Επισκέπτης Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Γεια χαρα, Εχει σταματησει 2 φορες σε διαστημα καποιων μηνων η ψυκτρα μου να λειτουργει. Σβηνουν τα φωτακια που εχει πανω της ενω τα ανεμιστηρακια δε σταματανε. Εχει συμβει ποτε σε καποιον? Μπορω καπως να ορισω στο bios μια θερμοκρασια που να κανει shutdown σε περιπτωση υπερθερμανσης? Κατα τυχη το ειδα και τις 2 φορες, επειδη η cpu χτυπησε σχεδον 100 βαθμους... Τι μπορει να ειναι θεμα ψυκτρας η μητρικης? Εχω το pc της υπογραφης μου
WalkerSW Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Στειλε ένα μειλ στην corsair και σε ελαχιστο χρονο θα εχεις καινουργια στα χερια σου. Βεβαιώσου βέβαια πρώτα οτι όλες οι συνδέσεις σου είναι σωστές!
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Ναι ολα σωστα ειναι.. πιστευεις εχει χαλασει?
MasterX Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 εγω εχω την H50.. το κουτι ομως δεν εχει παραθυρο.. αν μου συμβει κατι αναλογο θα το παρω χαμπαρι;θα ανεβασει θερμοκρασια ο επεξεργαστης λογικα.. ή υπαρχει και αλλος τροπος να το καταλαβω;
VasKag Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 λογικα ο επεξεργαστης οταν φτασει στο οριο του, κλεινει ο υπολογιστης. οποτε ειναι ενας μπακαλικος τροπος για να σου πει οτι κατι συμβαινει.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 εγω εχω την H50.. το κουτι ομως δεν εχει παραθυρο.. αν μου συμβει κατι αναλογο θα το παρω χαμπαρι; θα ανεβασει θερμοκρασια ο επεξεργαστης λογικα.. ή υπαρχει και αλλος τροπος να το καταλαβω; Οπως ειπε και ο VasKag, "λογικα" . Αναλογως τους επεξεργαστες, καποιοι throttle-αρουν, δηλαδη σβηνουν πυρηνες ή κατι τετοιο, ριχνουν το ρευμα δεν εχω καταλαβει ακριβως. Ο δικος μου πχ αυτο κανει. Υποτιθεται γενικα, ειτε σβηνει ειτε το αλλο που ειπα, εισαι οκ, (θεωρητικα παντα). Και οταν ανοιγεις παλι το pc γραφει κατευθειαν error no cpu fan και δε θυμαμαι καν αν μπορεις να μπεις και bios, νομιζω πως οχι. Απλα εκει το κλεινεις επιτοπου και κοιτας τι παιζει μεσα. Και εγω δε το ειδα απο το παραθυρο, το Real Temp ή το ΑΙ suite αρχισε να κανει σαν alarm και μου εβγαλε warnings στην οθονη. Οποτε καλο ειναι να εχεις ενα temp monitoring προγραμματακι παντα, αλλα μονο ενα γιατι αν τρεχεις και της μητρικης και ενα αλλο παιζει να μη δουλευουν σωστα. Εμενα πχ. το ΑΙ suite που ειναι της Αsus, εβγαζε στο ασχετο κατι -50 κελσιου (ειναι τιγκα στα bugs) οποτε το κατηργησα και εχω το real temp απο τοτε. Βtw η δικη μου Η80 δεν εκανε τελικα καλη επαφη με το psu.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα