Προς το περιεχόμενο

XCOM: Enemy Within

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θυμάμαι ότι υπήρχε trigger αλλά δε θυμάμαι ποιο. Νομίζω είχε να κάνει με το πόσο νωρίς ανακρίνεις εξωγήινο. Αν όντως είναι αυτό, το έξω ξεχειλώσει. 9-10 μήνες μετά δεν έχω πιάσει ακόμα κάποιον, και όχι γιατί δεν προσπαθώ. Από την άλλη, μόνο Sectopod δεν έχω βρει. To μόνο ασυνήθιστο είναι πως μου έβγαλε τώρα την πρώτη Bomb mission, ενώ δε μου έχει βγάλει και μια σπαστική αποστολή που έτρεχες σε κάτι αποβάθρες και σκάγανε κάτι pods που βγάζανε ζόμπι, εξωγήινους, κάτι τέτοιο.

Για το ζάρι τώρα - δεν ξέρω, μου φαίνεται ΠΟΛΥ καλύτερο απ'όσο το θυμάμαι. Το ζάρι στο απλό ήταν να τραβάς τα μαλλιά σου όντως, στο Enemy Within είναι πολύ καλύτερο αλλά δε λείπουν τα "τυχαία" critical ή "τυχαία" misses γιατί έτσι. Έχασα σήμερα Captain support από τους αρχικούς επειδή αστόχησαν 3 βολές από 4 τετράγωνα σε ανυψωμένο Heavy Floater, που ρίχνανε με 50+%. Ήταν ο μόνος με medikit στην ομάδα οπότε τώρα τον κλαίμε, δε μπορούσα να κάνω stabilise.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 241
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Κοίτα, είναι γνωστό τσι πάση ότι στα xcom καλύτερα να έχεις 40 παρά 99%.

Ειδικά η πρώτη αποστολή στο 1ο (από τα καινούργια, πάντα) είναι sick and twisted.

Δεν εννοώ αυτό, όμως, το διευκρίνησα. Υπάρχει συγκεκριμένο trigger στο παιγνίδι που αν το πάρεις πρέφα (και το εκμεταλλευθείς) κάνει τα επόμενα playthroughs αρκετά πιο διαχειρίσιμα.

Δε κατάλαβα τι εννοείς. 🤣 Αν εννοείς το bug που οι εχθροί δε κάναν τίποτα όταν τους έσπαγες το cover και είχες overwatch, νομίζω είναι fixed στο enemy within. Θυμάμαι που το έκανα abuse συνέχεια σε μικρά pods στο vanilla.🤣 Αν απλά λες κάτι για την starter mission (όποιος κάνει έστω και ένα kill εκεί κάνει rank up), δεν είναι cheat - είναι έτσι by design για να έχεις καλό start.

5 λεπτά πριν, Tobajara είπε

Θυμάμαι ότι υπήρχε trigger αλλά δε θυμάμαι ποιο. Νομίζω είχε να κάνει με το πόσο νωρίς ανακρίνεις εξωγήινο. Αν όντως είναι αυτό, το έξω ξεχειλώσει. 9-10 μήνες μετά δεν έχω πιάσει ακόμα κάποιον, και όχι γιατί δεν προσπαθώ. Από την άλλη, μόνο Sectopod δεν έχω βρει. To μόνο ασυνήθιστο είναι πως μου έβγαλε τώρα την πρώτη Bomb mission, ενώ δε μου έχει βγάλει και μια σπαστική αποστολή που έτρεχες σε κάτι αποβάθρες και σκάγανε κάτι pods που βγάζανε ζόμπι, εξωγήινους, κάτι τέτοιο.

Για το ζάρι τώρα - δεν ξέρω, μου φαίνεται ΠΟΛΥ καλύτερο απ'όσο το θυμάμαι. Το ζάρι στο απλό ήταν να τραβάς τα μαλλιά σου όντως, στο Enemy Within είναι πολύ καλύτερο αλλά δε λείπουν τα "τυχαία" critical ή "τυχαία" misses γιατί έτσι. Έχασα σήμερα Captain support από τους αρχικούς επειδή αστόχησαν 3 βολές από 4 τετράγωνα σε ανυψωμένο Heavy Floater, που ρίχνανε με 50+%. Ήταν ο μόνος με medikit στην ομάδα οπότε τώρα τον κλαίμε, δε μπορούσα να κάνω stabilise.

Βασικά και αυτό είναι ουσιαστικά 3 games πλέον. Το vanilla, το enemy within με τα additions του και το long war (που είναι the way to play imo). Στο long war αλλάζει εντελώς το playstyle σου, θες πολύ βαθύ roster και δε σε ενδιαφέρουν και τόσο τα casualties (γιατί μάλλον θα είναι είτε rookies ή low ranked).

RIP για το support.☠️

Επεξ/σία από ilos

1 ώρα πριν, Tobajara είπε

Θυμάμαι ότι υπήρχε trigger αλλά δε θυμάμαι ποιο. Νομίζω είχε να κάνει με το πόσο νωρίς ανακρίνεις εξωγήινο. Αν όντως είναι αυτό,

Ναι, ναι, για αυτούνο μιλάω.

Το περίεργο, βέβαια, είναι ότι

Spoiler

αναφέρεις "terror missions". Αυτό είναι το trigger τους, βασικά. Με το που ανακρίνεις(?), ξεκινούν. Έχει αλλάξει κάτι?

Για να είμαι ειλικρινής, πάει καιρός πια. Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος αν οι terror ξεκινούν όταν τον ανακρίνεις ή και μόνο που τον πιάνεις ζωντανό (ή αυτό ήταν υποχρεωτικό objective?).

Χτες μου έλεγε φίλος συμπτωματικά ότι το έπιασε σε legendary/ironman και κλαίει...και κλαίει...και κλαίει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πλέον δεν ισχύει σίγουρα, και Terror missions έχω και μεγάλα Ούφα και απ'όλα και προσπαθώ ακόμα να πιάσω εξωγήινο. Έχω βρει τα πάντα εκτός από Ethereal, Muton Elite, Sectoid Commander και Sectopod.

Η καλύτερη συμβουλή που έχω να δώσω στο φίλο σου είναι να μη λυπηθεί να πουλάει πτώματα κλπ στην αρχή, ειδικά να χρειάζεται κάτι επί τόπου, και να μην ασχοληθεί με Meld γιατί είναι μεγάλη παγίδα. Κρατούσα πάντα ένα πτώμα για να το ερευνήσω μετά και τα λίγα credits που έβγαζα από πωλήσεις με έσωσαν σε αρκετές περιπτώσεις.

Αν έχεις μόνο μια χώρα χωρίς δορυφόρο το κόλπο μου δε δουλεύει πολύ καλά. Μου έβγαλε Abductions σε Ινδία, χωρίς δορυφόρο, και Νιγηρία, με δορυφόρο, με αποτέλεσμα να πάω από μπλε σε κίτρινη Ασία. Θα ανεβάσω έναν τελευταίο και τέρμα, έτσι κι αλλιώς οι χαμηλότεροι έχουν δυναμώσει σχετικά και βγάζω Plasma Rifles σε λίγο. Ίσως δουλεύει

Επεξ/σία από Tobajara
  • Like 1

Το πρώτο terror σκάει μύτη γύρω στους 2 μήνες ΠΑΝΤΑ. Τώρα ανάλογα το τι research έχεις κάνει, τις ανακρίσεις κλπ παίζει μια βδομάδα πάνω μια βδομάδα κάτω. Τουλάχιστον αυτό λέει το wiki.

Πάντως μετά από τοσο XCOM 2 και long war(s), όλα μου φαίνονται τα ίδια και μπορεί να πετάω και βλακείες.🤣

2 ώρες πριν, ilos είπε

Το πρώτο terror σκάει μύτη γύρω στους 2 μήνες ΠΑΝΤΑ. Τώρα ανάλογα το τι research έχεις κάνει, τις ανακρίσεις κλπ παίζει μια βδομάδα πάνω μια βδομάδα κάτω. Τουλάχιστον αυτό λέει το wiki.

Πάντως μετά από τοσο XCOM 2 και long war(s), όλα μου φαίνονται τα ίδια και μπορεί να πετάω και βλακείες.🤣

Τώρα μπορεί να είναι στους 2 μήνες.

Τότε, όταν βγήκε, έφαγα τη φρίκη (και τον τρόμο) στο 1ο πέρασμα που έτρεχα να βγάλω το objective μη χ.σω.

Όταν το έπαιξα πάλι, με το LW, επειδή το θυμόμουν το άφηνα συστηματικά. Το πήγα σε φάση που ήμουν πια σχεδόν φουλ ανεβασμένος/φορτωμένος και όταν τον έπιασα ζωντανό και έσκασε το terror...terror για αυτούς...από τα μπαλκόνια πηδαγαν γμπας και γλιτώσουν τα έρμα τα ζωντανά.

Λογικά κάπου το πήραν πρέφα και το διόρθωσαν.

• Haha 1

Όταν έχεις χάσει Support Lieutenant, τα δύο Meld canisters και νιώθεις λες και κέρδισες το κύπελλο...

Αποφασίζω να στείλω τα δεύτερα να αποκτήσουν εμπειρία σε μεσαίο διαστημόπλοιο, αφού έχω καταστρέψει την Alien Base. Αρχηγοί δύο Majors, η πολλά υποσχόμενη Αγγλίδα sniper και μια Γερμανίδα Assault σκυλί του πολέμου, με 12 αποστολές και 36 kills (όχι, το παρατσούκλι Mad Dog δεν ήταν τυχαίο). Ακολουθεί επίσης πολλά υποσχόμενη Heavy Captain, δύο Lieutenants Support στο 80 παρά και ένας Major Assault με 90 attack και 5 HP που δεν τον έχω χρησιμοποιήσει ποτέ γιατί μου ήρθε από αποστολή και δεν του έδωσε HP.

Η αποστολή στράβωσε από την αρχή, γιατί παραανοίχτηκα, άνοιξα δυο Mutons + Berserker στο λάθος σημείο και ο ένας Muton αποδείχτηκε πολύ σκληρό καρύδι. Η Γερμανίδα έφαγε critical από flanked, ο Assault χρειάστηκε revive γιατί τον πέτυχε σε heavy cover, τέλος πάντως ξεσκονιζόμαστε με δυο Medikit charges κάτω και προχωράμε.

Το διαστημόπλοιο έχει τεράστια ανοίγματα στον πάνω όροφο από όπου μπορείς και να μπεις και να δεις, οπότε σκαρφαλώνω, καλύπτομαι και ακούω κάτι γκρου γκρου. Και όπως έχω πιάσει την πλευρά όσο καλύτερα μπορώ, βάζω τη Γερμανίδα σε heavy cover στη γωνία στα αριστερά και...

...ανοίγει Sectopod ακριβώς δίπλα της. Και είναι η μόνη με οπτικό πεδίο λόγω του τοίχου. Τόμπολα.

Δεν έχει Lightning Reflexes οπότε δε θέλω να ρισκάρω να τραβηχτεί, οπότε αναγκαστικά ρίχνω το ένα Drone, βάζω Overwatch και πιάνω το κομποσκοίνι. To Sectopod της ρίχνει χωρίς να τη σκοτώσει και από τα δεξιά μου εμφανίζεται Cyberdisk. Κάπου εδώ αποφασίζω πως δε με παίρνει και κατεβαίνω από το σκάφος για να πάω στους λόφους, όπου υπάρχουν δυο δέντρα heavy cover από τα οποία μπορώ να ρίξω στο Sectopod. Εν τάχει, το Sectopod αστοχεί και στις δυο βολές σου και δέχεται Disabling shot από την Αγγλίδα και Shredder από τη Heavy, η οποία με απαράμιλλο ηρωισμό (δυο επιθέσεις, η μία critical) ρίχνει και το Cyberdisk και οι υπόλοιποι γαργαλάνε λίγο το θηρίο.

Ο επόμενος γύρος είναι όλα για όλα: εύστοχες βολές από τη Γερμανίδα, ο μάπας Assault αστοχεί με 80+%, η Αγγλίδα sniper ΑΣΤΟΧΕΙ εκεί που την ήθελα περισσότερο, αναγκάζομαι να μεταφέρω τις support κοντά στο Sectopod για να γλιτώσω το penalty λόγω υψομετρικής διαφοράς, δεν το ρίχνουν και έχω μια τελευταία ευκαιρία με τη Heavy που ρίχνει με 60%.

Και το πετυχαίνει, με την έκρηξη να σκοτώνει τη μία από τις δύο support.

Ακολουθεί ξεκαθάρισμα (δεύτερο Cyberdisk, Sectoid, Sectoid Commander), κηδεία και επιμνημόσυνη δέηση. Την είχα φτάσει Lieutenant με τα χίλια ζόρια και μόνο στο τελευταίο level up είχε καλό attack roll, αλλά τη συμπαθούσα. Ευτυχώς από support έχω μπόλικους.

7 ώρες πριν, Tobajara είπε

Το διαστημόπλοιο έχει τεράστια ανοίγματα στον πάνω όροφο από όπου μπορείς και να μπεις και να δεις, οπότε σκαρφαλώνω, καλύπτομαι και ακούω κάτι γκρου γκρου. Και όπως έχω πιάσει την πλευρά όσο καλύτερα μπορώ, βάζω τη Γερμανίδα σε heavy cover στη γωνία στα αριστερά και...

...ανοίγει Sectopod ακριβώς δίπλα της.

Τι γκρου γκρου, ολόκληρο σεισμό έπρεπε να ακούς από δίπλα που σπάει ότι σβαρνάει γύρω του.🤣

• Haha 1

Αυτό το παιχνίδι ώρες ώρες...

Έριξα ένα Abductor και λέω "ευκαιρία να ανεβάσω τους άπειρους". Παίρνω την Αρχηγό των Πάντων Sniper, τη Γερμανίδα Σκυλί Του Πολέμου Assault, την Ινδή Βομβιστή και τρεις χαμηλόβαθμους αλλά με πολύ καλά stats και εξοπλισμό, με στόχο να παίξω πολύ προσεκτικά. Τρώω τρεις Chrysalids με μια ρουκέτα για αρχή, προχωρώ, και με βγάζει στην κορυφή ενός "πηγαδιού" - χαμηλό μικρό δωμάτιο με διάδρομο γύρω γύρω και ράμπες μπρος και πίσω. Μέσα στο πηγάδι έχει Mechtoid με Commander.

Πηγαίνω σχεδόν όλο τον κόσμο στο χείλος, καθώς έχω υψομετρικό πλεονέκτημα, ΔΕΝ ανοίγει οπτικό πεδίο για κανέναν από τους δύο (...), τέλος πάντων, Overwatch, στήσιμο κλπ. Οι Snipers είναι σε λίγο άχαρη θέση αλλά ΟΚ, δε με προβληματίζει.

Εμφανίζονται από το δίπλα δωμάτιο τρεις Heavy Floaters. Ο ένας μένει στο πηγάδι, ο άλλος ανεβαίνει εκεί που είμαι κι εγώ και ο τρίτος κρύβεται. Παίζουμε κάτι μπάτσες, μετά τα Overwatch, συνειδητοποιώ ότι ΔΕ μου βγάζει στόχο με ΚΑΝΕΝΑ δικό μου για αυτόν που έχει ανέβει και είναι δυο τετράγωνα από τη sniper (......), τέλος πάντων καθαρίζω το Mechtoid που έχει ανέβει κι αυτό πίσω μου, και εδώ τα πράγματα αρχίζουν και ζορίζουν γιατί ο Commander, που ακόμα δε βλέπω από πάνω, κάνει Mind Control τη Γερμανίδα. Της ρίχνω αναγκαστικά Disabling Shot και βλέπω το Double Dap να πηγαίνει χαμένο γιατί η sniper ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ για το Floater δίπλα της.

ΟΚ, πρέπει να πιέσω τα πράγματα, κατεβάζω μια δική μου στο πηγάδι και ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ να μη μου δίνει στόχο για τον Commander (..........) σε δωμάτιο που έχει ελάχιστο cover. Πάνω στα καντήλια μπερδεύομαι, ρίχνω με τη Heavy στη Γερμανίδα αντί για το Floater και τρώει critical (βρήκε την ώρα). Κατεβάζω και δεύτερο άτομο, του ρίχνω και τον αποτελειώνω με χειροβομβίδα και εννοείται ότι o MC Hammer Floater που μου τραγουδάει Can't Touch This σκοτώνει τη Γερμανίδα.

Καραμπινάτο glitch, πρώτη φορά όμως μου τυχαίνει για δύο εχθρούς στην ίδια μάχη. Το σπας ή δεν το σπας?

• Like 1

12 hours ago, Tobajara said:

Αυτό το παιχνίδι ώρες ώρες...

Έριξα ένα Abductor και λέω "ευκαιρία να ανεβάσω τους άπειρους". Παίρνω την Αρχηγό των Πάντων Sniper, τη Γερμανίδα Σκυλί Του Πολέμου Assault, την Ινδή Βομβιστή και τρεις χαμηλόβαθμους αλλά με πολύ καλά stats και εξοπλισμό, με στόχο να παίξω πολύ προσεκτικά. Τρώω τρεις Chrysalids με μια ρουκέτα για αρχή, προχωρώ, και με βγάζει στην κορυφή ενός "πηγαδιού" - χαμηλό μικρό δωμάτιο με διάδρομο γύρω γύρω και ράμπες μπρος και πίσω. Μέσα στο πηγάδι έχει Mechtoid με Commander.

Πηγαίνω σχεδόν όλο τον κόσμο στο χείλος, καθώς έχω υψομετρικό πλεονέκτημα, ΔΕΝ ανοίγει οπτικό πεδίο για κανέναν από τους δύο (...), τέλος πάντων, Overwatch, στήσιμο κλπ. Οι Snipers είναι σε λίγο άχαρη θέση αλλά ΟΚ, δε με προβληματίζει.

Εμφανίζονται από το δίπλα δωμάτιο τρεις Heavy Floaters. Ο ένας μένει στο πηγάδι, ο άλλος ανεβαίνει εκεί που είμαι κι εγώ και ο τρίτος κρύβεται. Παίζουμε κάτι μπάτσες, μετά τα Overwatch, συνειδητοποιώ ότι ΔΕ μου βγάζει στόχο με ΚΑΝΕΝΑ δικό μου για αυτόν που έχει ανέβει και είναι δυο τετράγωνα από τη sniper (......), τέλος πάντων καθαρίζω το Mechtoid που έχει ανέβει κι αυτό πίσω μου, και εδώ τα πράγματα αρχίζουν και ζορίζουν γιατί ο Commander, που ακόμα δε βλέπω από πάνω, κάνει Mind Control τη Γερμανίδα. Της ρίχνω αναγκαστικά Disabling Shot και βλέπω το Double Dap να πηγαίνει χαμένο γιατί η sniper ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ για το Floater δίπλα της.

ΟΚ, πρέπει να πιέσω τα πράγματα, κατεβάζω μια δική μου στο πηγάδι και ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ να μη μου δίνει στόχο για τον Commander (..........) σε δωμάτιο που έχει ελάχιστο cover. Πάνω στα καντήλια μπερδεύομαι, ρίχνω με τη Heavy στη Γερμανίδα αντί για το Floater και τρώει critical (βρήκε την ώρα). Κατεβάζω και δεύτερο άτομο, του ρίχνω και τον αποτελειώνω με χειροβομβίδα και εννοείται ότι o MC Hammer Floater που μου τραγουδάει Can't Touch This σκοτώνει τη Γερμανίδα.

Καραμπινάτο glitch, πρώτη φορά όμως μου τυχαίνει για δύο εχθρούς στην ίδια μάχη. Το σπας ή δεν το σπας?

Reload (naturlich!)

Πέρα από το Floater, έχω πέσει σε άλλες δύο επιβεβαιωμένες περιπτώσεις όπου το παιχνίδι δε σου δίνει στόχο για ακάλυπτο εχθρό. Η μία ήταν για Sniper σε κάπου 12 τετράγωνα ευθεία γραμμή (όχι Squadsight), που ήταν και ακάλυπτος και χωρίς ενδιάμεσο εμπόδιο, και η άλλη για εχθρό που έχω σταθεί ακριβώς δίπλα του με Run 'n' Gun (συμπωματικά ο στρατιώτης μου δεν είχε γυρίσει προς τον εχθρό). Είναι αρκετά περίεργο γιατί γενικά το παιχνίδι είναι σταθερότατο και έχουν περάσει χρόνια. Δεν είναι συχνό φαινόμενο αλλά μπορεί να γίνει μεγάλο πρόβλημα σε Ironman.

Σημειωτέον, δε μιλάω για αμφισβητούμενο Line of Sight ή για περιπτώσεις που 1) με βλέπουν αλλά δεν τους βλέπω 2) τους βλέπω αλλά είναι ή μακριά, καλυμμένοι ή μεσολαβεί κάτι. Πχ μου έτυχε Sectopod κολημμένο στο πλάι ενός διαστημοπλοίου (Supply Barge, από τα ανοιχτά με την καμπυλωτή οροφή) που λόγω line of sight δε μου το έδινε με τίποτα στόχο, ακόμα κι όταν ήμουν ακριβώς από πάνω ή πολύ πλάγια. Αυτό το δέχομαι, και μου στοίχισε και την Anette Durand που μόλις είχε γίνει Major με αστείο τρόπο (τελευταίος γύρος Bleeding, της ρίχνει βόμβες ενώ το έχω κάνει disable και τη σκοτώνει, θα την έσωζα 1000%).

Με κάτι τέτοια, αποφάσισα να βιαστώ προς τον τερματισμό. Έχω κάπου 12 συνταγματάρχες και έλεγα να ανεβάσω και τους Psionics, αλλά δε θα του δώσω χρόνο

Το τερμάτισα με συνοπτικές διαδικασίες. Είχα ξεχάσει πως η τελική αποστολή είναι τελείως μάπα, από τα πιο εύκολα κομμάτια του παιχνιδιού. Το Operation Progeny έπρεπε να το είχα απενεργοποιήσει, με τους 4 psionics με εξαιρετικά στατιστικά και βαθμό Lieutenant που σου δίνει κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα. Σε αυτό το σημείο είχα ήδη δυο πλήρως αναβαθμισμένες και εξοπλισμένες ομάδες, οπότε μου ήταν περιττοί. Δε χρησιμοποίησα καθόλου MECs ή Gene Enhancements. Τα πρώτα τα βρήκα πάλι τελείως περιττά ενώ με τα δεύτερα, αν και πολύ χρησιμότερα, δεν ασχολήθηκα γιατί θα έριχναν κι άλλο τη δυσκολία στο late game σε φάση που δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Τώρα...Έχοντας την εμπειρία του Ironman, το παιχνίδι είναι περισσότερο ψαρωτικό παρά δύσκολο. Έχει μια απότομη καμπύλη δυσκολίας όπου τα πράγματα είναι περίπλοκα και πολύ επικίνδυνα, αλλά μόλις φτάσεις το mid game αυτή πλατειάζει τελείως. Late game ουσιαστικά δεν υπάρχει, είναι επαναληψη των ίδιων στρατηγικών χωρίς πρόκληση ή επιπλέον περιεχόμενο - ο μόνος κίνδυνος ήταν είτε από δικό μου εφησυχασμό είτε από μεγάλη ατυχία τύπου 2-3 ομάδες μαζί. Από αυτή την άποψη το Enemy Within, αν και επιβάλλεται, είναι ανούσιο expansion γιατί παραφορτώνει το early και mid game χωρίς να προσφέρει τίποτα στο late, όπου ο παίκτης περνά πολλή ώρα. Αν σου κόψει νωρίς πόσο χρήσιμο είναι το Squadsight και καθήσουν 2-3 καλοί Assault, το παιχνίδι είναι αρκετά εύκολο και σχεδόν αδύνατο να χάσεις το campaign όταν βγάλεις Titan - Plasma. Το Long War επιβάλλεται από ένα σημείο και μετά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...