Dklearhos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 γειά σας, ξέρει κανείς πως κάνω hard reset στο Archos 80 titanium? ξέχασα το pattern που είχα βάλει και τώρα έχει κλειδώσει το tablet και ζητάει τα login στοιχεία του gmail account μου. τα βάζω και δεν τα δέχεται οπότε δεν έχω άλλη λύση από το hard reset. να πω ότι δοκίμασα vol- + power button, vol+ + power button, και το reset button που έχει η συσκευή αλλά χωρίς αποτέλεσμα . καμία ιδέα κανείς ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisosf Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Κρατα πατημενο το power button για 10 δευτερολεπτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dklearhos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 δυστυχως το δοκίμασα και δεν εγινε τιποτα. aνοιξε το λογότυπο archos και μετά έσβησε. το ξαναανοιξα και το ίδιο, μου ζητάει τα σtοιχεια του gmail account τα οποία ενώ είναι σωστά δεν τα δέχεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisosf Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δυστυχώς δεν έχω το συγκεκριμένο tablet αλλά με μία αναζήτηση στο google είδα ότι πρέπει να μπεις στην Stock Recovery και να κάνεις Wipe Data αλλά να ξέρεις θα χαθούν τα πάντα εκτός από τα περιεχόμενα της κάρτας SD.Μπορείς να ψάξεις και στο google μιας και το πρόβλημα αυτό είναι αρκετά συνηθισμένο στα Archos 80 Titanium! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα