Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να φανταστώ δεν το μετάνιωσες καθόλου ; Εσένα αυτή η μετάβαση από μεμβράνης σε μηχανικό σου ήρθε φυσιολογικά ή σου πήρε κάποιο καιρό για να το συνηθήσεις απόλυτα ;

;

Δημοσ.

αυτό με τα macro είναι αξιοπερίεργο, αλλά δυστυχώς ισχύει, αυτός που έγραψε την εφαρμογή γενικά πρέπει να ήταν λίγο στόκος αν κρίνουμε από το μέγεθος και μόνο

lol...

Δημοσ.

Να φανταστώ δεν το μετάνιωσες καθόλου ; Εσένα αυτή η μετάβαση από μεμβράνης σε μηχανικό σου ήρθε φυσιολογικά ή σου πήρε κάποιο καιρό για να το συνηθήσεις απόλυτα ;

;

μου πήρε καμιά βδομαδούλα να προσαρμοστώ πλήρως, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι στη φάση της karmen δηλαδή το παλιό μου πληκτρολόγιο μου φαίνεται σα κινεζιά σα να πληκτρολογώ πάνω σε ζελέ δεν το αλλάζω με τίποτα.

οπότε στη περιπτωσή μου η δοκιμή ήταν επιτυχής και δε το μετανιώνω καθόλου

φίλος μου πάντως που επίσης πήρε ένα στη δουλειά (σπίτι του συνεχίζει και έχει το sidewinder όπως είχα κι εγώ πριν ) δεν εντυπωσιάζεται

μου λέει καλό είναι, αλλά δε θα έδινε δικά του λεφτά για αυτό , μόνο τα λεφτά της εταιρείας που δουλεύει :lol:

οπότε είναι και ανάλογα το άτομο.. για αυτό λέω και ξαναλέω καλό είναι το πείραμα με το μηχανικό να γίνει με το trigger που και φθηνό είναι αυτή τη στιγμή στη χώρα μας , αλλά δεν πάσχει και από ελλείψεις για να πει κανείς ότι θα του λείψει και κάτι όπως συμβαίνει συνήθως στα πιο φθηνά μηχανικά 

Δημοσ.

Επειδή ανάφερες ότι τώρα χρησιμοποιείς το Κ360 το οποίο έχει χαμηλό προφίλ πλήκτρων έχε υπόψιν σου ότι το μηχανική θα σου φανεί ψιλό - θα χρειαστείς βδομάδα προσαρμογής δηλαδή.

Δημοσ.

το wrist rest του trigger? ανάλογα το χρήστη, εγώ γενικά τα προτιμάω και το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο είναι αρκετά παχύ/ψηλό, όπως θες πες το, οπότε βολεύει ακόμα περισσότερο 

Δημοσ.

Nαι ναι στο wrist rest του trigger αναφερόμουν το πληκτρολόγιο το θέλω για λόγους άνεσης οπότε η βάση αυτή είναι ένα μεγάλο θετικό για μένα. Κάπου διάβασα ότι το ελαστικό που έχει η βάση ξεφλουδίζει ... το υλικό πως σου φαίνεται εσένα θα αντέξει στα χρόνια ;

• Like 1
Δημοσ.

Nαι ναι στο wrist rest του trigger αναφερόμουν το πληκτρολόγιο το θέλω για λόγους άνεσης οπότε η βάση αυτή είναι ένα μεγάλο θετικό για μένα. Κάπου διάβασα ότι το ελαστικό που έχει η βάση ξεφλουδίζει ... το υλικό πως σου φαίνεται εσένα θα αντέξει στα χρόνια ;

Που τα διαβάζεις όλα αυτά; :lol:

Ναι αν είσαι σκατζόχοιρος και τρίβεσαι επάνω του ίσως και ξεφλουδίσει, αν είσαι άνθρωπος με ανθρώπινο δέρμα μάλλον όχι

Γενικά φαίνεται αρκετά ανθεκτική κατασκευή στο σύνολό της

Μονο σε παρακαλώ μην το κάνεις κι εσύ σαν έναν άλλο που διάβαζα εδώ πέρα που είχε ένα άλλο μηχανικό κι επειδή φοβόταν μη του ξεβαψουν τα πλήκτρα το είχε κάτω από ζελατίνα καθώς έγραφε..

• Like 1
Δημοσ.

Εδώ το είχα διαβάσει http://www.overclock...er-mini-review.

Μπα όχι το να βγάζεις την ζελατίνα από καινούργια πράγματα είναι από τις καλύτερες αισθήσεις και δεν σκοπεύω να μου τη στερήσω επίσης πρήζω τόση ώρα επειδή έχω θέμα (κακό πράγμα) γενικά άμα δεν το ψάξω από όλες τις μεριές δεν προχωράω σε αγορά.

Δημοσ.

Ναι μονο που εδω δεν υπαρχουν μεριες για να ψαξεις.Μονο μια μερια υπαρχει.Αυτη του αν θες μηχανικο.Θες μηχανικο και να μην δωσεις 140 ευρο παιρνεις το Trigger,αν δεν θες μηχανικο μενεις με αυτο που εχεις 

• 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...