Προς το περιεχόμενο

ips panel lies.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν σήμερα παρέλαβα την lg 23ea65v-p από το MediaMarkt η οθόνη είναι φοβερή αλλά δεν ξέρω τι marketing μαλ:) αγανιές είναι αυτές για την γωνία θέασης και τα χρώματα του TN panel εγώ τα βλέπω ίδια. Τουλάχιστον για μένα που έδωσα τα λευτά για μικρό bezel και απλά για upgrade απο 720p και 18'' se 1080+23'' είναι καλά.

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

επίκληση στην αυθεντία?

οι γωνίες θέασεις κανονικά πρέπει να κάνουν μπαμ, ειδικά στον κάθετο άξονα, από εκεί και πέρα η σωστή χρωματική απόδοση θέλει και calibration, όχι όμως ότι θα δεις τρελές διαφορές...

υπενθυμίζω, το ότι μας αρέσει έτσι όπως τα δείχνει μια οθόνη, δεν σημαίνει ότι έχει και καλή χρωματική απόδοση...

• Like 2
Δημοσ.

Διαφορές μεταξύ ΤΝ και IPS panel υπάρχουν απλά δεν είναι οι διαφορές που λένε μερικοί που υπερβάλλουν..

ακριβώς εδώ θέλω να καταλήξω. Καθώς διάβαζα εδώ έβλεπα σχόλια τύπου " Εγώ σε τν δεν ξαναγυρνάω για κανέεεεεεεενα λόγο κλπ " Πρωσοπικά διαφορά ελάχιστη.

Ώσο για τις γωνίες θέασης , meh.

Δημοσ.

Βασικά στη γωνία θέασης είναι η μεγαλύτερη διαφορά..

Στα υπόλοιπα(Χρώματα, ευκρίνεια κλπ) πολύ μικρές διαφορές..

Βέβαια μιλάμε για τελευταίας γενιάς TN Panel..

Δημοσ.

Ας εξυγηθώ κάπως καλύτερα γιατί βιαζόμουν πριν. Είχα μια τηλεόραση samsung στις 18,5 ίντσες που χρησιμοποιούσα (ΤΝ) και την άλλαξα για μια 23'' lg, συγκεκριμένα την www.skroutz.gr/s/2896051/LG-23EA63V.html?from=autocomplete&keyphrase=lg+23ea63v .  Η διαφορά στο μέγεθος μεγάλη, η διαφορά στα χρώματα καμία (τουλάχιστον δεν προσέξαμε τίποτα τέτιο) . Η διαφορά στη γωνία θέασης μικρή . Απλά περίμενα τεράστιες διαφορές από ότι διάβαζα αλλά μάλλον το μάρκετινγκ πήγε σύννεφο.

Δημοσ.

Ας εξυγηθώ κάπως καλύτερα γιατί βιαζόμουν πριν. Είχα μια τηλεόραση samsung στις 18,5 ίντσες που χρησιμοποιούσα (ΤΝ) και την άλλαξα για μια 23'' lg, συγκεκριμένα την www.skroutz.gr/s/2896051/LG-23EA63V.html?from=autocomplete&keyphrase=lg+23ea63v .  Η διαφορά στο μέγεθος μεγάλη, η διαφορά στα χρώματα καμία (τουλάχιστον δεν προσέξαμε τίποτα τέτιο) . Η διαφορά στη γωνία θέασης μικρή . Απλά περίμενα τεράστιες διαφορές από ότι διάβαζα αλλά μάλλον το μάρκετινγκ πήγε σύννεφο.

Περισσοτερο ψαρι,καροτο και καστανο ρυζι στην διατροφη και θα δεις διαφορες.  :-)

• Like 9
Δημοσ.

Περισσοτερο ψαρι,καροτο και καστανο ρυζι στην διατροφη και θα δεις διαφορες.  :-)

χαχααχαχαχ γέλασα πάντως! :D . Δεν ξέρω ρε παιδιά πάντως κ οι άλλοι δεν προσέξαν κάτι. Πάντως είναι πολύ όμορφη. Δεν καταλαβαίνω από που βγαίνει το μπάμ στις γωνίες θέασης, εγω κοιτάω από παντού και παντού χαλάει η εικόνα όπως και στα τν

Δημοσ.

Ειναι θεμα ρυθμισεων/πηγης/hardware κτλ.

πχ.

1.Εχουμε ενα laptop που λαγγαρει κτλ, οτι οθονη και να συνδεσουμε δεν θα δουμε μεγαλη διαφορα (το προβλημα ειναι στο laptop).

2.Εχουμε ενα "καλο pc" αλλα βλεπουμε ταινιες σε μαπα αναλυση, επεξεργασμενες κτλ, παλι τα ιδια, οτι οθονη και να βαλουμε τα ιδια βλεπουμε.

3.Εχουμε ενα "δυνατο pc", βλεπουμε ταινιες/games σε μεγαλη αναλυση/ποιοτητα, αν δεν βλεπουμε διαφορα αναμεσα σε ips vs tn panel, τοτε ψαχνουμε ρυθμισεις στην οθονη/drivers καρτας γραφικων/καλωδια κτλ.

Οντως οι διαφορες δεν ειναι μεγαλες αναμεσα σε tn/ips panel, γιατι ολες οι οθονες δεν ειναι ιδιες, δεν εχει σχεση μονο το πανελ. Δηλαδη αν εχω μια tn 100 ευρω και μια ips 1000 ευρω, η διαφορα θα ειναι μεγαλη λογω της διαφορα τιμης/τεχνολογιας και μετα λογω πανελ (ας διαφωνησουν οσοι θελουν).

Δημοσ.

" Εγώ σε τν δεν ξαναγυρνάω για κανέεεεεεεενα λόγο κλπ " Πρωσοπικά διαφορά ελάχιστη.

Ώσο για τις γωνίες θέασης , meh.

εγώ πάντως που έκανα πισωγύρισμα σε tn το μετάνιωσα  

οκ για χρώματα κτλ, αλλά οι γωνίες θέασης είναι μεγάλη ενόχληση 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...