Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα! Μενω στα Ιωάννινα και εχω ενεργοποιήσει την HoL double play gr με το modem/router Netfaster WLan 3. Η ταχύτητα download που εχω συνήθως ειναι γύρω στα 6,5 Mbps (θεωρητικά η σύνδεση μου ειναι εώς 24 Mbps).

Ηθελα να ρωτήσω αν αλλάξω το adsl modem μου και αγοράσω κάποιο άλλο π.χ. της tp-link η ταχύτητα download θα βελτιωθεί;; η δεν εχει και τόσο σημασία το modem;

Σκέφτομαι για το http://www.e-shop.gr/product?id=PER.612448

Ποια η γνώμη σας;;Σας ευχαριστω!!!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

To router παίζει μικρό ρόλο οσο αφορά τον συγχρονισμό μπορει δηλαδή να συγχρονίσεις πολυ ελάχιστα ψηλότερα εως και καθόλου, η ταχύτητα σου εξαρτάται απο το ποσο μακριά βρίσκεσαι απο το dslam και ποσο καλος ειναι ο χαλκός που έρχεται μεχρι το σπίτι σου, επισης το καλύτερο και ποιοτικότερο router βοηθάει κυρίως να γραμμές που δεν ειναι πολυ καλές απο θέμα σταθερότητας

Δημοσ.

Οπως τα λεει και ο SPANK...ο χαλκος! Με το να αλλαξεις modem δεν θα δεις καμια ουσιαστικη διαφορα... μπορει και το καινουργιο να στο ριξει στα 6 μπορει να στο παει και στα 7... ειναι αναλογος το chip που φορανε και το πως "διαβαζει" το καθενα τη γραμμη... :)

Δημοσ.

To router παίζει μικρό ρόλο οσο αφορά τον συγχρονισμό μπορει δηλαδή να συγχρονίσεις πολυ ελάχιστα ψηλότερα εως και καθόλου, η ταχύτητα σου εξαρτάται απο το ποσο μακριά βρίσκεσαι απο το dslam και ποσο καλος ειναι ο χαλκός που έρχεται μεχρι το σπίτι σου, επισης το καλύτερο και ποιοτικότερο router βοηθάει κυρίως να γραμμές που δεν ειναι πολυ καλές απο θέμα σταθερότητας

οτι καποιο μπορει να ειναι πιο ακριβο και ποιο ποιοτικο δεν σημαινει οτι θα ειναι υποχρεωτικα και πιο σταθερο.δηλαδη εχω δει cisco που ειναι 500 ευρω ρουτερ να τραβαει disconnects στην γραμμη και να βαζεις ενα thomson των 40 ευρω και να εχει uptime τρελλες ημερες.δηλαδη το thomson το μεγαλο του ατου ειναι οτι ειναι σταθερο.

Καλημέρα! Μενω στα Ιωάννινα και εχω ενεργοποιήσει την HoL double play gr με το modem/router Netfaster WLan 3. Η ταχύτητα download που εχω συνήθως ειναι γύρω στα 6,5 Mbps (θεωρητικά η σύνδεση μου ειναι εώς 24 Mbps).

Ηθελα να ρωτήσω αν αλλάξω το adsl modem μου και αγοράσω κάποιο άλλο π.χ. της tp-link η ταχύτητα download θα βελτιωθεί;; η δεν εχει και τόσο σημασία το modem;

Σκέφτομαι για το http://www.e-shop.gr/product?id=PER.612448

Ποια η γνώμη σας;;Σας ευχαριστω!!!

Sent from my iPhone using Insomnia

αν πιανουν και τα χερια σου δοκιμαζεις στον κατανεμητη για να δεις μηπως χανεις ταχυτητα λογω καλωδιωσης.αν και δεν μας εγραψες καν τα χαρακτηριστικα της γραμμης σου για να δουμε αν παιζεις σωστα η αν τρεχει κατι.αν εισαι μακρυα τοτε ναι τα 6,5 μπορει να ειναι φυσιολογικα .αν εισαι κοντα μπορει να υπαρχει θεμα χαλκου η θεμα με τα καλωδια σε σενα  η οτιδηποτε αλλο.οποτε θελουμε τα χαρακτηριστικα για να δουμε attenuation κτλ.επισης οτι κατεβαζες με 6,5 δεν σημαινει οτι συγχρονιζεις τοσο.μπορει να εισαι με wireless πχ και για αυτο να μην κατεβαζει πιο γρηγορα(πχ παλιοι drivers,πιταρισμενο καναλι κτλ) ενω μπορει πχ να κλειδωνεις παραπανω.κοινως πολλα μπορει να τρεχουν.απο εκει και περα οπως ειπαν μπορει με αλλο ρουτερ να παιξεις καλυτερα μπορει χειροτερα.δεν μπορει να στο πει κανεις αυτο παρα μονο αν το δοκιμασεις.αλλα υπο νορμαλ συνθηκες με αλλο ρουτερ θα δεις +-1 mbit,.εκτος αν ειχες κανα ρουτερ μαυρο χαλι που εχω δει μερικα να παιζουν και 2 Mbit πιο χαμηλα απο αλλα.(και αυτο παντα ειναι σχετικο με βαση το ποσο συγχρονιζεις παντα).

επισης σε μερικα ρουτερ με νεο firmwareπαιζεις καλυτερα.για το netfaster δεν νομιζω να βρεις αλλο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...