Kenny McCormick Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Αξίζει να προχωρήσω σε αγορά μηχανικού προς το παρών χρησιμοποιώ το Κ360. Όποιος μπορεί ας αναφέρει πλεονεκτήματα/μειονεκτημάτα.
karmen1983 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Αξίζει και δεν αξίζει ανάλογα πως θα το δει κανείς. Αν πχ πας σε μηχανικό πληκτρολόγιο επιστροφή δεν υπάρχει, που αυτό σημαίνει ότι θα τα σκάσεις πάλι για να πάρεις ένα μηχανικό. Βέβαια τώρα που είναι πάλι στα 62ευρώ το trigger είναι ένα θέμα που τρώει κάποιον να αγοράσει. Τώρα τι να σου πω; Για την αίσθηση; Για την ταχύτητα γραφής που όσο και να μη το πιστέψεις αυξάνεται; οτι σε game μπορείς ταυτόχρονα να πατήσεις δύο κουμπιά; Γενικά το να σου περιγράψει κάποιος αυτό που νιώθουν τα δάκτυλά του είναι πολύ δύσκολο και υποκειμενικό. Γνώμη μου ως χρήστης μηχανικού πλέον, είναι ναι να αγοράσεις και να μεταβείς, αν μπορείς να δώσεις τα 62 ευρά. (και στα λέω εγώ που έλεγα τα μηχανικά μαρκετινίστικα κόλπα) Επίσης θα σου φέρω ένα παράδειγμα για να καταλάβεις. Τα τελευταία δύο χρόνια ήμουν με ένα Microsoft sidewinder X6 και το είχα καραβολευτεί. Ακόμα και ένα G19 που έχω δε με βόλεψε τόσο και έμεινε σε μία γωνία. Αγόρασα το trigger και μετά απο 2-3 μέρες χρήσης αναγκάστηκα να συνδέσω το X6 στο pc μου. Μου φαινόταν ότι είχα απέναντί μου μία κινεζιά. Δε μπορούσα να γράψω, δε μπορούσα να συντονιστώ σε ένα πληκτρολόγιο που με συνόδευσε 2 χρόνια συνεχόμενα. Η αίσθηση δεν είχε καμία σχέση απολύτως. 3
nickelodeon Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Η αλήθεια είναι ότι έχει πολύ καλή αίσθηση, τα περί ταχύτητας δεν μετράνε στον μέσο χρήστη γιατί κανείς δεν γράφει τόσο γρήγορα όσο ένας επαγγελματίας δαχτυλογράφος, το ίδιο και για τα παιχνίδια δεν έχω δει κανένα τρομερό πλεονέκτημα όμως αυτή η αίσθηση δεν αλλάζετε με τίποτα. Έχω το DasKeyboard και είμαι αρκετά γρήγορος σε δακτυλογράφηση, αν το θέλεις για γράψιμο τότε αξίζει, αν το θέλεις γιατί άκουσες κάπου ότι έχεις καλύτερη απόκριση σε παιχνίδια μην τρελαίνεσαι δεν θα δεις διαφορά, έχει όμως τρομερή αίσθηση, στην αρχή θα σου φανεί λίγο περίεργο αλλά μετά από μια βδομάδα αν πας να χρησιμοποιήσεις άλλο πληκτρολόγιο θα καταλάβεις την αξία του μηχανικού. Εγώ επέλεξα το DasKeyboard για βγαίνει και "αγράμματο" που το θεωρώ πανέμορφο. 1
HALF EVIL Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/494479-gaming-keyboard-%CE%B1%CE%BC%CE%AD%CF%83%CF%89%CF%82/ http://www.insomnia.gr/topic/494557-%CE%B4%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BC%CE%AE-gaming-keyboard/ http://www.insomnia.gr/topic/494289-%CE%BD%CE%B5%CE%BF-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BF/ http://www.insomnia.gr/topic/490284-keyboard-coolermaster-storm-trigger-mechanical-699-electroworld/
Fulgore1 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Για να μην το κουραζουμε επειδη οντως εχουν ανοιξει αρκετα παρομοια θεματα για κατι που ειναι πραγματικα μονοδρομος. Αν θες να παρεις μηχανικο πληκτρολογιο πας στο http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10114341 τιμη πριν http://www.e-shop.gr/product?id=PER.806864 http://www.skroutz.gr/s/2929473/CoolerMaster-Storm-Trigger.html?keyphrase=cm+storm+trigger. Γιατι ειναι μονοδρομος?Λογω ανταγωνισμου http://www.skroutz.gr/s/390646/Logitech-Gaming-Keyboard-G105.html http://www.skroutz.gr/s/249025/Logitech-G110.html?keyphrase=logitech+g110 1
Kenny McCormick Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Τα έχω διαβάσει τα συγκεκριμένα θέματα απλώς για ένα χρήστη σαν εμένα που στον υπολογιστή κάθομαι μεν 3-4 ώρες ημερισίως αλλά δεν παίζω (προς το παρών games) απλώς σερφάρω αξίζει να δώσω αυτά τα 62 ευρώ ;(τα έχω μεν αλλά δεν μου τρέχουν και από τα μπατζάκια) Κάποια σχόλια ανέφεραν κάτι σχετικά με τον ήχο αυτό είναι που με προβλημάτισε περισσότερο είναι η αλήθεια είναι τόσο θορυβώδη; (έχω δει βίντεο στο youtube αλλά δεν κατάλαβα και πολλά η άποψη ενός χρήστη μετράει διαφορετικά)
ikaruga24 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Το θεμα ειναι αν πληκτρολογεις πολυ. Αν πληκτρολογεις τοτε ναι σαφεστατα και αξιζει η αγορα του. Προσωπικα επαθε ζημια το Razer blackwidow μου και περιμενω να ερθω Ελλαδα για να μου το αλλαξουν. Αγορασα ενα απλο Logitech πληκτρολογιο για να κανω τη δουλεια μου και πραγματια μου κακοφαινεται απιστευτα. Το να παρεις μηχανικο πληκτρολογιο ειναι λιγο παγιδα καθως προσφερει ολα οσα ακους και οτι απο τη στιγμη που θα πας σε μηχανικο δεν υπαρχει γυρισμος. Ειναι φαση "once you go black you never go back". Θα φας σκαλωμα και δεν θα μπορεις να πληκτρολογησεις ξανα το ιδιο καλα σε μεμβρανες γιατι θα σου φαινονται ψευτικα παιχνιδακια. Απο αποψη θορυβου ναι ειναι μεγαλυτερος ο θορυβος αλλα μην φανταστεις κατι τρομακτικο. Μονο οι μπλε διακοπτες ακουγονται πολυ (σαν γραφομηχανη ενα πραγμα) αλλα εχουν τρομερη αισθηση και ειναι οι ποιο γρηγοροι απο ολους τους υπολοιπους διακοπτες. Για τις δικες σου αναγκες οι κοκκινοι και οι ιδιαιτερα οι μαυροι θεωρω οτι ειναι καλο σημειο να ξεκινησεις με μηχανικο. Οι μαυροι επισης ειναι οι ποιο αθορυβοι απο ολους τους διακοπτες. Με λιγα λογια. Ναι, να το κανεις το βημα γιατι αξιζει. 1
qsis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Η αλήθεια είναι ότι έχει πολύ καλή αίσθηση, τα περί ταχύτητας δεν μετράνε στον μέσο χρήστη γιατί κανείς δεν γράφει τόσο γρήγορα όσο ένας επαγγελματίας δαχτυλογράφος, το ίδιο και για τα παιχνίδια δεν έχω δει κανένα τρομερό πλεονέκτημα όμως αυτή η αίσθηση δεν αλλάζετε με τίποτα. συμφωνώ με αυτά που λές σε γενικές γραμμές, όμως ακόμα και αυτόν που δεν είναι πολύ γρήγορος τον κάνει ένα τσικ πιο γρήγορο και εκεί που κυρίως κάνει διαφορά στο κείμενο είναι στο ότι κάνεις λιγότερα λάθη μιας και έχεις μια πιο σαφή άισθηση του τι πατάς. επίσης μια χαζομάρα που διάβαζα πριν πάρω, αλλά τελικά διαπίστωσα ότι ισχύει είναι ότι με το μηχανικό ψάχνεις όλη την ώρα αφορμή να γράψεις με αυτό, είναι σαφώς πιο ωραίο σαν εμπειρία την ταχύτητά μου πάντως αν και δε τη βελτίωσα ιδιαίτερα, πιστεύω ότι με βόλεψε περισσότερο στη δακτυλογράφηση, επίσης σταμάτησα να βαριέμαι να βάζω τόνους από τότε που το πήρα (για να πατάω περισσότερα πλήκτρα) Απο αποψη θορυβου ναι ειναι μεγαλυτερος ο θορυβος αλλα μην φανταστεις κατι τρομακτικο. συμφωνώ ότι δεν είναι κάτι το τρομακτικό, τουλάχιστον στους μαύρους με τους οποίους συνυπάρχω, και ειλικρινά δε με ενοχλεί καθόλου ο έξτρα θόρυβος, ίσα ίσα προσθέτει και στην εμπειρία, αλλά όπως έχω γράψει και αλλού τα παράπονα από τους γύρω μου υπάρχουν... άν κάποιος κάθεται δίπλα μου και αρχίσω το πιάνο, εκνευρίζεται κάπως
HALF EVIL Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 συμφωνώ με αυτά που λές σε γενικές γραμμές, όμως ακόμα και αυτόν που δεν είναι πολύ γρήγορος τον κάνει ένα τσικ πιο γρήγορο και εκεί που κυρίως κάνει διαφορά στο κείμενο είναι στο ότι κάνεις λιγότερα λάθη μιας και έχεις μια πιο σαφή άισθηση του τι πατάς. επίσης μια χαζομάρα που διάβαζα πριν πάρω, αλλά τελικά διαπίστωσα ότι ισχύει είναι ότι με το μηχανικό ψάχνεις όλη την ώρα αφορμή να γράψεις με αυτό, είναι σαφώς πιο ωραίο σαν εμπειρία την ταχύτητά μου πάντως αν και δε τη βελτίωσα ιδιαίτερα, πιστεύω ότι με βόλεψε περισσότερο στη δακτυλογράφηση, επίσης σταμάτησα να βαριέμαι να βάζω τόνους από τότε που το πήρα (για να πατάω περισσότερα πλήκτρα) συμφωνώ ότι δεν είναι κάτι το τρομακτικό, τουλάχιστον στους μαύρους με τους οποίους συνυπάρχω, και ειλικρινά δε με ενοχλεί καθόλου ο έξτρα θόρυβος, ίσα ίσα προσθέτει και στην εμπειρία, αλλά όπως έχω γράψει και αλλού τα παράπονα από τους γύρω μου υπάρχουν... άν κάποιος κάθεται δίπλα μου και αρχίσω το πιάνο, εκνευρίζεται κάπως Είναι πάρα πολύ πιο αθόρυβο από το Razer Black Window Ultimate και πολύ πιο εύχρηστο. Δεν χρειάζεται να πατάς τα πλήκτρα τέρμα, ένα απαλό άγγιγμα και γράφεις.
qsis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 ναι το ξέρω ότι μπορείς να γράφεις με πάτημα μέχρι τη μέση (και ούτε καν μέση), αλλά αυτό δε μπορώ να το συνηθίσω σε ένα μη tactile πληκτρολόγιο οπότε το πάω μέχρι κάτω δεν ξέρω βέβαια αν θα μπορούσα να το συνηθίσω και σε tactile εδώ που τα λέμε, αλλά στο δικό μου σίγουρα όχι άλλωστε δεν είναι και του στυλ μου να γράφω ήρεμα, θέλω να ξεσπάω στο πληκτρολόγιο
Kenny McCormick Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Πφφ ήμουν ψιλοψημένος τώρα με ξεροψήσατε για το trigger... ήθελα να το δοκιμάσω πρώτα αλλά δεν βρήκα εκθεσιακό. Με τον προγραμματισμό των πλήκτρων Μ τι παίζει γιατί δεν πολύκαταλαβα υπάρχει θέμα ;
qsis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Πφφ ήμουν ψιλοψημένος τώρα με ξεροψήσατε για το trigger... ήθελα να το δοκιμάσω πρώτα αλλά δεν βρήκα εκθεσιακό. Με τον προγραμματισμό των πλήκτρων Μ τι παίζει γιατί δεν πολύκαταλαβα υπάρχει θέμα ; το μόνο θέμα για μένα είναι ότι δεν μπορείς να τα κάνεις media button (για να μην πατας το trigger button και τα F που είναι κανονικά ) και calculator, είναι μόνο για μακροεντολές.. μπορείς να κάνεις media button το γράμμα "A" , αλλά όχι τα macro , αυτό είναι παράνοια.. εγώ για vol up και down κατέληξα στα page up/down που ποτέ δε χρησιμοποιούσα κατά τα άλλα ό,τι μακροεντολή θελήσεις να καταγράψεις το κάνεις πανεύκολα με το λογισμικό (το οποίο όμως είναι πολύ μεγάλο σε μέγεθος, για τέτοιου είδους πρόγραμμα) επίσης τα Μ προβληματίζουν μερικούς που δεν έχουν συνηθίσει πληκτρολόγια με τέτοια κουμπιά στο πλάι και τα πατάνε κατά λάθος αντί για shift πχ εγώ που είχα και στο προηγούμενό μου παρόμοια δεν με ενόχλήσαν ποτέ, είχα ξεπεράσει από κει αυτό το πρόβλημα
Kenny McCormick Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Αξιοπερίεργο αυτό που λες για τα macro keys ... το θέμα με το windows key πως το διορθώνουμε ;
qsis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Αξιοπερίεργο αυτό που λες για τα macro keys ... το θέμα με το windows key πως το διορθώνουμε ; με την εφαρμογή κάνεις το αριστερό "trigger key" windows key το δεξί υποχρεωτικά παραμένει trigger key για να μπορείς να κάνεις τα δικά σου με τις εναλλακτικες λειτουργίες των F , να αλλάζεις προφίλ κτλ... αλλά κανονικά μπορείς να έχεις window key επίσης να πω ότι το trigger έχει onboard μνήμη, άρα ότι αλλαγές κάνεις μένουν στο πληκτρολόγιο και αυτές ισχύουν ακόμα και αν το πάρεις και το βάλεις σε άλλο pc ή ακόμα και αν απεγκαταστήσεις την εφαρμογή (πράγμα πολύ πιθανό για να μην πιάνει τσάμπα τα 400-500 ΜΒ που αδικαιολόγητα πιάνει) αν δηλαδή δεν ασχολείσαι συνεχώς με μακροεντολές και προφίλ παιχνιδιών κάνεις τις αλλαγές που θες και άντε γεια η εφαρμογή αυτό με τα macro είναι αξιοπερίεργο, αλλά δυστυχώς ισχύει, αυτός που έγραψε την εφαρμογή γενικά πρέπει να ήταν λίγο στόκος αν κρίνουμε από το μέγεθος και μόνο παρόλα αυτά αυτό δε μειώνει τη σπουδαιότητα του πληκτρολογίου στους υπόλοιπους τομείς που έχει και περισσότερη σημασία μπορεί το software του να μην είναι σε επίπεδα logitech (που για μένα είναι η καλύτερη περίπτωση) , αλλά είναι αρκετά εύχρηστο, η onboard μνήμη σου λύνει τα χέρια και δεν είναι βασισμένο σε cloud όπως αυτό τη razer που θέλει ντε και καλά να σώζει τα πάντα online
Kenny McCormick Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 qsis εσένα είναι η πρώτη σου επαφή με μηχανικό το trigger ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα