Προς το περιεχόμενο

Αποσύνδεση από το Gmail

Simos805

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Απ' όσο ξέρω δεν γίνεται. Πρέπει να μην έχεις βάλει gmail στην αρχή. Νομίζω πως μόνο με εργοστασιακες ρυθμίσεις βγαίνει δηλαδή format !!

Για δοκίμασε όμως να πας Ρυθμίσεις -> Εφαρμογές -> Διαχείρηση Εφαρμογών -> Gmail -> Διαγραφή Δεδομένων ή κάπως έτσι :-)

Αποστολή από το Samsung Galaxy Ace GT-S5839i με τη χρήση Insomnia App

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επίσης μια άλλη απορία σχετικά με τα email: έχω συνδέσει τον λογαριασμό μου στην εφαρμογή email της samsung στο galaxy s4. Παρόλο όμως που έχω δημιουργήσει φακέλους στον λογαριασμό μου από τον υπολογιστή στην εφαρμογή δεν τους εμφανίζει τι να κάνω?

Επίσης μια άλλη απορία σχετικά με τα email: έχω συνδέσει τον λογαριασμό μου στην εφαρμογή email της samsung στο galaxy s4. Παρόλο όμως που έχω δημιουργήσει φακέλους στον λογαριασμό μου από τον υπολογιστή στην εφαρμογή δεν τους εμφανίζει τι να κάνω?

Δοκίμασες να κάνεις συγχρονισμό ?

Πώς μπορώ να κάνω αποσύνδεση από την εφαρμογή Gmail στο android 2.3.6?

για δοκιμασε αυτο, πας ρυθμισεις -> λογαριασμοι και συγχρονισμοι  θα δεις καπου να λεει το εμαιλ πχ [email protected] πατας πανο του και μετα καταργιση λογαριασμου, σε μενα ετσι ειναι που εχω sony ericsson xperia x10 mini με android 2.1.1 εκτος αν το εχουν αλλαξει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...