Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/smartphones/sumsung/Samsung-Galaxy-Note-Black-and-Ginius-Driver-Don-t-Panic-GR-Android-GALAXY-NO.htm

σε μαυρο χρωμα και εδω το ασπρο , 

http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/smartphones/sumsung/Samsung-Galaxy-Note-White-GALAXY-NOTE-WHITEpGINIUS-DRIVER-DON-T-PA.htm

Τρελη προσφορα δε τι λες αλλα ειναι προσφορα μιας ειναι 60 ευρω κατω απο τον ανταγωνισμο.

οποιος θελει να παρει ενα phablet πιστευω ειναι καλη ευκαιρια.

Δημοσ.

Αν δεις τις τιμές που τα πουλάνε μεταχειρισμένα δεν είναι καθόλου παραλογο το ποσό.

Συμφωνώ φυσικά και εγώ πως το note 2 έχει πιο συμφέρουσα τιμή σε σχέση με αυτά που προσφέρει

Δημοσ.

Ξεκαθαρα οχι. Περασμενα μεγαλεια διηγωντας τα να κλαις ειναι το Νοτε στα 300. Να ηταν 250, να το συζηταγαμε.

Δημοσ.

*ευχαριστίες εκ μέρους φίλου

- δεν είναι τσάμπα, αλλά υπάρχουν κάποιοι που προτιμούν επίσημες εισαγωγές και μεγάλα καταστήματα και το note νομίζω αξίζει ακόμη, όπως τέθηκε και στο αρχικό post

Βεβαίως η προσφορά έχει να κάνει και με το γεγονός πως πλησιάζει και το note 3..

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι και Iphone 4 απο αποψη τιμης και spec,ειναι αρκετα καλυτερο αλλα οταν εχει το s3 350 τοτε ναι δεν αξιζει στην τιμη αυτη το Note 1.

Δημοσ.

*ευχαριστίες εκ μέρους φίλου

- δεν είναι τσάμπα, αλλά υπάρχουν κάποιοι που προτιμούν επίσημες εισαγωγές και μεγάλα καταστήματα και το note νομίζω αξίζει ακόμη, όπως τέθηκε και στο αρχικό post

Βεβαίως η προσφορά έχει να κάνει και με το γεγονός πως πλησιάζει και το note 3..

Φτανει αυτο με τις επισημες εισαγωγες. Μην το αναπαραγετε αλλο.

Η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι και Iphone 4 απο αποψη τιμης και spec,ειναι αρκετα καλυτερο αλλα οταν εχει το s3 350 τοτε ναι δεν αξιζει στην τιμη αυτη το Note 1.

Και αυτο. +του οτι 320 περιπου θυμαμαι να βγαινει σε προσφορα μισο χρονο πριν.

Δημοσ.

M αρέσει που νομίζουν ορισμένοι οτι μεγάλα καταστήματα κάνουν μόνο επίσημες εισαγωγές. Εν τω μεταξύ για να θέλει κάποιος να πληρώνει ακριβότερα ένα προϊόν που έχει την ίδια εγγύηση όταν το βρίσκει φθηνότερα πρέπει να είναι σαδομαζοχιστής. Για service το πας στην επίσημη αντιπροσωπεία με την οποία συνεργάζεται η εκάστοτε εταιρία, όχι στο skroutzoμαγαζο εκτός κι αν μιλάμε για doa ή κάποιο άλλο εμφανές πρόβλημα τις πρώτες μέρες.

Όποιος αγοράσει το 1ο Note 300 ευρώ και δεν μαζεύει λεφτά για το Note 2 με 387, ας μου πει που μένει για να πάω να τον εξαπατήσω.

Δημοσ.

