Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το δουλεψα με παστα δν ανοιγε η οθονη... μετα καθαρισα το δουλεψα χωρις παστα παλι τιποτα , δν ανοιγει η οθονη... και τωρα το αφησα οπως εχει κ παραγγελνω pads...

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και σκέψου ότι με 30€ θα στο είχε κάνει ένας εξειδικευμένος τεχνικός σωστα και θα ησύχαζες για τα επόμενα 2 χρονια

Δημοσ.

Tι το εγχειρίζεις το laptop άμα δεν το εχεις το αθλημα ? μονο χειρότερα θα το κανεις ?

Εβαλα τα χεράκια μου και έβγαλα τα ματάκια μου

Δημοσ.

ψαχνω στο youtube να βρω videο σχετικο με thermal pad replace και δν μπορω να βρω. Εχουν ολα τα labtops thermal pad η μονο καποια συγκεκριμενα μοντελα? Ειδα ενα βιντεακι που αλλαζε παστα σε labtop cpu +gpu κ δν χρησιμοποιουσε καθολου pads... Αχ...

και επειδη ψαχνω και ιδιοτητες thermal pad βρηκα το σχετικο και με μπερδεψε ακομη περισσοτερο...

Η γνωστή σε όλους μας εταιρεία, Sony, παρουσίασε πρόσφατα ένα νέο υλικό, για την ακρίβεια ένα θερμαγώγιμο φύλλο (thermal sheet), το οποίο έχει όπως ισχυρίζεται ίδια θερμική συμπεριφορά με τις γνωστές μας θερμαγώγιμες πάστες, αλλά μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και αποδίδει καλύτερα αποτελέσματα σε βάθος χρόνου. 

Η ονομασία του είναι EX20000C, και παρουσιάστηκε στο Techno-Frontier 2012, το οποίο έλαβε χώρα στο μακρινό Τόκιο την περασμένη εβδομάδα. 
Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης αυτής, μια θερμαγώγιμη πάστα κράτησε τη θερμοκρασία ενός επεξεργαστή σταθερά στους 53 βαθμούς Κελσίου, ενώ το εν λόγω υλικό κατάφερε να την κρατήσει σταθερή στους 50 βαθμούς. 

Δημοσ.

Λοιπον το Pad ηρθε... (1,5 παχος)  κ υστερα απο προσεκτικη τοποθετηση λειουργησε ο υπολογιστης...(Εκανα καπου 10 ξεκινηματα κ ολα ηταν οκ...) Οταν λοιπον τον εκλεισα και αναποδωγυρισα για να κουμπωσω ολα τα πλαστικα κ να βιδωσω το πλαισιο του υπολογιστη... τοτε (αφου ολοκληρωσα ) πατωντας το κουμπι διαπιστωσα οτι δν ανοιγε... (Απο τοτε εχω κανει πανω απο 50 αποπειρες με διαφορες αλλαγες σε παστα κ pads αλλα τιποτα. Ο υπολογιστης ανοιγει κανονικα αλλα δν ανοιγει η οθονη με τιποτα... Υπαρχει καποιος που μπορει να βοηθησει? Μηπως κανω κατι λαθος μ την χρηση pad? Οποιος εχει αλλαξει pad-παστα ας βοηθησει.... παντα μια γνωμη παραπανω μετραει:) Ευχαριστω

Δημοσ.

Τι εννοείς έκανες 10 ξεκινήματα?

Το άνοιγες και τον έκλεινες εσύ?

Το βίδωσες εύκολα ή τον ζόρισες και κουνήθηκαν τίποτα καλώδια?

Δοκίμασε να συνδέσεις το λαπτοπ με εξωτερική οθόνη

Δημοσ.

Χωρις να συνδεσω τα πλαστικα εκανα πανω απο 10 εκκινησεις, γενικα τον ειχα καπου στην μια ωρα ανοικτο κ ολα καλα... Οταν πηγα να βιδωσω τα πλαστικα κ τελειωσα πηγα να τον ανοιξω κ δν ανοιγε... Απο εκεινη την στιγμη εχω ξοδεψει ενα σωληναριο παστας κ το μισο thermal pad αλλα δν εχω καταφερει να τον ξαναανοιξω... (Ανοιγει κανονικα με το κουμπι αλλα δν ανοιγει η οθονη με συνεπεια να το κλεινω με παρατεταμενο πατημα του κουμπιου[έχει γινει πανω απο 150 φορες]) Τι να κανω? Τα Pads ειναι αρκετα σκληρα, δν τα πλασω με τα χερια μ σαν πλαστελινι μπας κ κανουν καλυτερη επαφη? Καμια ιδεα? 

Τωρα τον εχω ανοιχτό απο τα πλαστικά κ πατω το κουμπι της εκκινησης αλλα τιποτα. Εντομεταξυ φοβαμαι μην απο τα τοσα εξαναγκασμενα κλεισιματα πάθει τπτ καμια motherboard ή ο σκληρος...

Δημοσ.

Διάβαζε προσεκτικά τα ποστ όμως.

Δοκίμασε να συνδέσεις το λαπτοπ με εξωτερική οθόνη

Με οθόνη, tv, ό,τι έχεις τέλος πάντων...

Δημοσ.

Με αλλη οθονη δν ανοιγει... Βασικα απο οτι εχω καταλαβει δν δινει εντολη να ναοιξει η οθονη... Γιαυτο κ δν ανοιγει τιποτα... Δν ξερω να τ κανω και το χειροτερο ολων δν ξερω τι φταει...  Δν τα παω καλα κ με τα pads που τα θεωρω μεγα βλακειες... ειναι κ περιεργο το labtop στο θεμα της ψυκτρας...

Δημοσ.

Κακώς ξανά άλλαξες θερμαγώγιμα μέσα μόνο και μόνο επειδή δεν άνοιγε με τα πλαστικά.

Το πρόβλημα σου δεν ήταν εκεί αφού άνοιξε τις πρώτες φορές.

Αφού δε κάνεις κάτι καλά μήπως πρέπει να το δει κάποιος άλλος;

Δημοσ.

Κάποιος ο οποίος ξέρει καλύτερα από εσένα?

Μην το ταλαιπωρείς πολύ ακόμα φίλε μου...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...