MikrosComputeras Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Λοιπων..Ειμαι 14 χρονων....και ασχολουμε με τους υπολογιστες εδω και 3 χρονια Επισεις τον τελεφταιο χρονο ασχολουμε με την μουσικη..ΕΙχα ενα λαπτοπ δuπιρινο και επαιζα μοuσικη σε κανενα παρτακι.. με μια κονσολιτσα usb (hercules)......το προβλημα ειναι οτι το λαπτοπ μοu εκαψε την καρτα γραφικων..και τωρα εχω ξεμινει με ενα νετβοοκ το οποιο εχει οδιγοuς μονο για WINDOWS 7 και τρεχει το προγραμμα μουσικης μετα βιας (virtual dj.)....... Υπαρχει πιθανοτητα να φτια3ω ενα παναλαφρο λειτοuργεικο windows 7 wστε να λειτοuργω μονο το προγραμμα αυτο...και να το εχω dual boot με τα κανονικα windows 7.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ... Μακαρι να μην πεξω παλι στα γενεθλεια μοu playlist
Hawk7 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Mπορεις να μας αναφερεις ποιο συγκεκριμενο μοντελο ειναι το netbook;Πρεπει να δουμε πρωτα τα χαρακτηριστικα του. Μια επιλογη,οπως σε καθε νετ,ειναι να εχεις τα starter windows 7,αυτα εχω εγω στο δικο μου. Μετα ξεκινας να απενεργοποιεις οτιδηποτε ειναι περιτο,και φυσικα οχι τερατα antivirus κλπ.
MikrosComputeras Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Hp Mini 110-4101ev ειναι το νετβοοκ φυσικα anivirus δεν εχω κανενα επισεις ,εχω προσθεσει 2 γβ ραμ στο slot Επεξεργαστής (CPU) Κατασκευαστής Intel Οικογένεια Intel Atom Μοντέλο N2600 Συχνότητα 1,6 GHz Οθόνη Τύπος LED LCD Διαγώνιος 10,1 " Ανάλυση 1024x600 Μνήμη (RAM) Χωρητικότητα Μνήμης 1 GB Τύπος DDR3 Συχνότητα - Κάρτα Γραφικών Κατασκευαστής Intel Μοντέλο Graphics Media Accelerator 3600 Μνήμη - Shared Μνήμη Ναι Σκληρός Δίσκος Τύπος HDD Χωρητικότητα 320 GB Ταχύτητα Περιστροφής 5400 RPM Δευτερεύων Σκληρός Δίσκος Τύπος - Χωρητικότητα - Ταχύτητα Περιστροφής - Μέσα Ανάγνωσης Optical Drive - Card Reader Multi-Format Digital Media Card Reader Συνδεσιμότητα Κύριες Συνδέσεις Bluetooth, Ethernet, Wi-Fi Συνδέσεις (Αναλυτικά) 1xVGA, 3xUSB 2.0, 1xEthernet 10/100, WiFi802.11b/g/n, Λογισμικό Λειτουργικό Σύστημα Windows 7 Βάρος & Αυτονομία Βάρος 1,23 kgr Αυτονομία - Τύπος Netbook windows τρεχει τα 7 σταρτερ μιας και εχω κοδικο !! αα και εχω αλαξει και σκληρο εναν 200 γβ στης 7000 στροφες μιπος παει λιγο πιο γρηγορα νομιζω κατι πετυχα
Hawk7 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Οκ.Kαι'γω με το που το πηρα,2 γιγα μνημη εβαλα,διοτι με ενα,ασε... Τα windows 7 που εχει,τα ειχε,η' τα εβαλες εσυ μετεπειτα;ποια εκδοση των windows εχεις; Oκ,αρα εισαι μια χαρα.Sidebar κλπ,εχεις ενεργοποιημενα;αν ναι,κλειστα ασυζητητη.Εχει μεγαλη διαφορα οταν δεν τρεχουν αυτα.Ειναι αδηφαγα.
MikrosComputeras Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 ναι , ναι.. ολα ανενεργα.. windows 7 starter ειχε original windows 7 σταρτερ εχει και τωρα
Hawk7 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Το ccleaner το εχεις εγκατεστημενο;εχεις απενεργοποιησει οτι αχρηστο υπαρχει στην εκκινηση;καθαρισμο και ανασυγκροτηση εχεις κανει,και κανεις; Επισης,εχει τιποτε αλλο εγκατεστημενο το νετ που δεν χρειαζεσαι; Εαν εισαι ενταξει με αυτα,εχεις απενεργοποιησει οτπικα εφε;
MikrosComputeras Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 ολα τα εχω δοκιμασει και cclener και defraggler και οπτικα εφε
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Υπαρχει προγραμμα που σου πειραζει το dvd και φτιαχνεις δικια σου εκδοση. Αλλα εγω θα ελεγα να μην το λειτουργησεις το προγραμμα γιατι προσωπικα δεν το εμπιστευομαι. http://www.rt7lite.com/ Τωρα οσο για το λειτουργικο...αφου εβαλες 2gb και σκληρο στις 7200 στροφες, τα starter με καποια πειραγματακια που σου ειπε το παιδι μια χαρα θα εισαι πιστευω για το προγραμμα που θες. Αλλα αρκει ομως να το σηκωνει το προγραμμα το netbook. Γιατι δεν εχει και το τρελο το hardware μεσα. Οποτε μην περιμενεις τρελα πραγματα...Απλα θα δεις μια πολυ μικρη διαφορα με τις ρυθμισουλες που εκανες και απενεργοποιησες καποια πραγματα.
Hawk7 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 αα και εχω αλαξει και σκληρο εναν 200 γβ στης 7000 στροφες μιπος παει λιγο πιο γρηγορα νομιζω κατι πετυχα Εαν απο την αρχη εβαζες εναν ssd intel,νομιζω η αποδοση θα ειχε αλλο νοημα.Περισσοτερη μπαταρια,πολυ λιγοτερη θερμοτητα στο εσωτερικο του νετ,και αποκριση μερα με την νυχτα. Εαν ομως ο δισκος που εβαλες ειναι προσφατος,σε ενα νετ να βαλεις αμεσα εναν ssd,οπου,απο οποια πλευρα και να το δεις θα ηθελες εναν 128αρι,δεν νομιζω να αξιζε να δωσεις 100 και κατι ευρω,σε ενα νετ των(300?ευρω.Αυτο εσυ το ξερεις,αν θα αξιζε. Τα ζυγιζεις και βλεπεις. Εικονικη μνημη,την αυξησες λιγο παραπανω στα προτεινομενα; Εφοσον λοιπον,απενεργοποιησες οτπικα εφε,απεγκατεστησες ολα οσα δεν θελεις,κανεις καθαρισμο και ανασυγκροτηση,και ολα αυτα που θα μπορουσαν να προταθουν,πιστευοντας οτι το εψαξες λιγο,δεν νομιζω να γινεται κατι παραπανω σε γενικες γραμμες. Στις επιλογες παροχης ενεργειας,δοκιμασες να χρησιμοποιησεις την επιλογη "υψηλες επιδοσεις";
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Το να βαλεις ssd σε netbook με atom 1.6, ειναι σαν να βαζεις καινουργια πανακριβα ζαντολαστιχα σε fiat 500 το παλιο. Οντως οπως ειπες δεν αξιζει...αλλα θα εβλεπε παρα πολυ μεγαλες διαφορες. Τωρα μονο μαγκιτσες με τις ρυθμισεις μπορει να κανει. Τιποτα αλλο. Και ανασυγκροτηση στα 7 γινεται αυτοματα δεν χρειαζεται να κανει καθε μερα.
Hawk7 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Το να βαλεις ssd σε netbook με atom 1.6, ειναι σαν να βαζεις καινουργια πανακριβα ζαντολαστιχα σε fiat 500 το παλιο. Οντως οπως ειπες δεν αξιζει...αλλα θα εβλεπε παρα πολυ μεγαλες διαφορες. Τωρα μονο μαγκιτσες με τις ρυθμισεις μπορει να κανει. Τιποτα αλλο. Και ανασυγκροτηση στα 7 γινεται αυτοματα δεν χρειαζεται να κανει καθε μερα. Nαι,οπως ειπα ειναι λιγο σε νετ ssd,αλλα ο καθενας αναλογα με το budget,λειτουργικοτητα κ.α,αν νομιζει οτι θα τον καλυψει καλυτερα για εναν σκοπο τον οποιο τον θελει κρινει μονος.Εγω δεν μπορω να προτεινω κατι τετοιο,απλα οτι θα μπορουσε να παιζει και κατι τετοιο.Αν για παραδειγμα,το δικο μου το νετ,μου κανει μια συγκεκριμενη δουλεια,και ο ογκος και η ευκολια που μου προσφερει εναντι των note ηταν σαφως καλυτερη,προσωπικα θα τον εβαζα ssd.Απλα τοση ωρα ψαχνω να βρω τις απαιτησεις σε hw αλλα δεν βρισκω κατι. Βεβαια το virtualdj εχει διαφορες εκδοσεις.Δεν ξερω ο φιλος ποια χρησιμοποιει. Την ανασυγκροτηση των windows ποτε δεν την συμπαθησα.Την εχω απενεργοποιημενη απο τα xp που καποτε ειχαμε. Μια φορα την εβδομαδα,αναλογως χρησης του νετ,ειναι καλα.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Γενικοτερα το virtualdj δεν θα το σηκωνει καλα. Τωρα οσο για την ανασυγκροτηση ενταξει ειναι γουστο αυτο, να το εχεις αυτοματο η να το κανεις εσυ οποτε θες. Απλα δεν θελει συνεχεια. Και ΠΟΤΕ προγραμματα ανασυγκροτησης τριτων. Αυτο που εχουν τα windows μια χαρα κανει την δουλεια του.
george kesoglu Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 δοκιμασε το ram drive http://blog.laptopmag.com/faster-than-an-ssd-how-to-turn-extra-memory-into-a-ram-disk δεσμευσε 512mb μνημη ραμ και βαλε εκει τα προγραμματα που θελεις να τρεχουν γρηγορα το εκανα εγω στο acer της υπογραφης μου και ειδα μεγαλη διαφορα
TheELF Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 δοκιμασε το ram drive http://blog.laptopmag.com/faster-than-an-ssd-how-to-turn-extra-memory-into-a-ram-disk δεσμευσε 512mb μνημη ραμ και βαλε εκει τα προγραμματα που θελεις να τρεχουν γρηγορα το εκανα εγω στο acer της υπογραφης μου και ειδα μεγαλη διαφορα Με 1gb σύνολο είναι το παιδί.... που να τα βρει τα 500Mb να τα δώσει σε ramdrive;;; (Πάντως το virtualdj παίζει και σε Linux μέσου του wine,αν έχεις κάνα φίλο που ξέρει από αυτά,αξίζει να το δείτε,αν βάλεις κάποια ελαφριά διανομή τύπου Lubuntu και τρέχεις μόνο το virtual θα πηγαίνει πολύ καλύτερα από ότι με windows. Επίσης μπορεί να τρέχει και τα xp το ότι δεν δίνει driver η εταιρία δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν υπάρχουν)
george kesoglu Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Hp Mini 110-4101ev ειναι το νετβοοκ φυσικα anivirus δεν εχω κανενα επισεις ,εχω προσθεσει 2 γβ ραμ στο slot ειδα οτι εχει βαλει 2 gb γιαυτο το ειπα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα