TRILOBYTER Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Αυτα που λενε τα παιδια για το τροφοδοτικο, καλα λενε. Αλλα απλα να ξερεις οτι και τα φτηνα παιζει να σου βγουνε καλα, αυτο που εχω το πηρα 14 ευρω πριν απο 2 χρονια, ακομα κραταει. Και ενα turbo-x που ειχα απο το πλαισιο πιο παλια μου κρατησε 4 χρονια και ειχα δωσει μολις 24 ευρω. Φυσικα το να βαλεις ενα μαρκας ειναι καλυτερο, αν εχεις τα φραγκα..
MoviemakerGr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Βγαλτα ολα πάλι απο το κουτί βαλτα πάνω σε ενα τραπέζι,σύνδεσε μόνο τα απαραίτητα και δες αν αλλάξει κάτι .. προσοχή στον στατικό ηλεκτρισμό,την μητρική ακούμπα την πάνω στο κουτί της. 1
parsifal Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Αναγκάστηκα να σβήσω πολλά μηνύματα και να αποκλείσω για 1 ημέρα δύο μέλη. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε το δημόσιο βήμα του forum και τα θέματα που ζητούν βοήθεια άλλα μέλη ως χώρο εκτόνωσης και προσωπικών αντιπαραθέσεων. Αν κάποιος θεωρεί πως θίγεται προσωπικά ο ίδιος ή οι κανόνες του forum από μηνύματα άλλου μέλους, δεν πρέπει να εμπλέκεται άμεσα αλλά να ενημερώνει σχετικά τους συντονιστές μέσω αναφοράς. 2
Bazooker Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 το πρόβλημα λύθηκε ήταν με τους αποστάτες τελικά. ευχαριστώ τον φίλο που μου το έλυσε. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα