσα βγάζει πάνω από 60 δεν θα πέφτει κόφτης όπως τώρα, θα έχει περιθώριο μέχρι τα 120...
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Και εκτός αυτού θα βλέπεις και διαφορά στα πάνω από 60, ενώ με 60Hz μόνιτορ δεν βλέπεις τη διαφορά, μόνο στην αίσθηση του Mouse στα FPS.
Silverage Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Ε τότε δεν αξίζει να πάρεις 120hz για να βγάζει 70.Την παίρνεις για να παίζεις στα 120.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Super Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 δεν είναι μόνο τα fps, ουσιαστικά έχει πολύ χαμηλό input lag και response time, απλά το θέμα είναι αν τα "χρειάζεσαι" τόσο πολύ χαμηλά... 1
Silverage Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δεν ξέρω εγώ για να έχω 2-3ms λιγότερα και +10 ας πούμε fps δεν θα θυσίαζα τα καλύτερα χρώματα και την πιο ξεκούραστη ips οθόνη.
Millennium Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 δεν είναι μόνο τα fps, ουσιαστικά έχει πολύ χαμηλό input lag και response time, απλά το θέμα είναι αν τα "χρειάζεσαι" τόσο πολύ χαμηλά... Αν τα "χρειάζεσαι" τόσο πολύ χαμηλά,εννοείς αν είσαι από αυτούς με τα βιονικά μάτια και αισθήσεις.
Hieg Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δεν ξέρω εγώ για να έχω 2-3ms λιγότερα και +10 ας πούμε fps δεν θα θυσίαζα τα καλύτερα χρώματα και την πιο ξεκούραστη ips οθόνη. Η διαφορα δεν ειναι 2-3 ms, ειναι πολλα παραπανω. Ενας gamer δεν θελει γωνιες, το καλυτερα χρωματα ειναι σχετικο, το ποιο ξεκουραστη δεν εχει καμια σχεση,.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Super Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Αν τα "χρειάζεσαι" τόσο πολύ χαμηλά,εννοείς αν είσαι από αυτούς με τα βιονικά μάτια και αισθήσεις. μετά από κάμποσο καιρό αν το συνηθίσει το μάτι παίζει να βλέπει και διαφορά αυτός που δεν τα διαθέτει αυτά...
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Η διαφορα δεν ειναι 2-3 ms, ειναι πολλα παραπανω. Ενας gamer δεν θελει γωνιες, το καλυτερα χρωματα ειναι σχετικο, το ποιο ξεκουραστη δεν εχει καμια σχεση,. Το πιο ξεκούραστη το παίρνω ως γελοίο επιχείρημα, τα καλύτερα χρώματα ναι, αλλά δεν είναι και καμία τεράστια διαφορά.. Στις γωνίες είναι μεγάλη η διαφορά, αλλά όπως λες και 'συ ο Gamer δεν θέλει καλές γωνίες..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Super Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 btw το πιο ξεκούραστη είναι και θέμα flickering http://www.flatpanelshd.com/focus.php?subaction=showfull&id=1362457985
Hieg Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Το πιο ξεκούραστη το παίρνω ως γελοίο επιχείρημα, τα καλύτερα χρώματα ναι, αλλά δεν είναι και καμία τεράστια διαφορά.. Στις γωνίες είναι μεγάλη η διαφορά, αλλά όπως λες και 'συ ο Gamer δεν θέλει καλές γωνίες.. Απαντησα στον αλλο οτι δεν ειναι ποιο ξεκουραστη η ips σε σχεση με την tn.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Super Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Απαντησα στον αλλο οτι δεν ειναι ποιο ξεκουραστη η ips σε σχεση με την tn. δεν νομίζω ότι διαφώνησε...
Silverage Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Καλά ρε παίδες δεν σαν έφαγα κιώλας.Εμένα μου φαίνεται πιο ξεκούραστη απο την οθόνη του λάπτοπ μου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Super Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 καλά των laptops είναι και τελείως χάλια TN panels...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα