Millennium Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=W5fp9GsCPHU 1
Millennium Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=FIbdK-OmxZM 1
Tobajara Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δε μπαίνει θέμα αν θα το αγοράσω ή όχι, αλλά εξακολουθεί να μου φαίνεται λίγο για expansion. Ακυρώνουν ένα εξαιρετικό original campaign, δεν επεκτείνουν το υπάρχον (το κυριότερο), ελάχιστες νέες εξωγήινες μονάδες με βάση αυτά που έχουμε δει, και το μόνο που μένει είναι το meld, τα νέα skill trees και οι MEC units.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Και μία τιμή που θα προκαλέσει συζητήσεις... Για προπαραγγελία, δεν το βλέπω, δεν υπάρχει λόγος κανένας. Το -10% που δίνουν, με το που θα κυκλοφορήσει, παύει να ισχύει και στο GMG πάει στο -20% με τα κουπόνια. Το παιχνίδι το λατρεύω, έχω παίξει πολλές ώρες, οι καινούργιες ιδέες μου αρέσουν και σε σχέση με το χλιαρότατο Slingshot, προσθέτουν πολλά, αλλά €27; 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 https://www.youtube.com/watch?v=fd9CmpLZVMI&feature=player_detailpage 1
remalis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Τρομερό trailer!! Ξανα-πορώθηκα! Τα συνολάκια των Exalts δεν μοιάζουν πάρα πολύ με των τύπων από το the bureau??
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Θυμήθηκα στο X-Com Apocalypse που είχε εκείνη την οργάνωση που ήταν εναντίον σου και σου την έπεφτε. Τους είχα κάνει μερικά καλά raids. 1
Sed22 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Αργει λιγο ακομα ''Firaxis Games announced XCOM: Enemy Within, and the expansion to the 2012 turn-based strategy strategy franchise reboot is headed to PlayStation 3, Xbox 360 and Windows PC Nov. 12'' Source : polygon.com
Tobajara Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Το Enemy Within κυκλοφορεί 15 Νοέμβρη (την Παρασκευή κοινώς) και το προπαρήγγειλα 15 λίρες από το αγγλικό Amazon. Όσοι πιστοί προσέλθετε, θα χαρώ υπερβολικά να κάνουμε παράλληλο Ironman playthrough ειδικά καθώς αυτό του launch το είχα χάσει και έπαιζα μόνος μου μετά από μήνες νιώθοντας δυστυχισμένος και ανεπαρκής.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Έχω έτοιμη από μέρες πρώτη αποστολή με 4/4 promotions και όλους υγιείς. Ιδανικό ξεκίνημα :Ρ
Tobajara Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 ΧΟΧΟ! Αυτά είναι! Για το φόβο των Ιουδαίων, όμως, δεν έχω ξεκινήσει από τώρα campaign μήπως δε γίνεται να συνεχίσεις ένα ήδη υπάρχον με το expansion. Give me a choice between pleasure and pain, I choose PAIN, όπως θα έλεγε κι ο Dio...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα