Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σάς παιδιά,

Βρήκα τα παραπάνω για μια σύνθεση ενός υπολογιστή που θα χρησιμοποιηθεί για επεξεργασία εικόνας και βίντεου αλλά και για καθημερινά πράγματα:

INTEL CORE I7-4770 3.40GHZ LGA1150 - BOX

AEROCOOL STRIKE-X 600W

LG GH24NS95 SUPER MULTI INTERNAL 24X DVD REWRITER WITH M-DISC SUPPORT

Μητρική Asus Z87-K (Z87, 1150, DDR3, Sata3, USB 3.0)

ΜΝΗΜΗ KINGSTON HYPER X DDR3 2x4GB 1600MHZ GRAY EDITION

SOLID STATE DISK KINGSTON V300 SATA3 2,5'' 60GB

Κουτί Aerocool Strike-X One Midi Black

Σκληρός Δίσκος WD 3.5'' SATA3 1TB 7200rpm 64MB WD10EZEX

H τιμή βγαίνει κοντά στα 800 ευρώ μήπως γίνεται να αλλάξουμε κάτι χωρίς να πέσουν οι επιδόσεις του υπολογιστή;;;; :-D

Δημοσ.

Το πρωτo πραγμα που βλεπω ειναι οτι πρεπει να αλλαξεις τον SSD και να βαλεις καποιον με μεγαλυτερη χωρητικοτητα (120-128gb). Τα 60gb θα γεμισουν γρηγορα

Δημοσ.

Το πρωτα πραγμα που βλεπω ειναι οτι πρεπει να αλλαξεις τον SSD και να βαλεις καποιον με μεγαλυτερη χωρητικοτητα (120-128gb). Τα 60gb θα γεμισουν γρηγορα

Θα βάλλω τότε καμία 120GB αλλά έτσι αυξάνεται το κόστος :-D

Δημοσ.

Απο κουτι, μητρικη, dvd και σκληρο δεν βλεπω να μπορεις να κοψεις κατι. Ισως κατι λιγα απο το τροφοδοτικο. Μετα για να μειωθει το κοστος μενει μονο η αλλαγη του επεξεργαστη

edit. Εμενα η συνθεση σου μαζι με 120 ssd μου βγαινει στα 750 περιπου. Απο που τα παιρνεις 800?

Δημοσ.

Σε σκρουτζ τιμες +- 20 θα χωρέσει και ο δίσκος που δεν έβαλα,αλλιώς κατηφορίζεις σε i5 κ που την θεωρώ καλύτερη πρόταση.

post-227308-0-08595800-1375267025_thumb.jpg

Συνολο 693

Δημοσ.

Απο κουτι, μητρικη, dvd και σκληρο δεν βλεπω να μπορεις να κοψεις κατι. Ισως κατι λιγα απο το τροφοδοτικο. Μετα για να μειωθει το κοστος μενει μονο η αλλαγη του επεξεργαστη

edit. Εμενα η συνθεση σου μαζι με 120 ssd μου βγαινει στα 750 περιπου. Απο που τα παιρνεις 800?

Από το e-shop και το you !!! Μπορεί να πρόσθεσα καταλάθος μία κάρτα γραφικών για αυτό να μου βγήκε κάπου στα 800!!! Εσύ από ποιό μαγαζί τα είδες;;;;

Σε σκρουτζ τιμες +- 20 θα χωρέσει και ο δίσκος που δεν έβαλα,αλλιώς κατηφορίζεις σε i5 κ που την θεωρώ καλύτερη πρόταση.

attachicon.gif1.jpg

Συνολο 693

σε ευχαριστώ πολύ φίλε!!!! Νομίζω ότι είμαστε πολύ καλά και με αυτά που προτείνεις!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...