funbreaker Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δεν ήξερα που να ανοίξω το θέμα και από μια αναζήτηση που έκανα είδα πως παρόμοια θέματα τοποθετούνται εδώ. Θέλω να τηλεφωνήσω σε αυτή την σελίδα αλλά βλέπω έναν παράξενο αριθμό που δεν ξέρω τι είναι. Το 700 700 7580 που λέει πως έχει αστική χρέωση... Να πάρω ή θα φάω καμιά χρέωση?
devout84 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Το 70....... είναι (μη γεωγραφικός) πανελλαδικός αριθμός με αστική χρέωση απ'όπου κι αν τον καλέσεις.
felicia87 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 για να λεει αστικη χρεωση λογικα λεει αληθεια γιατι αλλιως μπορεις να τους κανεις μηνυση.. αλλα αν φοβασαι μηπως και αν στειλε καλυτερα εμαιλ
funbreaker Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Το 70....... είναι (μη γεωγραφικός) πανελλαδικός αριθμός με αστική χρέωση απ'όπου κι αν τον καλέσεις. Ευχαριστώ. για να λεει αστικη χρεωση λογικα λεει αληθεια γιατι αλλιως μπορεις να τους κανεις μηνυση.. αλλα αν φοβασαι μηπως και αν στειλε καλυτερα εμαιλ Δεν απαντάνε στο email, αυτό είναι το πρόβλημα... edit: Παίρνω αλλά λέει ότι ο αριθμός που κάλεσα δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή...
isay Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Η χρεωση ανα αριθμό εξαρταται απο τις χρεωσεις που εφαρμόζει ο παροχος σου. Πχ για forthnet είναι αστική. Το νουμερο παρεχεται το τη viva Όσο για το οτι δεν υπάρχει/απαντουν εγραψα τη γνώμη μου στο αλλο σου θεμα για το site Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2013 από isay
funbreaker Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Ευχαριστώ, τελικά είχες δίκιο με την πρότασή σου στο άλλο θέμα. Έστειλα email εκεί και το ζήτημα λύθηκε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα