Locojohn Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Καλησπέρα παιδιά! Εχω ενα λάπτοπ, το Lenovo ideapad g555. Το χω 3,μιση χρόνια τώρα. Μέχρι πέρυσι το καλοκαίρι όλα πηγαιναν καλά, όσπου ξαφνικα ξεκινησαν να "καίγονται" πίξελ στην οθόνη. Στην αρχή λέω νταξει, λιγα πιξελ ειναι σιγα το πράγμα, αλλα άρχισαν να πολλαπλασιάζονται..και να πολλαπλασιάζονται... και έχει φτάσει η οθόνη μου να είναι έτσι: http://i.imgur.com/N3asJAR.jpg Το λάπτοπ ουτε έχει πέσει, ουτε εχει χτυπησει πουθενα. Το χω πάντα στο γραφείο και σπανίως το παίρνω μαζί μου κάπου (ποτέ βασικά). Δεν έχω ιδέα όμως τι το προκαλεί αυτό και καίγονται συνεχώς πίξελ. Μήπως δεν καίγονται πίξελ αλλα τρέχει κατι με καποιο άλλο εξάρτημα? Χάνει κάπου καμία σύνδεση ξέρω γω. Αυτο που με παραξενεύει ειναι το κυκλικό σχήμα που παίρνουν τα περισσότερα. Αν το κοιτάξει κανεις απο μακρυα είναι σαν πυροβολημένη οθόνη. Τι μπορεί να είναι το πρόβλημα? Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Locojohn Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 στη τηλεόραση. Δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα εκεί.
coolerman Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 στη τηλεόραση. Δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα εκεί. όποτε έχει πρόβλημα η οθόνη του λάπτοπ.
SPANK Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Αφου στην tv παίζει κομπλε το πιθανότερο ειναι οτι εχει πρόβλημα η οθόνη πράγμα το οποιο δεν ειναι περίεργο αφου οι περισσότερες εμφανίζουν καμενα pixels ανα περιόδους. Το καλύτερο ειναι να κοιτάξεις να δεις αν σε συμφέρει να παρεις αλλη απο το ebay για να κανεις την αλλαγή, τα pixels φαίνονται και οταν ανοίγεις το pc πριν μπει στα windows και σε safe mode ?
Locojohn Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 τα πιξελ ειναι παντα ετσι. Ακομα και πριν μπει στα windows. Μηπως ομως με συμφερει να παρω νεο λαπτοπ απο το να πληρωσω την αλλαγη? Αν και απ'οσο εχω ψαξει δεν εχω βρει ανταλλακτική οθόνη για το συγκεκριμένο μοντέλο.
SPANK Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δες εδω εχει αρκετές http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.XLenovo+ideapad+g555+screen&_nkw=Lenovo+ideapad+g555+screen&_sacat=0&_from=R40
coolerman Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 τα πιξελ ειναι παντα ετσι. Ακομα και πριν μπει στα windows. Μηπως ομως με συμφερει να παρω νεο λαπτοπ απο το να πληρωσω την αλλαγη? Αν και απ'οσο εχω ψαξει δεν εχω βρει ανταλλακτική οθόνη για το συγκεκριμένο μοντέλο. άνοιξε μια αγγελία οτι ζητάς οθόνη εδω στο φόρουμ.15.6 1366x768 resolution,led backlight,40 pin connector. περίπου στα 40/50 ευρώ πηγαίνει στις αγγελίες η αλλαγή αν τουλάχιστον έχεις κάποιες λιγοστές γνώσεις την αλλάζεις μόνος σου η έστω κάποιον που γνωρίζεις και το κατέχει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα