funbreaker Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Είχα βάλει πριν κανά 2 χρόνια μια αγγελία σε αυτή την σελίδα. Το πρόβλημα είναι ότι είχα δημοσιεύσει το τηλέφωνό μου και με πρήζουν ακόμα κι έτσι θέλω να διαγράψω την αγγελία. Φυσικά δεν θυμάμαι αν την είχα δημοσιεύσει δημιουργώντας πρώτα λογαριασμό και αν δημιούργησα λογαριασμό δεν θυμάμαι τα στοιχεία. Επιδίωξα να επικοινησω με την σελίδα από τα στοιχεία που έχουν εδώ. Επικοινώνησα με email αλλά μου έρχεται failure notice ότι δεν παραδίδεται. Επιδίωξα να πάρω και τηλέφωνο στο 211 850 8210 αλλά επειδή λέει πως είναι fax δεν απαντάει. Υπάρχει και το 700 700 7580 (Αστική Χρέωση) που όμως δεν ξέρω τι είναι και δεν παίρνω (τι είναι αυτό το τηλ απο 700, μήπως με χρεώσει?) Τι άλλο μπορώ να κάνω? Με έχουν πρήξει στα τηλ και δεν την παλεύω άλλο. edit: Έφτιαξα έναν 2ο λογαριασμό και διαπίστωσα πως τον κωδικό εισόδου σου τον στέλνει το site αυτόματα στο email που είχες γραφτεί. Εγώ μάλλον είχα γραφτεί με το email της σχολής που τώρα έχει λήξει και δεν έχω πρόσβαση και έτσι δεν μπορώ να κάνω resend τον κωδικό και να μπω στον λογαριασμό μου και να διαγράψω την αγγελία.
isay Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Το site δειχνει τελειως παρατημενο και αυτό επιβεβαιώνεται από το οτι δεν ισχύουν mail και τηλεφωνα. Οι αγγελίες ανανεωνονται αυτόματα. Τελείως απατεωνιά. Από λίγο ψάξιμο με το domain το site, το site εχει σχέση με την trinityvision ( http://www.trinityvision.gr ), το γράφει και στον πατο του site και εχουν και τον ιδιο αριθμό φαξ. Επικοινωνησε με την trinityvision μπας και βγάλεις άκρη. 1
funbreaker Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Το site δειχνει τελειως παρατημενο και αυτό επιβεβαιώνεται από το οτι δεν ισχύουν mail και τηλεφωνα. Οι αγγελίες ανανεωνονται αυτόματα. Τελείως απατεωνιά. Από λίγο ψάξιμο με το domain το site, το site εχει σχέση με την trinityvision ( http://www.trinityvision.gr ), το γράφει και στον πατο του site και εχουν και τον ιδιο αριθμό φαξ. Επικοινωνησε με την trinityvision μπας και βγάλεις άκρη. Καλή ιδέα. Σε ευχαριστώ. Τελικά είχες δίκιο. Επικοινώνησα με την trinityvision και με εξυπηρέτησαν αμέσα. Ευχαριστώ και πάλι. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα