Προς το περιεχόμενο

αγορα tv 32''

manosj

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα παιδια.θελω να αγορασω μια τηλεοραση με τα εξης χαρακτηριστικα.32 ιντσες, να εινα smart tv να εχω δλδ αν γινεται δυνατοτητα για  youtube αν γινεται και skype, full hd και οσο γινεται πιο ποιοτικη εικονα.δεν με ενδιαφερει το 3d.το ποσο που μπορω να διαθεσω ειναι 400 ευρω, 450 αν ειναι κατι πολυ εξαιρετικο.

αυτη μου μπηκε στο ματι   http://www.plaisio.gr/tv/tv/tileoraseis/LG-LED-32-32LN575S-32LN575S.htm

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παντως πιστευω αν δεν παω απο το καταστημα να δω απο κοντα την αισθηση που μου αφηνει η εικονα δεν θα παρω κατι.πρεπει να δω απο κοντα και να παρω.δεν ειμαι διατεθημενος να πληρωσω παντως τα εχτρα χρηματα που ειναι για το 3d καθως η τβ ειναι για τους γονεις μου κυριως και δεν θα το χρησιμοποιησουν ποτε.

ειμαι αναμεσα σε αυτη που ποσταρα στο πρωτο ποστ και σε αυτη π μου εστειλε το παιδι στο δευτερο.απλα δεν ξερω ποιες ειναι οι διαφορες στο smart tv  τους και γενικοτερα σε τι αλλο διαφερουν.η lg παντως εχει ips panel

παντως πιστευω αν δεν παω απο το καταστημα να δω απο κοντα την αισθηση που μου αφηνει η εικονα δεν θα παρω κατι.πρεπει να δω απο κοντα και να παρω.

Συμφωνώ απολύτως.

καλησπερα παιδια.θελω να αγορασω μια τηλεοραση με τα εξης χαρακτηριστικα.32 ιντσες, να εινα smart tv να εχω δλδ αν γινεται δυνατοτητα για  youtube αν γινεται και skype, full hd και οσο γινεται πιο ποιοτικη εικονα.δεν με ενδιαφερει το 3d.το ποσο που μπορω να διαθεσω ειναι 400 ευρω, 450 αν ειναι κατι πολυ εξαιρετικο.

αυτη μου μπηκε στο ματι   http://www.plaisio.gr/tv/tv/tileoraseis/LG-LED-32-32LN575S-32LN575S.htm

Τη αποσταση εχεις καταρχην απο εκει που θα τοποθετηθει η τηλεοραση?Γιατι αν εισαι στα 4 μετρα και παρεις 32αρα θα πρεπει να σου δωσουν και κανα τηλεσκοπιο δωρο.

Τη αποσταση εχεις καταρχην απο εκει που θα τοποθετηθει η τηλεοραση?Γιατι αν εισαι στα 4 μετρα και παρεις 32αρα θα πρεπει να σου δωσουν και κανα τηλεσκοπιο δωρο.

2-2.5 meter distance

2-2.5 meter distance

Αν εχεις αποκλεισει τις πλασμα η οποιες ειναι καλυτερες με βαση το μπατζετ σου τουλαχιστον πηγαινε αν μπορεις καλυτερα σε 40ρα.2.5 μετρα ΠΛΕΟΝ ειναι αρκετα μακρια για 32αρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...