Το μόνο κακό είναι ότι τα περισσότερα φτηνά μαγαζιά του skroutz δεν προσφέρουν DOA. Με αποτέλεσμα να σου λένε θα το στείλουμε αντιπροσωπεία και ότι μας πει. Και συνήθως η αντιπροσωπεία αυτό που κάνει είναι επισκευή. Και βρίσκεσαι με ένα ολοκαίνουργιο επισκευασμένο (κοινώς refurbished) κινητό. Ενώ πληρώνεις πχ το Mediamarkt και πας και τους λες δε μου κάνει (ουτέ καν ότι έχει κάποιο θέμα). Και το παίρνουν πίσω και είτε παίρνεις πιστωτικό είτε τα λεφτά σου πίσω. Κάθε περίπτωση λοιπόν έχει τα θετικά της και τα αρνητικά της. Στη μία γλιτώνεις λεφτά αλλά αν σου κάτσει η μία στο τόσο να προκύψει στραβή στις 7 μέρες που στο ακριβό θα είχες DOA την πάτησες. Διαλέγεις και παίρνεις.

Για service το πας στην επίσημη αντιπροσωπεία με την οποία συνεργάζεται η εκάστοτε εταιρία, όχι στο skroutzoμαγαζο εκτός κι αν μιλάμε για doa ή κάποιο άλλο εμφανές πρόβλημα τις πρώτες μέρες.
Δημοσ.

Το μόνο κακό είναι ότι τα περισσότερα φτηνά μαγαζιά του skroutz δεν προσφέρουν DOA. Με αποτέλεσμα να σου λένε θα το στείλουμε αντιπροσωπεία και ότι μας πει. Και συνήθως η αντιπροσωπεία αυτό που κάνει είναι επισκευή. Και βρίσκεσαι με ένα ολοκαίνουργιο επισκευασμένο (κοινώς refurbished) κινητό. Ενώ πληρώνεις πχ το Mediamarkt και πας και τους λες δε μου κάνει (ουτέ καν ότι έχει κάποιο θέμα). Και το παίρνουν πίσω και είτε παίρνεις πιστωτικό είτε τα λεφτά σου πίσω. Κάθε περίπτωση λοιπόν έχει τα θετικά της και τα αρνητικά της. Στη μία γλιτώνεις λεφτά αλλά αν σου κάτσει η μία στο τόσο να προκύψει στραβή στις 7 μέρες που στο ακριβό θα είχες DOA την πάτησες. Διαλέγεις και παίρνεις.

Προσωπικά ξέρω μια περίπτωση φίλου που του έκαναν αντικατάσταση κανονικά. Σιγα μην σκάσω λεφτά στους ληστές. Σαν να λέμε να παρει κάποιος το Optimus G στα 599 ευρώ αντί για 330. Ε πρέπει να είσαι μακάκας για να το κάνεις.

Δημοσ.

Χίλιες φορες εχει γίνει αυτή η συζήτηση, αλλά θα μου επιτρέψετε, να έχω σοβαρές επιφυλάξεις.

Εχω τύχει ο ίδιος παρών σε 3 διαφορετικές περιπτώσεις να αρνούνται εγγύηση σε επίσημο σερβις, λόγω ανεξαρτητης εισαγωγης (πιθανώς εκτός Ευρώπης δεν πρόσεχα και λεπτομέρειες), 

Ψωνίζει ο καθένας απο όπου θέλει, κι εγω εχω ψωνίσει κι απο μεν κι απο δε

Καλό είναι ομως να έχει υπόψιν του το όποιο ρίσκο και να μην δίνει χαλαρα συμβουλές.

Πιθανόν κάποιος που δεν ξέρει από τι να φυλαγεται να βρεθει προ εκπλήξεων

Δημοσ.

Εχω τύχει ο ίδιος παρών σε 3 διαφορετικές περιπτώσεις να αρνούνται εγγύηση σε επίσημο σερβις, λόγω ανεξαρτητης εισαγωγης (πιθανώς εκτός Ευρώπης δεν πρόσεχα και λεπτομέρειες),

πιθανως εκτος Ευρωπης,δεν προσεξες λεπτομερειες τοτε τι το αναφερεις δηλαδη αν ουτε εσυ δεν γνωριζεις στα σιγουρα τι επαιξε....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...