Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά. Έχω ενα TV Tuner αυτό συγκεκριμένα και το βράδυ πήγα να ανοίξω να δω TV και το media center έψαχνε έψαχνε έψαχνε για tuner μέχρι που λέω κάτι δεν πάει καλά. Μπαίνω στην διαχείριση συσκευών και βλέπω μία συσκευή με ερωτηματικό στο Other devices την οποία την ονομάζει Multimedia controller. Δεν αναγνωρίζεται με τίποτα από εκείνη τη στιγμή.

Δεν τίθεται θεμα drivers διότι έγινε και φορματ (ευκαιρία βρήκα να πετάξω στον κάδο τα 8αρια) αλλά η κάρτα εξακολουθεί να εμφανίζεται έτσι. Δοκίμασα και σε άλλη θύρα PCI χωρίς αποτέλεσμα. 

Πέθανε η καρτούλα;  :cry: Μου κάνει εντύπωση που φαίνεται σαν multimedia controller. Αν ήταν ψόφια δε θα έλεγε Unknown device ή δε θα την έβλεπε καν;

ΥΓ: η μητρική μου ειναι η Asus P5K-PRO η οποία έκανε κάποτε κάτι κολπάκια με τις μνήμες. Μπας και φταίει η μητρική; Αν και μία κάρτα ήχου σε PCI δουλεύει κανονικά.

Δημοσ.

Ξανα δοκίμασε απλα να περάσεις τους drivers απο το site του κατασκευαστή , δικό της πρόγραμμα η καρτούλα δεν εχει να δεις αν δουλεύει εκει ?

Δημοσ.

Δε δίνει drivers η Asus για win 7 και μετά γιατί την βρίσκουν μόνα τους. Παλαιότερους που πήγα να περάσω για vista :P έφαγα μια ωραία μπλε οθονουλα.

Έχει cd αλλά τα προγράμματα που δίνει είναι για πεταμα και δεν παίζει να βάλω σαβούρα σε φρέσκο φορμαρισμένο σύστημα. Πραγματικά είναι σαβούρα. Θα δοκιμάσω σε άλλο pc.

Δημοσ.

Μπα τίποτα που να καλύπτει το πρόβλημα μου. Άσε που σήμερα δεν εμφανίζεται καν στην διαχείριση συσκευών.

Ξέθαψα όμως την απόδειξη και βλέπω ημερομηνία αγοράς 4/1/2011 και στο e-shop λέει 3 χρόνια εγγύηση. Να το ρισκάρω; :P

Πρέπει να πάω και ολα τα παρελκόμενα; (καλωδια, κεραίες, τηλεκοντρολ κλπ; ) 

Δημοσ.

Κοιτα αν ειναι στην εγγύηση και εχει πρόβλημα ισως αν δεν στην αλλάξουν να σου κόψουν ενα πιστωτικό αλλιως αν απλα δεν βγάζει πλεον drives η asus δεν θα γίνει τιποτα.

Δεν εχεις να χάσεις τιποτα πάντω , βεβαια θα σου έλεγα να την δοκιμάσεις και σε ενα αλλο pc να δεις αν εχει προβλημα

Δημοσ.

Δεν ειναι οτι δεν βγαζει drivers η asus. Απλά σου λέει: Για windows 7 χρησιμοποιείστε αυτους που βρισκουν μονα τους! 

Το θεμα ειναι οτι εγινε ξαφνικα ενω δουλευε χωρις προβλημα στα 8, και τώρα στα 7 που την δούλευα τόσα χρόνια δεν την δείχνει καν στην διαχείριση συσκευών.

Θα την δοκιμάσω σε άλλο μηχάνημα σε λίγο και θα την πάω πίσω να δω αν και κάτι δε μου κολλάει... Το e-shop λέει 3 χρόνια εγγύηση ενώ το βιβλιαράκι της λέει 2 χρόνια από την Asus.

Εγώ θα κάνω τον κινέζο και θα πω 3 χρόνια λέτε εδώ

Δημοσ.

Οι Vista drivers (και οι 32bit και οι 64bit) μπαινουν μια χαρα στα Windows 7, αρκει να μην τρεξεις το setup, αλλα να κανεις εγκατασταση απο Device Manager.

Κανεις μονο εγκατασταση το προγμαμμα/driver για Win7  που εχει για το τελεκοντρολ.

Δημοσ.

Ναι προσπαθώντας να το κάνω αυτό έφαγα μπλε οθόνη επί τόπου. Δοκιμάστηκε και σε άλλο μηχάνημα και δεν είδα φως. Θα την πάω πίσω από ότι μου είπαν έχει 3 χρόνια εγγύηση αλλά θέλουν όλα τα παρελκόμενα ακόμα και το IR receiver έλεος...

Δημοσ.

Πήγαινε την πισω και βλέπεις αλλα το πιθανότερο αν την δεχτούν ειναι να σου κόψουν πιστωτικό

Δημοσ.

Την πήγα και τώρα περιμένω. Αν το δεχτούν θα απαιτήσω τα λεφτα μου. Νομικά έχω κάθε δικαίωμα να υπαναχωρήσω την σύμβαση :P εφόσον δεν μπορει να βρεθεί αντίστοιχο προϊόν. Θα τους τρελάνω λίγο κι αν τελικά πάρω πιστωτικό, θα παω και θα αγοράσω κάτι με <1€ και θα πάρω τα ρέστα...

Εντωμεταξύ πάω με την κάρτα και μου κανει ο υπαλληλος φερε μου τα πάντα! Κεραιουλα, τηλεκοντρολ, IR receiver κλπ.... Πάω του τα πηγαίνω και εκείνη την ώρα αυτος εφευγε και πήγα σε έναν newbie και κακώς του τα έδωσα όλα τα παρεκλόμενα. Δε θα μου τα ζήταγε σίγουρα... Κρίμα και τα χρειαζόμουν τα παρελκόμενα γιατι έχω βρει μεταχειρισμένη την ίδια κάρτα στα 10 ευρώ :P

Δημοσ.

Ε εντάξει μην τα θες και ολα δικά σου :P το σωστο ειναι να τους δώσεις το πακετάκι κομπλέ , τεσπα το πιθανότερο εγω πιστεύω ειναι να σου κόψουν πιστωτικό.

Δημοσ.

και την πιτα ολοκληρη, και τον σκυλο χορτατο...?     το σωστο ειναι να την επιστρεψεις οπως την αγορασες..!!

αν την δοκιμασες και σε αλλο μηχανημα, τοτε πιθανοτερο ειναι να εχει προβλημα η καρτα. καλα εκανες και την πηγες πισω. εμενα παλιοτερα, μου την ειχαν αλλαξει 2 φορες, μεχρι να βρουμε οτι το προβλημα που ειχα εγω, δεν ηταν θεμα καρτας αλλα software..!!!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μου δίνουν πιστωτικό τελικά και αρνούνται επιστροφή χρημάτων (λογικό γιατί έχουν περάσει και τα 2 χρόνια που ορίζει η νομοθεσία οπότε δεν έφερα αντίρρηση)

Το πρόβλημα τώρα...

Χρειάζομαι κάτι παρόμοιο με την Asus που είχα και δεν υπάρχει κάτι στην ίδια τιμή στο e-shop... Οπότε το πιστωτικό μου είναι άκυρο αφού δεν θέλω ούτε κάτι άλλο άσχετο από TV Tuner...

Έχει πολλά TV Tuners USB τα οποία 1) δεν εμπιστεύομαι, 2) δεν κάνουν εγγραφή βίντεο από εξωτερική πηγή πχ VHS το οποίο το χρειάζομαι οπωσδήποτε...

και τώρα;  :mad:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...