Προς το περιεχόμενο

ips panel lies.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Το μαύρο στα TN panel δεν είναι γκρι με τίποτα και συνήθως, όταν δεν είναι φτηνό, είναι καλύτερο από τα IPS.

από τα φτηνά IPS...

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για οσους λενε οτι η διαφορα στις γωνιες θεασης μεταξυ tn και ips δεν ειναι μεγαλη, ας μπουν εδω με μια οθονη tn και ας δουν οτι παρολο που επρεπε τα χρωματα να ειναι ιδια στο πανω μερος το γραμματων με το κατω μερος, τελικως ειναι πρασινα πανω και κοκκινα κατω:

http://www.lagom.nl/lcd-test/viewing_angle.php

• Like 1
Δημοσ.

Δεν εκανα συγκριση του TN και του IPS panel..

Εκανα συγκριση αναμεσα σε αυτα τα 2 panel σε 2 οθονες που κυμενονται σε 2 παρομοιες τιμες, και οχι ενος ακριβου ΤΝ μεταξυ ενος φθηνου IPS. Σαν κατοχος και των 2 και με ρυθμισεις οσο δυνατον γινεται καλυτερες για τα ματια μου (οχι με calibration tool) αυτες τις εντυπωσεις εχω για τα χρωματα/ζωντανια/μουνταδα/μαυρο.

Για τα ακριβα ΤΝ δε ξερω τι γινεται με την αποδοση χρωματων, αλλα αν παμε σε ακριβο μοντελο ΤΝ για να βγαλουμε τα ελαττωματα τους μπορουμε να παμε και σε ακριβο IPS για να φυγουν κ απο κει τα ελαττωματα τους..

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως όσο φθηνό και όχι τόσο καλο να ειναι ένα ips δεν συγκρίνεται στην εικόνα με το tn. Ο μοναδικός λόγος ύπαρξης των tn ακόμα ειναι τα 120 Hz.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Πάντως όσο φθηνό και όχι τόσο καλο να ειναι ένα ips δεν συγκρίνεται στην εικόνα με το tn. Ο μοναδικός λόγος ύπαρξης των tn ακόμα ειναι τα 120 Hz.

Sent from my iPhone using Insomnia

Για games ακομα αγοραζουν tn panels

Δημοσ.

Δεν νομίζω τελευταία το έχουν γυρ ίσει όλοι σε ips.Δεν υπάρχει λόγος να προτιμήσει κάποιος tn δεν έχει διαφορά ίσα ίσα κερδίζεις και στα χρώματα.

Δημοσ.

Δεν νομίζω τελευταία το έχουν γυρ ίσει όλοι σε ips.Δεν υπάρχει λόγος να προτιμήσει κάποιος tn δεν έχει διαφορά ίσα ίσα κερδίζεις και στα χρώματα.

Μην κοιτας απο αυτο το forum ...

Δημοσ.

δες games σε 120ρι  και έλα μετά ινσομνια να κάνεις το απαραίτητο edit στο post σου..

Δημοσ.

Ό,τι και να λέτε χρώματα>Hz.

Επίσης είμαι περίεργος με τι κάρτα θα παίζεις στα 120Hz.Εδω στα 60 βογκανε στα σύγχρονα παιχνίδια.Στα 120 θα ξεψυχάνε.

• Super Moderators
Δημοσ.

Εσυ έχεις κάτσει σε ips;Επίσης δεν μου είπες με τί κάρτα θα παίξεις π.χ. το battlefield 4 στα 120Hz;

ναι αν θυμάμαι καλά είχε U2711

• Super Moderators
Δημοσ.

Οκ τότε αλλά για την άλλη μου ερώτηση;Αν θες 4 titan βράστα.

γιατί τι διαφορά έχει το 60hz 2D με το 120hz 2D σε 1080p?

απλά με το vsync δεν θα κλειδώνει τα max fps στα 60 αλλά στα 120...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...