costas_pro Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Μου ηρθε μηνυμα σημερα οτι σερφαρω απεριοριστα (και καλα) μεχρι στις 18 του μηνα.Για περισσοτερες πληροφοριες καλεστε στο μπλα μπλα μπλα.Οποτε λογικα ενεργοποιηθηκε το συγκεκριμενο πακετο. Είναι αυτοματη η ενεργοποίηση ουτως η αλλιως!!!
giorginho Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Βρηκε κανενας τροπο να παρακολουθει την καταναλωση; Γιατι το μονο που ειδα ειναι οτι θα ερθει sms στο 80% και στο 100% της χρησης (ουτε vodafone app, ουτε τιποτα)... Αλλα αν ειναι να φτασω στο 80% πχ την 4η-5η μερα (λεμε τωρα, εκτος αν η βοντα ειναι τοσο σιγουρη οτι δεν προκειται να γινει αυτο ) τι να μου κανει το sms μετα (παλι λεμε τωρα, θεωρητικα και τα 500ΜΒ για 3-4 μερες φτανουν με σωστη/προσεκτικη χρηση).
nikoskon Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Βρηκε κανενας τροπο να παρακολουθει την καταναλωση; Γιατι το μονο που ειδα ειναι οτι θα ερθει sms στο 80% και στο 100% της χρησης (ουτε vodafone app, ουτε τιποτα)... Αλλα αν ειναι να φτασω στο 80% πχ την 4η-5η μερα (λεμε τωρα, εκτος αν η βοντα ειναι τοσο σιγουρη οτι δεν προκειται να γινει αυτο ) τι να μου κανει το sms μετα (παλι λεμε τωρα, θεωρητικα και τα 500ΜΒ για 3-4 μερες φτανουν με σωστη/προσεκτικη χρηση). Μπορεί να καλείς στο 13830 και να ενημερώνεσαι. Αλλά θεωρώ πως όλοι έχουμε data counters στα smartphones που χρησιμοποιούμε. Αν δεν έχεις, καιρός να βάλεις ώστε να μην έχεις ανάγκη κανέναν να σε ενημερώνει.
giorginho Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Ε βολευομουν με το app μεχρι τωρα, γιατι απο τοτε που πηρα το τελευταιο μου κινητο η χρηση ειναι περιορισμενη σε αυτο (χωρις tethering). Σε αλλο κινητο λιγο παλιοτερα ειχα data counter, μαλλον ειναι ωρα να ξαναβαλω, απλα προτιμω να εχω κατι 'επισημο' γιατι ετσι μπορω και να τους την πω αν γινει λαλακια (και το εχω ηδη κανει σε μια φαση που χρεωθηκα πριν λαβω πχ το σχετικο sms ληξης πακετου και πραγματι με αποζημιωσαν). 13830 και λοιπα κεντρα αναμονης για κατι που θελω να βλεπω αμεσα σε 2-3" δεν καθομαι να παιρνω (και νομιζω το 13830 εχει και 'ταριφα' καπου 0,125€!!).
nikoskon Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 <p>Ε βολευομουν με το app μεχρι τωρα, γιατι απο τοτε που πηρα το τελευταιο μου κινητο η χρηση ειναι περιορισμενη σε αυτο (χωρις tethering). Σε αλλο κινητο λιγο παλιοτερα ειχα data counter, μαλλον ειναι ωρα να ξαναβαλω, απλα προτιμω να εχω κατι 'επισημο' γιατι ετσι μπορω και να τους την πω αν γινει λαλακια (και το εχω ηδη κανει σε μια φαση που χρεωθηκα πριν λαβω πχ το σχετικο sms ληξης πακετου και πραγματι με αποζημιωσαν). 13830 και λοιπα κεντρα αναμονης για κατι που θελω να βλεπω αμεσα σε 2-3" δεν καθομαι να παιρνω (και νομιζω το 13830 εχει και 'ταριφα' καπου 0,125€!!).</p> Το 13830 έχει εφάπαξ 0.25€ χρέωση μετά το 1' συνομιλίας. Κοίτα επειδή και εγώ χρησιμοποιώ πολύ το My Vodafone app, θα με βόλευε. Ωστόσο επίσημο είναι και ό,τι σου λένε από το 13830. Στο iPhone χρησιμοποιώ το DataMan που δίνει 4 ειδοποιήσεις σε ποσοστά που του παίζω εγω. Πέρα από τις 2 προειδοποιήσεις που θα λάβω με SMS ούτως ή άλλως από την Vodafone, προτιμώ να έχω και νωρίτερα ενημέρωση. Sent from my iPhone
Captain Nemo Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Βάζω το στικάκι στο Laptop και μου ζητάει Username και κωδικό για ενεργοποίηση, ξέρει κανείς πως γίνεται???
orck Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δηλαδη η Vodafone δεν εχει εφαρμογη η οποια σου λεει με ενα κλικ ποσα λεπτα, sms και data εχεις ακομη συμφωνα με το προγραμμα σου;
nemesiskp Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δηλαδη η Vodafone δεν εχει εφαρμογη η οποια σου λεει με ενα κλικ ποσα λεπτα, sms και data εχεις ακομη συμφωνα με το προγραμμα σου; Εχει και τα δειχνει ολα μια χαρα,απλα για καποιο λογο δεν σου δειχνει αυτα τα 3gb που δινουν.Ενω για παραδειγμα καμια φορα που μου κανει δωρο 500mb επειδη εβαλα 10ευρη καρτα,τα δειχνει κανονικα+αυτα του πακετου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα