Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

Ποιά κάρτα γραφικών προτείνετε για αγορά με κόστος 200€ (αντε με υπερβαση μαξιμουμ να φτασω τα 250€) χωρίς να έχω bottleneck απο cpu?

Το υπολοιπο συστημα μου ειναι:

Q9550, gigabyte x48-dq6, 4gb ddr2 ram και enermax infinity 650watt.

Περιμένω προτάσεις σας με chip που πρέπει να διαλέξω όπως επίσης και υλοποιήσεις

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

7950 δεν βρισκω σε αυτο το εύρος τιμών όμως (200~250€) Σκεφτομαι για μια 7870 tahiti le αλλά δεν ξέρω εάν θα φάω bottleneck απο την cpu μου

Δημοσ.

Με Q9300 στα 3Ghz , με την 660GTX που ειναι πιο κατω , δεν εχω φαει μπουκαλι πουθενα παρα μονο σε μια συγκεκριμενη πιστα του Crysis 3.
Η 7870le ειναι ιδανικη. Αν μπορεις παντως χωστα για μια καλη υλοποιηση 7950. Τις βλεπω κοντα στα 230~250Ε.

Θα χρειαστεις λιγο τσιμπημα στην cpu.

Αν θες τιποτα αλλο ρωτα με.  :-)

Δημοσ.

Αν μπορεις παντως χωστα για μια καλη υλοποιηση 7950. Τις βλεπω κοντα στα 230~250Ε.

Σε ποιό μαγαζί την βρίσκεις τόσο? Γιατί εγώ ψάχνω και τις βρίσκω πάνω απο 280€.

Εαν την βρω όσο λες τότε θα πάω για την 7950

Δημοσ.

Απο αγγελιες λεω. Αν λες καινουργια τοτε απο ελλαδα η πιο φθηνη 7870xt ειναι στα 240Ε βλεπω. Δεν νομιζω να τα αξιζει. 

Θα επαιρνα μια απλη 7870/660 στα 180Ε ή μια 650ti boost στα 160Ε. 

Προσωπικα μιας κ το συστημα σου ειναι παλιο θα κοιταγα στις αγγελιες εδω στo forum

Δημοσ.

Με αυτό το CPU δεν πρόκειται να πάρεις το 100% μιας 7950 αλλά σε κόβω ότι σε ενδιαφέρει το gaming άμεσα οπότε η πρώτη μεγάλη αναβάθμιση είναι μια κάρτα γραφικών μιας και είναι το σημαντικότερο σε αυτό το τομέα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξερω.

28% ακριβοτερη απο μια 660 για 20% καλυτερες επιδοσεις (http://www.techpowerup.com/reviews/NVIDIA/GeForce_GTX_760/27.html ) , που κ στην τελικη το 20% θα ειναι κ λιγοτερο μιας κ επεξεργαστης ειναι οριακος. 

Εξακολουθω να προτεινω κατι πιο φθηνο εκτος κ αν το παιδι θα αλλαξει κ το υπολοιπο συστημα βραχυπροσθεμα , οποτε ας παρει τωρα πιο δυνατη καρτα.

Αν δεν το αλλαξει νομιζω δεν εχει νοημα η αγορα της 760 κ γενικοτερα καινουργιας καρτας (οπως εχω ξαναπει).

Ας παρει τωρα κατι να κανει την δουλεια του (ετσι κ αλλιως δεν υπαρχουν στον αμεσο οριζοντα πιο βαρια παιχνιδια απο τα Crysis 3/Metro LL , στa οποιο μια 660/7870 φτανει - το εχω δει με τα ματια μου) κ οταν αλλαξει συστημα , αγοραζει τοτε καρτα που θα την χρησιμοποιει στο 100%. 

Δημοσ.

επειδή προτάθηκε 7950 για αυτό ανάφερα την 760.

οι μεταχειρισμένες κάρτες θέλουν πολύ προσοχή γιατί δεν ξέρεις αν την έχει ξεζουμίσει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης.θα τις χαρακτήριζα λαχείο!2 φόρες πήρα.2 φόρες έχασα :D

βασικά σε τι ανάλυση παίζει ο ενδιαφερόμενος για να έχουμε καλό ερώτημα;

Δημοσ.

Ετσι πιστευω.

Βεβαια οπως ειπα εξαρταται κ απο τι σκοπευεις να κανεις με το υπολοιπο συστημα.

Αν δεν το αλλαξεις (mobo+cpu+ram) δεν εχει νοημα να πας σε κατι ακριβο.

Επισης πες με fanboy αλλα θα προτεινω την 660 αντι της 7870 (ισως λιγο πιο αργη , αργη στο opencl αλλα εχει το Physx(για μενα σημαντικο))

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...