Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως μπορώ να πάρω μόνο τον ήχο από βίντεο του youtube????

θα τον τον γράψω σε cd ????

δεν θέλω σε mp3 όμως γιατί δεν παίζει το radiocd του αυτοκινήτου μου.  

ευχαριστώ!!!!!!

Δημοσ.

Με το jdownloader , θα τρέξεις αυτό το πρόγραμμα και μετά θα κάνεις copy το url απο το video που θες. Επειτα το προγραμμα θα σου εμφανίσει ολες τις επιλογες που μπορεις να κατεβάσεις, δηλαδη απο βιντεο mp4, flv και απο ηχο mp3. Σβήνεις τα υπόλοιπα απο τη λιστα και κρατας μόνο το mp3. Μολις μαζέψεις ετσι καμια 20αρια τραγουδια πας στο nero επιλέγεις audio CD και φορτώνεις αυτά τα τραγουδια προς εγγραφη. Καλή ακρόαση στο αυτοκίνητο! B)

Δημοσ.

Με το jdownloader , θα τρέξεις αυτό το πρόγραμμα και μετά θα κάνεις copy το url απο το video που θες. Επειτα το προγραμμα θα σου εμφανίσει ολες τις επιλογες που μπορεις να κατεβάσεις, δηλαδη απο βιντεο mp4, flv και απο ηχο mp3. Σβήνεις τα υπόλοιπα απο τη λιστα και κρατας μόνο το mp3. Μολις μαζέψεις ετσι καμια 20αρια τραγουδια πας στο nero επιλέγεις audio CD και φορτώνεις αυτά τα τραγουδια προς εγγραφη. Καλή ακρόαση στο αυτοκίνητο! B)

έτσι θα μετατραπεί σε wma?????

Θα κατεβάσεις με αυτο το πρόγραμμα http://youtubedownload.altervista.org/ το video στο pc σου και μετα με το ίδιο πρόγραμμα θα κανεις το video μετατροπή σε mp3

δεν θέλω σε mp3 όμως γιατί δεν παίζει το radiocd του αυτοκινήτου μου.  

Δημοσ.

ολα καλα εκτος απ το nero ! ξουτ ..

φιλε μου το βιντεακι ξερεις να το κατεβαζεις απ το ytube ? αν ναι υπαρχει μετα πολυ ευκολος τροπος να το μετατρεψεις σε wma που θελεις ..

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ολα καλα εκτος απ το nero ! ξουτ ..

φιλε μου το βιντεακι ξερεις να το κατεβαζεις απ το ytube ? αν ναι υπαρχει μετα πολυ ευκολος τροπος να το μετατρεψεις σε wma που θελεις ..

ευχαριστώ

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

μετά από ένα χρόνο επιστρέφω με το ίδιο θέμα καθώς τέτοιο καιρό ασχολούμαι με τις εγγραφές λόγο διακοπών ....  ;)  :mrgreen:

λοιπόν έχω το  ashampoo burning studio 6  και έχω κατεβάσει στον σκληρό μου τα αρχεία που θέλω σε ΜΡ4.

με την επιλογή ''δημιουργία wma'' μπορώ να έχω το αποτέλεσμα που θέλω;

αυτό το ρωτάω γιατί το  jdownloader δεν μου δίνει επιλογή mp3 (αλλά μόνο 3gp, flv, mp4, webm) για να το κάνω audio στην εγγραφή.

Δημοσ.

ήθελα να παίξουν σε cdplayer που δεν παίζει mp3. 

πριν απο λίγο άλλαξαν τα δεδομένα και θα προβώ σε αγορά άλλου radiocd οπότε θα γίνει και η κατάλληλη επιλογή.

σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...