Προς το περιεχόμενο

ΠΟΙΟ ipad ???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλό μήνα σε όλους :)

Χρειάζομαι ένα tablet και σκέφτομαι να πάρω ipad, για απροβλημάτιστη λειτουργία. Με απλά λόγια, θέλω κάτι που να δουλεύει, γρήγορα, χωρίς κολλήματα...

Η χρήση θα είναι κυρίως για πολύ, ΓΡΗΓΟΡΟ surfάρισμα, copy-paste επεξεργασία κειμένου & φωτογραφιών για την ενημέρωση σελίδων, διάβασμα pdf (που έχω ήδη).

ΠΟΙΟ μοντέλο θα μου συστήνατε και γιατί (δεν με πειράζει να πάρω και κάποιο μεταχειρισμένο, σε καλή τιμή)...

Στην πράξη, υπάρχει διαφορά στην διάρκεια της μπαταρίας μεταξύ των διαφόρων μοντέλων;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χρειάζομαι ένα tablet και σκέφτομαι να πάρω ipad, για απροβλημάτιστη λειτουργία. Με απλά λόγια, θέλω κάτι που να δουλεύει, γρήγορα, χωρίς κολλήματα...

Η χρήση θα είναι κυρίως για πολύ, ΓΡΗΓΟΡΟ surfάρισμα, copy-paste επεξεργασία κειμένου & φωτογραφιών για την ενημέρωση σελίδων, διάβασμα pdf (που έχω ήδη).

ΠΟΙΟ μοντέλο θα μου συστήνατε και γιατί (δεν με πειράζει να πάρω και κάποιο μεταχειρισμένο, σε καλή τιμή)...

Στην πράξη, υπάρχει διαφορά στην διάρκεια της μπαταρίας μεταξύ των διαφόρων μοντέλων;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Σιγουρα θα σου προτεινα το 9,7 ινστο μοντελο και οχι το μινι

και αυτο λογω της οθόνης (Retina)

τωρα η επιλογληεξαρταταιθ αν θελεις να εχεις cellular ή να δινεις ιντενετ στην συσκευη απο το κινητο σου

διοτι αν βαλεις και 4g τοτε ανεβαινεις λιγο στη τιμη

αν βρεις μεταχειρισμενο το ipad 3 εχει καλος

γιατι καινουργια μπορεις να βρεις μονο το iPad 4 και το ipad2 (to 4ειναι με ρετινα το 2 χωρίς)

Δημοσ.

Το ιδανικό θα ήταν να υπήρχε ένα ipad mini με δυνατότερα τεχνικά χαρακτηριστικά και  retina οθόνη (το αναμένουμε με αγωνία στους επόμενους μήνες)

Προς το παρόν όμως το ipad 4 είναι μονόδρομος για αυτά που ζητάς.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις μέχρι τώρα απαντσεις σας! Το "μικρό" το έχω απορίψει, ακριβώς λόγω μεγέθους. Το 2 όμως, σε 64 MB (ο χώρος είναι + για μένα), δεν το συνιστάτε;

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις μέχρι τώρα απαντσεις σας! Το "μικρό" το έχω απορίψει, ακριβώς λόγω μεγέθους. Το 2 όμως, σε 64 MB (ο χώρος είναι + για μένα), δεν το συνιστάτε;

καλο το 2 αλλα το 3 και το 4  εχουν το πλεονέκτημα της οθόνης retina που κάνει τη διαφορά

ειδικα αν το χρησιμοποιείς για ώρα δεν σε κουράζει καθολου..

η διαφορα ειναι μεγαλη εαν απο retina  δοκιμάσεις μετα απο καιρο να πας σε ipad 2  τοιτε θα καταλαβεις ακριβώς τι εννοω!

Δημοσ.

Το 2 είναι πολύ καλό μηχάνημα αλλά και γω θα σου προτείνω το 3 λόγω ρέτινα (όταν πούλησα το 2 μου και πήρα το 3 το σκεφτόμουν αν αξίζει, αλλά όταν το έβγαλα από το κουτί και είδα τη ρέτινα εκεί τελειώσαν όλα χαχα!)

Και σίγουρα μπορείς να βρεις 3άρι σε καλή τιμή πλέον 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογω των απαιτησεων σου , πρεπει να απορριψεις ipad 2(κακη οθονη κ αρκετα αργο), ipad mini(οχι τοσο γρηγορο κ πολυ χαμηλη αναλυση οθονης).

Το ipad 3 ισως σου κανει, γιατι εχει πολυ καλη οθονη και ειναι σχετικα γρηγορο. (οχι ομως κατι τρομερο. Σκεψου οτι ακομα και ενα κινητο των 350€ ειναι πιο γρηγορο στο σερφαρισμα κλπ απο το ipad 3)

Τα μονα που καλυπτουν πληρως τις απαιτησεις σου ειναι το ipad 4 , το nexus 10 και το καινουριο nexus 7 που εντος λιγων ημερων θα μπορεις να το βρεις γυρω στα ~250€.

Επεξ/σία από haHa
Δημοσ.

Το ipad 2 είναι η χειρότερη επιλογή που θα μπορούσες να κάνεις. Ξεπερασμένο hardware και ξεπερασμένη οθόνη, με μικρότερο μάλιστα ppi από όλα τα προαναφερόμενα μοντέλα.

Από εκεί και πέρα αν δουλέψεις λίγες ώρες με Retina δεν υπάρχει γυρισμός. Είχα το ipad 3 (Retina) και το άλλαξα με το ipad mini. Δεν άντεξα να το κρατήσω ούτε βδομάδα και το πούλησα, αγοράζοντας το ipad 4.

To 4αρι στην παρούσα φάση αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή, καθώς με το hardware που διαθέτει μπορεί να σταθεί με αξιοπρέπεια για τα επόμενα 3-4 χρόνια.

Αν πάλι δεν είσαι κολλημένος με το ios, υπάρχουν και άλλες αξιόλογες προτάσεις όπως π.χ τα nexus, αλλά η εμπειρία χρήσης τουλάχιστον στο σερφάρισμα είναι πολύ ανώτερη στα ipad.

Δημοσ.

το μονο που υπερτερει το 2 σε σχεση με το 4 εκτος της τιμης, ειναι οι θερμοκρασιες (και αν εχεις χειρουργικη ακριβεια στο ζυγη και το βαρος).

ομως δειχνει τα χρονια του πλεον και επισης εχει οπως ειπαν τα παιδια πολυ κακη αναλυση στην οθονη.

για επεξεργασια κειμενου που ανεφερες δεν θα σε βολεψει ιδιαιτερα κανενα ταπλετ.

ολα τα αλλα θα τα κανεις αρκετα συμπαθητικα-καλα.

Δημοσ.

Κι εγώ θα συμφωνήσω με τις ανωτέρω απόψεις, αν προσανατολίζεσαι σε ipad, μονόδρομος το 4, εκτός αν θέλεις να περιμένεις το επόμενο μοντέλο, που λογικά θα βγει σε λίγους μήνες.

Δημοσ.

το μονο που υπερτερει το 2 σε σχεση με το 4 εκτος της τιμης, ειναι οι θερμοκρασιες (και αν εχεις χειρουργικη ακριβεια στο ζυγη και το βαρος).

ομως δειχνει τα χρονια του πλεον και επισης εχει οπως ειπαν τα παιδια πολυ κακη αναλυση στην οθονη.

για επεξεργασια κειμενου που ανεφερες δεν θα σε βολεψει ιδιαιτερα κανενα ταπλετ.

ολα τα αλλα θα τα κανεις αρκετα συμπαθητικα-καλα.

εντάξει μην τα παραλέμε, το ipad 2 ναι μεν δε συγκρίνεται με το 3 και το 4 από πλευράς οθόνης αλλά ουδέποτε ήταν αργό, ούτε είναι παμπάλαιο, αξιοπρεπέστατο είναι. 

• Like 3
Δημοσ.

εντάξει μην τα παραλέμε, το ipad 2 ναι μεν δε συγκρίνεται με το 3 και το 4 από πλευράς οθόνης αλλά ουδέποτε ήταν αργό, ούτε είναι παμπάλαιο, αξιοπρεπέστατο είναι.

Το ipad 2 ειναι πολυ αργο στο browsing σε σχεση με το ipad 4 ή ακομα κ σε σχεση με ενα κινητο των 350€ ή το nexus 7 2013 των 260€.

Οποιος πιστεύει οτι δεν ειναι αισθητα πιο αργο σε σχεση με τα παραπανω, απλα δεν είναι αντικείμενικος.

• Super Moderators
Δημοσ.

Το ipad 2 ειναι πολυ αργο στο browsing σε σχεση με το ipad 4 ή ακομα κ σε σχεση με ενα κινητο των 350€ ή το nexus 7 2013 των 260€.

Οποιος πιστεύει οτι δεν ειναι αισθητα πιο αργο σε σχεση με τα παραπανω, απλα δεν είναι αντικείμενικος.

Εγώ!

Ειδικά το "σε σχέση με ένα κινητό των 350 ευρώ". Αν εξαιρέσεις την ανάλυση της οθόνης, το ipad 2 κάνει μια χαρά τις βασικές του δουλειές (ειδικά στο browsing) και "σηκώνει"άνετα τα περισσότερα Apps. Αν το βρεις σε πολύ καλή τιμή είναι μια τίμια αγορά (πάντα για τις ανάγκες που περιγράφει ο topic starter).

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ!

Ειδικά το "σε σχέση με ένα κινητό των 350 ευρώ". Αν εξαιρέσεις την ανάλυση της οθόνης, το ipad 2 κάνει μια χαρά τις βασικές του δουλειές (ειδικά στο browsing) και "σηκώνει"άνετα τα περισσότερα Apps. Αν το βρεις σε πολύ καλή τιμή είναι μια τίμια αγορά (πάντα για τις ανάγκες που περιγράφει ο topic starter).

ακριβώς

δεν χρειάζεται να γίνονται συγκρισεις

εξαρταται παντα απο τις αναγκες και απο την χρήση ποιυ κάνει ο καθενας απο εμας

υπάρχουν αρκετα ευχαριστημένοι χρήστες iPhone 3GS και βεβαια δεν συγκρινεται με το iPhone 5

Δημοσ.

Εγώ!

ακριβώς

δεν χρειάζεται να γίνονται συγκρισεις

εξαρταται παντα απο τις αναγκες και απο την χρήση ποιυ κάνει ο καθενας απο εμας

υπάρχουν αρκετα ευχαριστημένοι χρήστες iPhone 3GS και βεβαια δεν συγκρινεται με το iPhone 5

Καλά ούτε το ipad2 συγκρίνεται με το 3gs. ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...