LOULATRANS Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 οταν ξεκιναω το λαπτοπ (π8400,ατι 3650) δουλευει κανονικα ,ειδικα στο βιντεο ,που το παρατηρησα.μετα απο λιγη ωρα ή μαλλον κατα το ανοιγμα-θεαση δευτερου βιντεο-ταινιας,και ενω ειμαι ονλαειν,αρχιζει και δειχνει την ταινια σπαστα,ακομα και αναλυσης 144p.αλλα και στην πληκτρολογηση καθυστερει.θερμοκρασιες σκληρου-επεξεργαστη-καρτας 40-60-50.το γκατζετ των γουιντος δειχνει χρηση επεξεργαστη-μνημης 40% και 43%.ο σκληρος εχει 40γιγα ελευθερο χωρο,μνημη εχει 2 γιγα.δεν εχω τιποτα απο προστασια κατα ιων-τοιχους προστασιας κλπ.στην επανεκιννηση δουλευει καλα......τις πταιει?
liakjim Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Το online γιατι το τονιζεις? Οταν δεν εισαι , αποδιδει οπως πρεπει? Αν ναι ισως εχει καποιον ιο.
LOULATRANS Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 οταν βλεπω ταινιες που εχω στον σκληρο δισκο,με τον μεντια κλασικ τις βλεπω κανονικα.αλλα τα βιντεο και οι ταινιες στο τουμπ και αλλου,μετα την εκκινηση ,να πω στο δευτερο 20λεπτο ή στην δευτερη ταινια,αρχιζει να κολλαει.υπαρχει περιπτωση να μειωνει ο παροχος την ταχυτητα διαμεταγωγης δεδομενων?αλλα τοτε θα ειχα θεμα και στα αλλα λαπτοπ που κουμπωνουν και απλα σερφαρουν,οπως τωρα,ενα λαπτοπ δειχνει ταινια και με ενα αλλο σερφαρω κανονικα.αλλα αυτο που δειχνει την ταινια παει σπαστα.παιζει να ειναι κανας φλασπλεειερ?????
liakjim Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Να κοβει ο παροχος επιτηδες οχι. Βαλε το http://download.cnet.com/Net-Meter/3000-2155_4-10435551.html , ωστε να βλεπεις live την ταχυτητα σου. Επισης δοκιμασε με τ chrome.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα