polaki Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Για το θέμα της wind εχω να πω οτι έχει 3G σημα σχεδόν σε όλη την Χαλκιδική. Αρα αδικα κραζετε. Επίσης δεν νομίζω να δωσει δωρεάν η wind. Και επειδή έχει 3G σήμα σε μια περιοχή 50,000 κατοίκων δεν πρέπει να κραζουμε;;;;;; Τι να πω... Ωραίος...
funbreaker Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Πού ακριβώς ειναι φθηνότερη; Γιατί οι τιμές τους στα συμβόλαια είναι πάνω κάτω παρόμοιες με τους άλλους δυο και το σήμα χειρότερο. Ε όχι υπάρχει διαφορά, τώρα το αν είναι μικρές οι διαφορές των τιμών και το κρίνεις ως ίδιο πάνω κάτω αυτό είναι υποκειμενικό. όχι για πολύ ακόμα... http://www.insomnia.gr/topic/490894-%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CE%AE-%CE%B5%CF%80%CE%AD%CE%BD%CE%B4%CF%85%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CF%8C-wind-vodafone/?hl=wind 1ον, να δούμε πόσο σύντομα θα γίνει 2ον, κάτι μου λέει πως όταν γίνει θα αναθεωρηθεί και η τιμολογιακή πολιτική της wind.
Street-Fighter Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι για να το ενεργοποιήσεις. Όταν έρθει η 8η του μηνός, θα ξεκινήσεις να καταναλώνεις από τα 3GB που σου κάνει δώρο η Vodafone. Αν τα 3GB τα καταναλώσεις πριν την 18η, θα συνεχίσεις να χρεώνεσαι βάσει του προγράμματος χρήσης που έχεις. Δεν εχω κάποιο πρόγραμμα ίντερνετ στο κινητό δωρο μου τα εχει κάνει η vodafone απο τις 00:00 εως τις 6:00. Βρυκολακάκι η προσφορά
nikoskon Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δεν εχω κάποιο πρόγραμμα ίντερνετ στο κινητό δωρο μου τα εχει κάνει η vodafone απο τις 00:00 εως τις 6:00. Βρυκολακάκι η προσφορά Έχεις το Internet Ολη Μέρα. Αυτό που αναφέρεις είναι το CU Free Nights με δωρεάν ομιλία, σουμουσού και internet.
humanoid Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 αυτή η wind.... γιατί είναι πάντα στην απ'έξω.... Εδώ κάτι χάνουμε. Καλή η προσφορά της Voda, αλλά τι να το κάνω όταν το Wind W είναι κλάσης ανώτερο από τα αντίστοιχα Red της Vodafone που είναι για γέλια; Άσε που εδώ δεν μιλάμε για πλεονέκτημα που διαρκεί κάποιες ημέρες, αλλά για μερικά χρόνια...
angmar Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Εδώ κάτι χάνουμε. Καλή η προσφορά της Voda, αλλά τι να το κάνω όταν το Wind W είναι κλάσης ανώτερο από τα αντίστοιχα Red της Vodafone που είναι για γέλια; Άσε που εδώ δεν μιλάμε για πλεονέκτημα που διαρκεί κάποιες ημέρες, αλλά για μερικά χρόνια...Όντως κάτι χάνουμε, το Wind W είναι ακριβώς ίδιο με το Vodafone RED 1 με το RED 1 να είναι 0.7€ πιο φτηνό. Τώρα πως έβγαλες το W "κλάσεις" ανώτερο... 1
orck Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Ειναι γκρινια να πω οτι δεν παμε ολοι διακοπες δεκαπενταυγουστο;
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 τι κουλαμάρες Ελλαδιστάν , εδώ να πούμε καρτοκινιτή κ έχουν all u can eat data στο νησί με 10λιρο top up
geodimis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Στο site αναφερει: Η προσφορά ενεργοποιείται αυτόματα και ισχύει από τις 08/08/2013 στις 24:00 μέχρι 18/08/2013 στις 23:59. Νομίζω ότι το 8/8 στις 24:00 ειναι λίγο παραπλανητικό σχετικά με το αν εννοεί το βράδυ 7 προς 8/8 στις 12 (θα έπρεπε να λέει απο τις 00:00 στις 8/8) η το βράδυ 8 προς 9/8 ( αντίστοιχα 23:58 στις 8/8) καθώς η ώρα 24:00 τυπικά δεν υπάρχει..
nemesiskp Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Μου ηρθε μηνυμα σημερα οτι σερφαρω απεριοριστα (και καλα) μεχρι στις 18 του μηνα.Για περισσοτερες πληροφοριες καλεστε στο μπλα μπλα μπλα.Οποτε λογικα ενεργοποιηθηκε το συγκεκριμενο πακετο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα