Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.

Σκεφτομουν να φτιαξω ενα καινουργιο pc για gaming.Απο την αλλη δεν ξερω αν αξιζει και λεω μηπως αναβαθμισω καπως το υπαρχον.Θελω να ειναι αθορυρβο οσο γινεται.

Το συστημα μου τωρα ειναι:

Mobo: Dfi lanparty dk p55-t3eh9

CPU: Core i5 760

Ram:4gb Kingston hyper x 1600mhz + Fan kingston hyper x

GPU:5850 xtreme

PSU: premier 850watt ** :P

HDD's:1tb wd green,64gb samsung ssd

Case:Coolermaster 430 elite+Optical LG (ide)

Ποσό που διαθέτουμε :500-550€

Χρήση υπολογιστή :gaming,ταινιες..

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Κανενα

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Δεν χρειαζομαι οθονη εχω μια samsung SyncMaster EX 2220 FULL HD.Iσως αργοτερα το συνδεω με τηλεοραση 26-27" full hd.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθηνα-Κορυδαλλος

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Καλυτερα απο ενα καταστημα,αλλα αν αξιζει απο διαφορετικα δεν θα πω οχι.(Δεν θα χρειαστω σκληρους)

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα το στησω μονος μου.

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Εχουμε :Ρ

Thank you !!

Δημοσ.

Μια σκεψη παντως ειναι να πουλησεις το υπαρχων συστημα και να πας εξολοκληρου σε ενα νεο με τα χρηματα απο την πωληση συν αυτα που διαθετεις

Δημοσ.

το συστημα σου δεν ειναι καθολου κακο..αν ειναι απλα αναβαθμισε την καρτα γραφικων και κρατα τα λεφτα σου για πιο μετα

Δημοσ.

Caiden*Καπως ετσι το σκευτομουν και γω στην περιπτωση που παρω αλλο.

MaxPayne*Οντως αν παω για αναβαθμιση λεω να παω σε καρτα γραφικων +  4gb ram + Μια ψυχτρα για τον επεξεργαστη και λιγο OC.Καποια προταση για καρτα γραφικων?

B)

Δημοσ.

ισως την radeon 6950 αξιζει με το παραπανω..αλλα περιμενε και γνωμες πιο ειδικων

Αν την βρεις πουθενα θα ειναι μεταχειρισμενη, κατα την γνωμη μου δεν αξιζει παρολο που ειναι καλη καρτα.

με 500-550

Παιρνεις 760 (~250e) / 7950 (~280) ή αν πας 350+  7970 / 770.  + cooler δεν ξερω ακριβως να σου προτεινω, VFM και συνηθισμενη τωρα τελευταια ειναι η Evo 212. Περιμενε κι'αλλες γνωμες ομως.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...