giannisgr41 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 καλησπερα παιδια,θα ηθελα να παρω ενα κινεζικο τηλ.με ενδιαφερει ιδιαιτερα η καμερα του,να ειναι ποιοτική.εχω 3 μικρα παιδια και να εχω ενα λινητο me καλη καμερα με ενδιαφερει ιδιαιτερα.παραπερα θα ηθελα 2/32 ή 2/16 μνημη και 4πυρηνο επεξεργαστη(MTK6589t ή Snapdragon).οθόνη μεχρι 5'' κατα προτιμηση 4,7''.εχω δει πολλα κινητα εδω μεσα αλλα εχω μπερδευτει.καλοδεχουμενο να εχει υποστηριξη σε ρομ απο xda και mod για την καμερα οπως π.χ το oppo find 5( [MOD] HQ Camera For Oppo-http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2224865)σκεφτομαι για1.jiayu G4 advance2.zopo c33.Freelander I20(Newman N2)4.umi x2 turbo 2g/32g5.Xiaomi M2S6.Voto X2 Smart Phone7.ThL W8Sπαρακαλω βοηθείστε λίγο στη επιλογή
kostas123pao Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Για ποιοτική κάμερα θα πας στο Xiaomi M2S με τα 32gb μνήμη. Βέβαια είναι πιο ακριβό από τα άλλα.
fraris Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 καλησπερα παιδια,θα ηθελα να παρω ενα κινεζικο τηλ. με ενδιαφερει ιδιαιτερα η καμερα του,να ειναι ποιοτική.εχω 3 μικρα παιδια και να εχω ενα λινητο me καλη καμερα με ενδιαφερει ιδιαιτερα. παραπερα θα ηθελα 2/32 ή 2/16 μνημη και 4πυρηνο επεξεργαστη(MTK6589t ή Snapdragon).οθόνη μεχρι 5'' κατα προτιμηση 4,7''. εχω δει πολλα κινητα εδω μεσα αλλα εχω μπερδευτει.καλοδεχουμενο να εχει υποστηριξη σε ρομ απο xda και mod για την καμερα οπως π.χ το oppo find 5( [MOD] HQ Camera For Oppo-http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2224865) σκεφτομαι για 1.jiayu G4 advance 2.zopo c3 3.Freelander I20(Newman N2) 4.umi x2 turbo 2g/32g 5.Xiaomi M2S 6.Voto X2 Smart Phone 7.ThL W8S παρακαλω βοηθείστε λίγο στη επιλογή Θεωρω πως εκτος απο το Χiaomi M2S τα υπολοιπα εχουν κατωτερη camera απο το συγκεκριμενο.
giannisgr41 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 παιδια μετα από πολλή αναζήτηση αποφασισα να παρω το Xiaomi Mi2S.μαλλον απο ibuygou.com.τι επιλογη να βάλω στη αγορα για να ερθει πιο γρηγορα αλλα χωρις να πληρωσω τελωνειο?η πληρωμη θα γινει με paypal.Ευχαριστώ.EMSIt takes around 9-25 days to get the parcel after the order is shipped out.EU€23.40............................................................ ............................Registered AirmailIt takes around 15-30 business days to get the parcel( With tracking number )EU€12.48............................................................ .................................AirmailIt takes around 20-40 business days to get the parcel(No tracking number),High valued items is not suggested for free shipping!!EU€0.00
fraris Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 παιδια μετα από πολλή αναζήτηση αποφασισα να παρω το Xiaomi Mi2S.μαλλον απο ibuygou.com.τι επιλογη να βάλω στη αγορα για να ερθει πιο γρηγορα αλλα χωρις να πληρωσω τελωνειο?η πληρωμη θα γινει με paypal.Ευχαριστώ. EMS It takes around 9-25 days to get the parcel after the order is shipped out. EU€23.40 ............................................................ ............................ Registered Airmail It takes around 15-30 business days to get the parcel( With tracking number ) EU€12.48 ............................................................ ................................. Airmail It takes around 20-40 business days to get the parcel(No tracking number),High valued items is not suggested for free shipping!! EU€0.00 Για αγορες απο τετοια καταστηματα μονο με EMS ή AIRMAIL και PAYPAL.. Mε ΕΜS ποτε μα ποτε δε περναει τελωνειο...100 % ... Εχω φερει αρκετα κινητα! 2
Velisarios7 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Επειδη με ενδιαφερει κι εμενα αυτο το κινητο και σκεφτομαι να το παρω, ξερετε αν θα πληρωσω τελωνειο μεσω της DHL??
kostas123pao Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Επειδη με ενδιαφερει κι εμενα αυτο το κινητο και σκεφτομαι να το παρω, ξερετε αν θα πληρωσω τελωνειο μεσω της DHL?? Mε DHL πληρώνεις τελωνείο.
Skylined Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Γνωρίζει κανείς κάτι καλύτερο ή παρόμοιο με αυτό στην ίδια ή περίπου ίδια τιμή;
kostas123pao Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Γνωρίζει κανείς κάτι καλύτερο ή παρόμοιο με αυτό στην ίδια ή περίπου ίδια τιμή; Nα ξες οτι αυτό δεν έχει flash.
Skylined Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Ένας από τους λόγους που ρωτάω. Το φλας είναι πάντα βολικό, για χρήση ως φακός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα