sijoune Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Καλησπέρα. Έχω ενα galaxy nexus και σήμερα εκανα μια πολύ μικρή γρατζουνια στην οθόνη. Η απορια μου είναι αν αλλάζει μονο το γυαλι. Πήρα τηλέφωνο στην samsung και μου ειπαν αλλάζουμε μονο ολόκληρη την οθόνη για 170€ Και αν γινεται ξερετε που μπορω να απευθυνθω; Ευχαριστω.
overpower Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Μπορεις να το κανεις μονος σου και να το παρεις απο κανα e-bay ή amazon.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Ψαχνεις στο ebay για digitizer replacement for galaxy nexus Δεν βγαινει πολυ ακριβα Απλα συν αυτου παρε και ενα screen protector Ωστε να μην σου ξανατυχει κατι τετοιο
sijoune Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Μπορώ να το αλλάξω μόνος μου; Γιατί ακουσα οτι για το γυαλί χρειαζεται ειδικος. Οθόνη έχω αλλάξει στο παρελθόν αλλά γυαλί όχι...
Σαϊνόμπι Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Αν δεις στο youtube σιγουρα υπαρχει βιντεο-οδηγος για την διαδικασια της αλλαγης
idomeneas26 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Νομιζω στο συγκεκριμένο το digitizer είναι κολλημένο στην lcd. Χωρίζει βεβαία άλλα θέλει πόλυ προσοχή και να εχεις και κάποια εμπειρία.
sijoune Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Υπάρχει κάποιο μαγαζί στο οποίο μπορω να το πάω για να μη κάνω κάτι λάθος;
Σαϊνόμπι Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Θα σου κοστισει αρκετα οπου και να πας. Εγω θα το επιχειρουσα μονος μου με απεριοριστη προσοχη, υπομονη και οργανωση.
michalisv Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Υπάρχει ένα thread που λέει για κάποιο κατάστημα που αλλάζει οθόνες.Ρίξε μια ματιά 20€ του πήραν λέει. http://www.insomnia.gr/topic/488694-samsung-galaxy-s3-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE-%CF%84%CE%B6%CE%AC%CE%BC%CE%B9-front-glass-digitizer-%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B7/?view=getnewpost
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα