glix Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Μολις πηρα ενα dvd recorder απ το eshop ....ναι ναι απ το eshop! Ολα οκ λειτουργει (εβαλα μονο το Sata καλωδιο ) αλλα δεν εχω 2ο αλλο καλωδιο το οποιο πηγαινει απ τις μπλε θυρες στην μητρικη στο dvd .(ειναι το ιδιο που παει απ τον σκληρο μου στην μητρικη , αλλα εχω μονο ενα τετοιο) και δεν γνωριζω και το ονομα του καλωδιου να παω να το ζητησω απο καποιο μαγαζι.Υ.ΓΑπ το eshop , δεν ειχε δικο του κουτι το dvd μου παρα μονο την σακουλα με τις μικρες φουσκες αερα....τιποτα παραπανω. Οποτε χρειαζομαι το ονομα αυτου του καλωδιου.
.::NikoS::. Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Θα μπορούσες λέω εγώ τώρα να πεις και ποιο dvd rom είναι αυτό να δούμε αν ειναι SATA ή IDE (εντάξει έχουν παλιόσει αλλά που ξέρεις μπορει να το ξεθάψανε πουθενα ) αλλά τέλος πάντων μάλλον καλώδιο Sata ψάχνεις. Επίσης δεν φταίει ναι ναι δεν φταίει το e-shop. Αν βρεις μαγαζί που να πουλάει τα dvd rom σε κουτί με καλώδια τότε προσκυνάω.
glix Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 σαν αυτο εδω που παει απ την μητρικη μου στον σκληρο , θελω ενα τετοιο ιδιο για την μητρικη μου να πηγαινει στο dvdhttp://prntscr.com/1ijvzv
glix Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Αν αυτο ειναι το sata καλωδιο ? Τοτε το αλλο καλωδιο που εβαλα απ το dvd -τροφοδοτικο και ειναι λιγο πιο μεγαλο πλακε , εκεινο λεει και ΣΑΤΑ πανω ...τοτε τι ειναι αυτο ?
.::NikoS::. Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Την τροφοδοσία θα έβαλες λογικά. Θες και ενα Sata για την μεταφορά δεδομένων.
άδικος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 sata power - το καλώδιο τροφοδοσίας. Αυτό που αναζητάς είναι δεδομένων.
TheELF Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Το λίγο ποιο μεγάλο/πλατύ είναι sata ρεύμα ,το ποιο μικρό είναι sata δεδομένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα