Προς το περιεχόμενο

απο windows vista σε windows 7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.Κατ'αρχάς θα ήθελα να επισημάνω πως είναι η πρώτη φορά που γράφω σε forum οπότε θα ήθελε να συγχςρέσετε όποια πιθανά λάθη προκύψουν όσον αφορά τους κανονισμούς και τα λοιπά,(Θα μάθω).Ζητώ την βοήθεια σας καθώς θα ήθελα να αλλάξω windows σε ένα παλιό laptop απο windows vista σε windows 7.Θα ήθελα να με πείτε πως μπορω να σώσω οτι αρχείο έχω και πώς μετέπειτα θα εγκαταστήσω το καινούργιο λογισμικό.Το laptop είναι αρκετά παλιό και τρέχει windows vista home basic 32b με μνήμη ram 2 gb.Να σημειώσω πως τα windows 7 τα έχω κατεβάσει απο γνωστό site με torrents.Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Τα αρχεια μπορεις να τα περάσεις προσωρινά σε ένα εξωτερικο σκληρο ή να τα εγγράψεις σε DVD, ή αν έχει partitions τα περνας εκει, όχι φυσικα στο partition που θα περάσεις τα win7.

Πριν πας να περάσεις τα 7, φρόντισε να έχεις κατεβάσει και τους drivers για το λαπτοπ σου.

• Like 1
Δημοσ.

απορω πως και μπορεις και δουλευεις σε ενα λαπτοπ με 2gb ram και vista!!!

καταρχας μαζεψε ολα σου τα αρχεια που θελεις (μουσικη, εικονες, εγγραφα) σε ενα φακελο. τα προγραμματα δεν γινετε να τα μεταφερεις. πρεπει να τα εγκαταστησεις απο την αρχη. (εκτος εαν ειναι beta)

ΠΡΟΣΟΧΗ. τα windows που κατεβασες δεν ειναι τα αυθεντικα και υπαρχει πιθανοτητα να προκαλεσουν προβληματα

αυτο εδω πιστευω θα βοηθησει

edit: +οτι ειπε ο απο πανω

• Like 1
Δημοσ.

απορω πως και μπορεις και δουλευεις σε ενα λαπτοπ με 2gb ram και vista!!!

Γιατι; Τι προβλημα εχουν;

τα προγραμματα δεν γινετε να τα μεταφερεις. πρεπει να τα εγκαταστησεις απο την αρχη. (εκτος εαν ειναι beta)

Για εξήγησε λιγο αυτο με το beta γιατι πραγματικα δεν σε εννοω :-)

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι; Τι προβλημα εχουν;

Για εξήγησε λιγο αυτο με το beta γιατι πραγματικα δεν σε εννοω :-)

1. τι προβλημα εχουν ε? εξαρτατε απο την χρηση που κανεις. για μενα 2gb ειναι πραγματικα πολυ λιγα και τα vista θεωρουνται πολυ ασταθες.

2.οι εκδοσεις beta των προγραμματων ειναι συνηθως δοκιμαστικες. ολα τα απαραιτητα αρχεια που χρειαζονται για να λειτουργησει το προγραμμα βρισκονται σε εναν φακελο. και χωρις να μπλεκεται η registry.

αλλα επειδη δεν ειμαι ειδικος για περισσοτερα και καλυτερα ψαξε στο google(και εμενα αλλος μου τα ειπε)

Δημοσ.

...

2.οι εκδοσεις beta των προγραμματων ειναι συνηθως δοκιμαστικες. ολα τα απαραιτητα αρχεια που χρειαζονται για να λειτουργησει το προγραμμα βρισκονται σε εναν φακελο. και χωρις να μπλεκεται η registry.

αλλα επειδη δεν ειμαι ειδικος για περισσοτερα και καλυτερα ψαξε στο google(και εμενα αλλος μου τα ειπε)

Καμία σχέση. Δεν ισχύει αυτό που γράφεις.

Δημοσ.

Καμία σχέση. Δεν ισχύει αυτό που γράφεις.

Βασικα κανενα απο τα δυο που ειπε δεν ισχυουν αλλα θα τα πω απο κατω :-)

Εγω θα ψαξω στο google αν υποσχεθεις οτι θα το κανεις κι εσυ :-) ;)

...συγνωμη. για εξηγησε μας εσυ. τι ειναι το beta ?

Δεν ψαχνεις στο google και με ανησυχεις :-) 

Beta version

Δημοσ.

...συγνωμη. για εξηγησε μας εσυ, τι ειναι το beta ?

Beta είναι συνήθως μη πλήρως δοκιμασμένη πολύ κοντά στην τελική έκδοση ενός λογισμικού. Μπορεί να έχει (ή όχι) όλα τα χαρακτηριστικά της τελικής έκδοσης και σίγουρα δεν είναι portable (όπως ουσιαστικά υπονόησες) εκτός κι αν είναι η προδιαγραφή της (να είναι portable).

Δημοσ.

mitsaklakos πριν επιχειρήσεις να περάσεις τα 7 κάνε δυο σημαντικά πράγματα.

Πες μας ποιο laptop εχεις και αν ξέρεις επεξεργαστή και μέγεθος δίσκου. Αν το λαπτοπ ειναι πολύ παλιό τότε μπορεί να σέρνεται χειρότερα με τα 7

Πριν ξεκινήσεις τα σβήσε γραψε φτιάξε τα recovery media (δισκάκια εγκατάστασης) με τα vista.  Έτσι και σε περιπτωση που μπλέξεις με τα 7, θα μπορεις να επαναφέρεις τα vista όπως ήταν την πρωτη μερα που ανοιξες τον υπολογιστη.

Beta είναι συνήθως μη πλήρως δοκιμασμένη πολύ κοντά στην τελική έκδοση ενός λογισμικού. Μπορεί να έχει (ή όχι) όλα τα χαρακτηριστικά της τελικής έκδοσης και σίγουρα δεν είναι portable (όπως ουσιαστικά υπονόησες) εκτός κι αν είναι η προδιαγραφή της (να είναι portable).

Σωστός. Αλλο beta και αλλο portable

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...