Fulgore1 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Φτηνιαρικο Ips panel με εγγυηση καμμενου Pixel και σε μια παρα πολυ καλη τιμη για αυτα που προσφερει...Αν ο σκοπος που εφτιαξες το account ειναι για να γραφεις troll σχολια οπως το παραπανω,τοτε μαλλον σε λαθος site εισαι.Για αυτα που προσφερει η Lg και για την τιμη της ειναι μια παρα πολυ αξιολογη αγορα ειτε σου αρεσει ειτε οχι
Millennium Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Πήρες μια οθόνη με ένα από τα πιο φτηνιάρικα ips panel, ακαλιμπράριστο, με semi glossy αν θυμάμαι επιφάνεια και θες να δεις ΤΗΝ διαφορά ? Τόσα λεφτά έδωσε Τι συγκρίσεις να γίνουν τώρα...
musicbill Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Καλά μη λωλαίνεσαι, κόψε κάτι. Τα παραλές... Ωραίο 1ο post, να το χαίρεσαι! Απ' την 18άρα TV, ναι υπάρχει Η διαφορά. Εννοείται πως υπάρχει μεγάλη διαφορά (άσχετο αν δεν μπορεί να την διακρίνει) αλλά όχι αυτή που θα δει σε ένα ποιοτικό ips panel για να αντιληφθεί και με την πρώτη ματιά τις διαφορές. Κάθεσαι σε ένα panel 60hz και σε ένα 120hz, αν δεν κουνήσεις το mouse θα καταλάβεις την διαφορά ?, αν δεν παίξεις κάποιο παιχνίδι ? Το ίδιο ισχύει και για τον Shion, δεν έχει αντιληφθεί ακόμη τις διαφορές γιατί δεν έχει ρυθμίσει την οθόνη του και δεν έχει κάτσει να δει ταινίες ξαπλωμένος κτλ. owner
Shion Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Πήρες μια οθόνη με ένα από τα πιο φτηνιάρικα ips panel, ακαλιμπράριστο, με semi glossy αν θυμάμαι επιφάνεια και θες να δεις ΤΗΝ διαφορά ? Έχωντας δύο αδερφές δίδημες που μόλις βγήκαν από την εφηβία τους μπορώ να απαντήσω με την αρμόζουσα ειρωνία αλλά δε θα παρασυρθώ, έχω αποκτήσει υπομονή , εξηγώ παραπάνω φίλε μου πως το παράπονο μου δεν είναι στην οθόνη μα στην υπερβολή που διακατέχει τη μονόπλευρη ips vs no ips scene υπέρ της ips. Το πόστ δεν το άνοικσα για το μικρό παράπονο (έως αδιάφορο) αλλά για να δω τι δεν βλέπω καλά, τι λάθη έχω κάνει στις ρυθμίσεις και πως μπορώ να το βελτιώσω... Σε καμιά περίπτωση δεν προσπαθώ να βγάλω το ips ασύμαντο έναντυ ΤΝ (εάν άφησα κάτι τέτοιο να ενοηθεί , που μάλλον άφησα δεν ήταν η πρόθεση μου.. Στο skroytz είναι το comment μου με τα 5 αστέρια... Ασ μην εξηγηθώ παραπάνω στο γιατί κλπ γιατί πιστεύω τώρα έγινα κατανοητός. Κατέβασε φωτεινότητα και αντίθεση στο 50, κάτσε μισή ώρα να συνηθίσει το μάτι σου και… ρίξε μια ματιά στις ιστοσελίδες αν καταλαβαίνεις τι λένε και κάνε τις διορθώσεις που μπορείς να κάνεις. http://www.normankoren.com/makingfineprints1A.html http://www.photoscientia.co.uk/2point0.htm http://tft.vanity.dk/ http://www.lagom.nl/lcd-test/ http://www.displaycalibration.com/ Καλή τύχη! Ευχαριστώ πολύ για τα νήματα και την καθοδήγηση θα ασχοληθώ σήμερα!! **Ξέρει κανείς να μου πεί εαν φταίει που την έχω συνδεδεμένη στο λάπτοπ μου (το οποίω έχει οθόνη 15.6'' 720P) ? Δηλαδή μήπως το λάπτοπ μου μέσω hdmi δέν μπορεί να παίξει στα 1080p της οθόνης , ή δεν παίζει κάτι τέτοιο καθόλου; Πάντως στα παιχνίδια το max που με αφήνει να δόσω στο resolution είναι 1366χ768... (στο lol ας πούμε). Το pc μου το έχω στήσει ακόμα περιμένω ram και psu από digital-master... ίσως με αυτό να είναι ποιο εμφανής η διαφορά...
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Είπαμε, διαφορές μεταξύ TN και IPS υπάρχουν απλά οι υπερβολές τύπου ''Δεν μπορώ να παρακολουθήσω σε TN'' δεν ισχύουν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Super Moderators Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 λέει ο τύπος που καταλαβαίνει διαφορές ανάμεσα στα AF της AMD και της Nvidia... 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Έχει χρόνο λίγους μήνες να φτάσει το AF της nV με την 9970
filipN Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Έχοντας δύο αδερφές δίδυμες... Σε ζηλεύω, και λυπάμαι που δεν βρέθηκα ποτέ στην ίδια κατάσταση!!! (δε θα με πείραζε καθόλου, αν είχα και κόρες δίδυμες) Και ξέρω ότι είμαι εκτός θέματος. Αλλά δεν μπορούσα να κρατηθώ… Στο γιατί δεν βλέπεις καλή απόδοση, απάντησες μόνος σου. Κάνε υπομονή μέχρι να συναρμολογηθεί ο επιτραπέζιος Η/Υ που μοντάρεις. Όσον αφορά το νέο μέλλος: Καλώς όρισες! Η οθόνη είναι φθηνή και όχι φτηνιάρικη. Με επιδόσεις στο μέσο όρο η λίγο παραπάνω. Δεν είναι Eizo ή Dell αλλά δεν είναι και «Μπακατέλ». Η σχέση τιμής ποιότητος, είναι τουλάχιστον καλή. Όλοι, σε κάποια φάση, είχαμε την ορμή του νεοφώτιστου και κάναμε το ίδιο (ή τα ίδια λάθη), δεν έκανες και έγκλημα, λίγο πάθος και στόμφο, παραπάνω, έβαλες. Καλό θα ήταν να το ελέγξεις, γιατί δυστυχώς ή ευτυχώς, κάθε άνθρωπος, σε αυτό τον τομέα, έρχεται στον κόσμο ακαλιμπράριστος… Καλημέρα σε όλους! 1
disqualified Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Είπαμε, διαφορές μεταξύ TN και IPS υπάρχουν απλά οι υπερβολές τύπου ''Δεν μπορώ να παρακολουθήσω σε TN'' δεν ισχύουν. Δεν ξερω σε τι βελτιωση μπορει να εχει φτασει το TN αλλα σε ό,τι εχω δει μεχρι τωρα αν προσπαθησεις να παρακολουθησεις κατι ξαπλωμενος και δεν μονταρεις την οθονη τοτε σε σκοτεινες σκηνες τα πραγματα μπορουν να γινουν πολυ ενοχλητικα Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2013 από disqualified
ParhsG Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 H apple εχει καλες TN για παραδειγμα που εχουν καλη γωνια θεασης . Ενταξει αν πας σε retina κτλ ειναι ips φαση
haris013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 H apple εχει καλες TN για παραδειγμα που εχουν καλη γωνια θεασης . Ενταξει αν πας σε retina κτλ ειναι ips φαση η apple δεν έχει tn. ips και μάλιστα εξαιρετικό έχει στις οθόνες που πουλάει
Silverage Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Αν δεν τις βάλεις δίπλα δίπλα δεν καταλαβαίνεις διαφορές γιατί μία συνηθίζεις στην μια μία στην άλλη.Οι διαφορές είναι χαοτικές.Πλέον ακόμα και στις τηλεοράσεις ips παίρνω.Έχω μια 22αρα και μια 32άρα LG. Μπορεί βέβαια να φταίει και κάτι άλλο.Να έχεις κινητό με sAMOLED που είναι οι καλύτερες και να έχεις συνηθίσει σε αυτό οπότε όλα τα άλλα να σου φαίνονται χάλια.
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δεν ξερω σε τι βελτιωση μπορει να εχει φτασει το TN αλλα σε ό,τι εχω δει μεχρι τωρα αν προσπαθησεις να παρακολουθησεις κατι ξαπλωμενος και δεν μονταρεις την οθονη τοτε σε σκοτεινες σκηνες τα πραγματα μπορουν να γινουν πολυ ενοχλητικα Είπαμε, στη γωνία θέασης το IPS είναι σκάλες ανώτερο.
mtifosi Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 H apple εχει καλες TN για παραδειγμα που εχουν καλη γωνια θεασης . Ενταξει αν πας σε retina κτλ ειναι ips φαση Μακαρι ολα τα ips monitor να ηταν σαν της apple...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Super Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Μακαρι ολα τα ips monitor να ηταν σαν της Eizo/NEC... fixed... 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα