manosj Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 καλησπερα παιδια.θελω να αγορασω μια τηλεοραση με τα εξης χαρακτηριστικα.32 ιντσες, να εινα smart tv να εχω δλδ αν γινεται δυνατοτητα για youtube αν γινεται και skype, full hd και οσο γινεται πιο ποιοτικη εικονα.δεν με ενδιαφερει το 3d.το ποσο που μπορω να διαθεσω ειναι 400 ευρω, 450 αν ειναι κατι πολυ εξαιρετικο. αυτη μου μπηκε στο ματι http://www.plaisio.gr/tv/tv/tileoraseis/LG-LED-32-32LN575S-32LN575S.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Για κοίτα και αυτήν http://www.skroutz.gr/s/3006096/Samsung-UE32F5500.html?keyphrase=Samsung+ue32f5500 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Η γνωμη μου ειναι να παει καρφι εδω http://www.skroutz.gr/s/3002942/Samsung-UE32F6400.html Περιμενε λιγες μερες να πεσει λιγο η τιμη της και τσιμπα την, 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Όντως, καλύτερη η 6400. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosj Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 παντως πιστευω αν δεν παω απο το καταστημα να δω απο κοντα την αισθηση που μου αφηνει η εικονα δεν θα παρω κατι.πρεπει να δω απο κοντα και να παρω.δεν ειμαι διατεθημενος να πληρωσω παντως τα εχτρα χρηματα που ειναι για το 3d καθως η τβ ειναι για τους γονεις μου κυριως και δεν θα το χρησιμοποιησουν ποτε. ειμαι αναμεσα σε αυτη που ποσταρα στο πρωτο ποστ και σε αυτη π μου εστειλε το παιδι στο δευτερο.απλα δεν ξερω ποιες ειναι οι διαφορες στο smart tv τους και γενικοτερα σε τι αλλο διαφερουν.η lg παντως εχει ips panel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 παντως πιστευω αν δεν παω απο το καταστημα να δω απο κοντα την αισθηση που μου αφηνει η εικονα δεν θα παρω κατι.πρεπει να δω απο κοντα και να παρω. Συμφωνώ απολύτως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sog96Ch Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 στα χρημματα της f6400 υπαρχει καμια καλυτερη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Τώρα το καλύτερο είναι και λίγο υποκειμενικό. Δεν σε καλύπτει η εικόνα της 6400; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 καλησπερα παιδια.θελω να αγορασω μια τηλεοραση με τα εξης χαρακτηριστικα.32 ιντσες, να εινα smart tv να εχω δλδ αν γινεται δυνατοτητα για youtube αν γινεται και skype, full hd και οσο γινεται πιο ποιοτικη εικονα.δεν με ενδιαφερει το 3d.το ποσο που μπορω να διαθεσω ειναι 400 ευρω, 450 αν ειναι κατι πολυ εξαιρετικο. αυτη μου μπηκε στο ματι http://www.plaisio.gr/tv/tv/tileoraseis/LG-LED-32-32LN575S-32LN575S.htm Τη αποσταση εχεις καταρχην απο εκει που θα τοποθετηθει η τηλεοραση?Γιατι αν εισαι στα 4 μετρα και παρεις 32αρα θα πρεπει να σου δωσουν και κανα τηλεσκοπιο δωρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosj Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Τη αποσταση εχεις καταρχην απο εκει που θα τοποθετηθει η τηλεοραση?Γιατι αν εισαι στα 4 μετρα και παρεις 32αρα θα πρεπει να σου δωσουν και κανα τηλεσκοπιο δωρο. 2-2.5 meter distance Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 2-2.5 meter distance Αν εχεις αποκλεισει τις πλασμα η οποιες ειναι καλυτερες με βαση το μπατζετ σου τουλαχιστον πηγαινε αν μπορεις καλυτερα σε 40ρα.2.5 μετρα ΠΛΕΟΝ ειναι αρκετα μακρια για 32αρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα