Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα μία κάρτα usb 3.0 με 4 θύρες(3 εξωτερικές και μία εσωτερική) ebay η οποία έχει τσιπ via και πλέον όταν κάνω τερματισμό στον υπολογιστή δεν κλείνει παρόλο που ακούγεται από το κουτί ο ήχος που κάνει κάθε φορά κατά τον τερματισμό και μοιάζει με κατέβασμα ασφαλείας. Η κάρτα είναι pci express και έχει μπει σε θύρα pci express 4x(δεν έχω άλλη θύρα) ενώ drivers έχω τους τελευταίους και pc αυτό της υπογραφής μου.

Δημοσ.

Ποια ειναι ακριβώς ?

Δηλαδή αν την βγάλεις τώρα θα κανει τερματισμό το pc δηλαδη εισαι σίγουρος οτι ειναι απο εκει ?

Τι ενοείς δεν κανει τερματισμό κανεις shutdown και δεν κανει τιποτα ?

Δημοσ.

Το μοντέλο είναι: U3P4V-31P-I

Αν την βγάλω ναι θα κάνει τερματισμό.

Κάνω shutdown και κολλάει εκεί που λέει τερματισμός λειτουργίας.

Δημοσ.

Μηπως τοτε υπάρχει καποια ασυμβατότητα δοκιμασε την και σε καποιο αλλο pc αν εχεις πρόχειρο

Δημοσ.

κανε την ρεμουβ απο τον devuce manager και αμεσως shutdown. οταν ξαναφορτωσουν θα τα βρει απο μονο του και θα τα ρυθμισει καλυτερα

κανε την ρεμουβ απο τον devuce manager και αμεσως shutdown. οταν ξαναφορτωσουν θα τα βρει απο μονο του και θα τα ρυθμισει καλυτερα

Δημοσ.

Το έκανα, απεγκατέστησα τους drivers, μετά την επανεκκίνηση βρήκε την κάρτα και πέρασαν αυτόματα drivers τα windows χωρίς να χρειαστεί να περάσω αυτούς που είχε το cd της κάρτας και έκανε κανονικά τερματισμό. Ξαναανοίγω τον υπολογιστή, βάζω πάνω στην κάρτα έναν σκληρό δίσκο usb 3.0, μετράω την ταχύτητά του με το crystaldiskmark, τον αποσυνδέω, κάνω τερματισμό του υπολογιστή και πάλι κολλάει στον τερματισμό και δεν σβήνει.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ακόμα παιδεύομαι και σκέφτομαι μήπως έχει να κάνει με την έξτρα τροφοδοσία που παίρνει η κάρτα από το τροφοδοτικό. Έχει κανείς καμία ιδέα αν μπορεί να παίζει τέτοιο πρόβλημα και απλά να μην κόβει την τροφοδοσία ρεύματος στην κάρτα με αποτέλεσμα να μην σβήνει ο υπολογιστής;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...