Προς το περιεχόμενο

ips panel lies.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν είναι ανάγκη να βγάζει 120fps, απλά σε όσα βγάζει πάνω από 60 δεν θα πέφτει κόφτης όπως τώρα, θα έχει περιθώριο μέχρι τα 120...

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν είναι μόνο τα fps, ουσιαστικά έχει πολύ χαμηλό input lag και response time, απλά το θέμα είναι αν τα "χρειάζεσαι" τόσο πολύ χαμηλά...

• Like 1
Δημοσ.

δεν είναι μόνο τα fps, ουσιαστικά έχει πολύ χαμηλό input lag και response time, απλά το θέμα είναι αν τα "χρειάζεσαι" τόσο πολύ χαμηλά...

Αν τα "χρειάζεσαι" τόσο πολύ χαμηλά,εννοείς αν είσαι από αυτούς με τα βιονικά μάτια και αισθήσεις.

Δημοσ.

Δεν ξέρω εγώ για να έχω 2-3ms λιγότερα και +10 ας πούμε fps δεν θα θυσίαζα τα καλύτερα χρώματα και την πιο ξεκούραστη ips οθόνη.

Η διαφορα δεν ειναι 2-3 ms, ειναι πολλα παραπανω.

Ενας gamer δεν θελει γωνιες, το καλυτερα χρωματα ειναι σχετικο, το ποιο ξεκουραστη δεν εχει καμια σχεση,.

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν τα "χρειάζεσαι" τόσο πολύ χαμηλά,εννοείς αν είσαι από αυτούς με τα βιονικά μάτια και αισθήσεις.

μετά από κάμποσο καιρό αν το συνηθίσει το μάτι παίζει να βλέπει και διαφορά αυτός που δεν τα διαθέτει αυτά...

Δημοσ.

Η διαφορα δεν ειναι 2-3 ms, ειναι πολλα παραπανω.

Ενας gamer δεν θελει γωνιες, το καλυτερα χρωματα ειναι σχετικο, το ποιο ξεκουραστη δεν εχει καμια σχεση,.

Το πιο ξεκούραστη το παίρνω ως γελοίο επιχείρημα, τα καλύτερα χρώματα ναι, αλλά δεν είναι και καμία τεράστια διαφορά..

Στις γωνίες είναι μεγάλη η διαφορά, αλλά όπως λες και 'συ ο Gamer δεν θέλει καλές γωνίες..

Δημοσ.

Το πιο ξεκούραστη το παίρνω ως γελοίο επιχείρημα, τα καλύτερα χρώματα ναι, αλλά δεν είναι και καμία τεράστια διαφορά..

Στις γωνίες είναι μεγάλη η διαφορά, αλλά όπως λες και 'συ ο Gamer δεν θέλει καλές γωνίες..

Απαντησα στον αλλο οτι δεν ειναι ποιο ξεκουραστη η ips σε σχεση με την tn.

• Super Moderators
Δημοσ.

Απαντησα στον αλλο οτι δεν ειναι ποιο ξεκουραστη η ips σε σχεση με την tn.

δεν νομίζω ότι διαφώνησε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...