hackertom Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Ξέρει κανείς να με βοηθήσει για το πρόγραμμα αυτό; Προσπαθώ να κάνω μια εφαρμογή να τρέξει άλλα τίποτα
hackertom Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Μου βγάζει κάτι error: C1083: Cannot open include file: 'QDialog': No such file or directory ενω το αρχείο είναι κανονικά στον φάκελο!
MitsakosGR Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Ακολουθείς κάποιο tutorial ή έχεις κάποια εφαρμογή και την "πειράζεις" ; Αυτό μπορεί να οφείλεται ότι το πρόγραμμά σου είναι γραμμένο για QT4 ενώ εσύ το τρέχεις σε QT5 στο οποίο έχουν γίνει αλλαγές. Δοκίμασε να βάλεις το QT += widgets στο .pro αρχείο σου.
hackertom Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Ακολουθείς κάποιο tutorial ή έχεις κάποια εφαρμογή και την "πειράζεις" ; Αυτό μπορεί να οφείλεται ότι το πρόγραμμά σου είναι γραμμένο για QT4 ενώ εσύ το τρέχεις σε QT5 στο οποίο έχουν γίνει αλλαγές. Δοκίμασε να βάλεις το QT += widgetsστο .pro αρχείο σου. Καταρχάς "παίζω" σε windows 7 x64 Ultimate δεν ξέρω αν πρέπει να βάλω x32... 2) ναι πρέπει να είναι γραμμένο σε χαμηλότερη έκδοση... Έχω βάλει και QT5 και QT4... Έχω visual studio 2010... Δεν ξέρω αν αυτά που έγραψα σε βοηθάνε να βγάλουμε μια άκρη...
Timonkaipumpa Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Πραγματικά δεν βοηθάνε καθόλου... μα καθόλου όμως. Γιατί δεν ασχολείσαι με κανένα Swing και Java που θα σου είναι και πιο απλό;
MitsakosGR Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Αν είναι γραμμένο σε qt4 και πας να το τρέξεις με qt5 δεν θα παίξει (τουλάχιστον όχι άμεσα). Πρέπει να δεις τις αλλαγές και να τις διορθώσεις. QT με VS δεν έχω δουλέψει ποτέ οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτό. Δοκίμασες να βάλεις το QT += widgets ;
hackertom Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Αν είναι γραμμένο σε qt4 και πας να το τρέξεις με qt5 δεν θα παίξει (τουλάχιστον όχι άμεσα). Πρέπει να δεις τις αλλαγές και να τις διορθώσεις. QT με VS δεν έχω δουλέψει ποτέ οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτό. Δοκίμασες να βάλεις το QT += widgets ; Το έβαλα και αυτό αλλά δεν τρέχει... Τα exemples που έχει το πρόγραμμα τρέχουν κανονικά πάντως...
MitsakosGR Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Διάβασε αυτό για το πως θα μετατρέψεις QT4 σε QT5.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα