Tilemaxx Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Όποιου του περισσεύει ένας κωδικός, ας στείλει PM.
naruto14 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Όποιου του περισσεύει ένας κωδικός, ας στείλει PM. Αν δεν κάνω λάθος έχουν λήξει οι κωδικοί PS Trials που έδινε η Sony τότε. Τώρα μόνο αν βρεις κάποιον που το έχει αποκτήσει από κάποιο παιχνίδι αν και δεν νομίζω τα απλά παιχνίδια να δίνουν. Μερικές συλλεκτικές μόνο...
Tilemaxx Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Βασικά έχω κάνει ήδη το κολπάκι με το FB και θα μου σταλεί στο μειλ κωδικός, αλλά τον θέλω άμεσα γιατί στο Ευρωπαικό store έχουν ανεβάσει καταλάθος το ΝΒΑ 2Κ13 για PS Plus!
naruto14 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Ναι εγώ το "αγόρασα" πριν λίγο. Ας υπάρχει στο account 1
Tilemaxx Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Ενδιαφέρεται κανείς να το κάνουμε gameshare; Έχω account με αγορασμένα τα FF VII, Last of Us (αν και ήδη έχει γίνει share με άλλον και δεν ξέρω αν γίνεται με τρίτο), και ένα αυτοκίνητο DLC για το GT5 (Weider HSV)
giorgos147 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Οπ, ευχαριστω για την ενημερωση tilemaxx. Μολις εκανες τον αδερφο μου χαρουμενο^
giorgos147 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Μόνο εμένα δε με αφήνει να το κατεβάσω; Ενώ έχω ένα 20ρι GB ελεύθερο, λέει ότι δεν επαρκεί ο χώρος. Δοκίμασα και σε άλλα παιχνίδια των 9GB και τα κατεβάζει χωρίς κανένα πρόβλημα.
sofian7 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 To Lego Lord of the Rings για το Vita το κατεβασε κανείς?Είχε ανακοινωθεί αλλα δεν μου το βγάζει στο store.Μήπως αυτό μπερδέψαν με το NBA 2K13????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα