Giorgos3924 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα! Μερικές φορές όταν χτυπάει το τηλέφωνο πέφτει η σύνδεση του ιντερνετ στιγμιαία. ίσα ίσα που θα σε αποσυνδέσει από online game. Κάτι που παλιότερα δε σύμβαινε, όταν λέω παλιότερα εννοώ ότι το κάνει εδώ και 1-2 βδομάδες απ ότι έχω προσέξει. Έχω σύνδεση forthnet adsl 24άρα. στο σταθερό έχω φίλτρο και το router συνδέεται κατευτείαν στη πρίζα του τηλεφώνου, τί φταίει;
SheldonOnCoffee Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Όλες τις φορές που έχει συμβεί σε μένα και σε φίλους ήταν επειδή δεν είχε φίλτρο το σταθερό.. Αλλά τώρα εφόσον λες ότι έχεις φίλτρο δεν ξέρω τι να προτείνω.. Ίσως να έβαζες και ενα splitter πριν κουμπώσεις το router στη γραμμή;
SPANK Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Η βάλε η αλλαξε splitter αν δεν εχεις γιατι καμια φορά τα παίζουν η αλλαξε το φιλτράκι εκει που εχεις το τηλέφωνο
madsc Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Αν δεν έχει αλλάξει κάτι στη γραμμή σου, π.χ. extra τηλεφωνικές συσκευές, άλλαξε φίλτρο/splitter με καινούριο. Δεν έχουν όλα τα φίλτρα σταθερή απόδοση αποκοπής σε βάθος χρόνου/χρήσης. Εξασθενούν. Αν έχεις αρκετές τηλ. συσκευές πάνω στην ίδια γραμμή, δοκίμασε αν σου κάνει τα ίδια με μία μόνο. /sc
poulinos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 επισης μην εχεις συνδεσει κανα συναγερμο τωρα τελευταια χωρις φιλτρο.σε σπανια περιπτωση μπορει το προβλημα να οφειλεται και σε οξειδωση σε καποιο καλωδιο ειτε σε κατανεμητη ειτε σε πριζακι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα