S4Lv4Ti0N Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Hello! Έχω ενα πρόβλημα! Ο Υπολογιστής στον οποίον έχω πάνω την κάρτα τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει να σβήνει όταν τρέχει κάτι βαρύ (φαντάστηκα υπερθέρμανση κτλ)... εδώ και 2-3 μέρες έχει αρχίσει να χάνει την εικόνα... Ως εξής... Ξεκινάει ο υπολογιστής και τρέχει κανονικά... μετά απο λίγο και αφού μπει στα windows (αν καταφέρει να μη σβήσουν τα γραφικά πριν μπει στα windows) σβήνει η οθόνη (όχι απο ρεύμα, πάει σε idle mode), και σβήνουν και τα φωτάκια σε mouse/keyboard που δείχνει (ίσως) οτι σιγά σιγά ο υπολογιστής απλά δίνει ψυχή. (Δε σταματάει να τρέχει ο ανεμιστήρας και δε φαίνεται να σβήνει πραγματικά)... Τον καθάρισα με σεσουάρ και ένα πινέλο για καθαρίσω απο τους ανεμιστήρες την πολύ βαριά σκόνη. Τον συνέδεσα και σε άλλη οθόνη, χωρίς κάποια διαφορά.... Το λοιπόν... να αγοράσω κάποια κάρτα γραφικών για να δοκιμάσω για την αλλαγή; και αν ναι, ποια είναι συμβατή; Ο η/υ είναι του πατέρα μου οπότε αναμένω νέα σας για να του τα μεταφέρω Επίσης, σε περίπτωση που μπορεί να είναι σημαντικό... αφού χάσει την εικόνα, ο υπολογιστής μετά απο λίγο (στο πληκτρολόγιο και mouse) δεν έχει φωτάκια (π.χ. πατάς num/caps lock και τα φωτάκια δεν ανταποκρίνονται)... ίσως αυτό αλλάξει λίγο την τροπή... αναμένω
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Μπορεις να μου πεις απο τι αποτελειται το συστημα;
SPANK Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Εται οπως το περιγράφεις η κάρτα γραφικών μου κανει , πρέπει να δοκιμάσεις μια αλλη αν μπορεις να βρεις ή motherboard αφου λες οτι αρχίζουν και σβήνουν ολα τα λαμπάκια σαν να πεθαίνει ο υπολογιστής. Κανε το εξης βγάλε απο πανω δίσκου και cdrom και δοκίμασε ετσι να δεις τι κανει αφου εχεις κανει και ενα bios reset απο την μπαταρία της μητρικής. Πες μας ομως και απο τι αποτελείται το pc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα