satfoxy Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Γεια. Επεσε στα χερια μου ενα λαπτοπ fujitsu siemens life book 4010 E series απο Γερμανια ομως.Το πληκτρολογιο και ολα οσα γραφει επανω ειναι στα γερμανικα. Το προβλημα που εχει ειναι οτι πολλα κουμπια ειναι μπερδενα.Δηλαδη παταω το d και μου βγαινουν di6 τρια συμβολα.Αυτο γινετε σε αρκετα κουμπια.Ειτε το εχω στα αγγλικα ειτε στα ελληνικα.Το λειτουργικο που εχει τωρα πανω το λαπτοπ ειναι ΧΡ ελληνικα. Δοκιμασα και με live ubuntu.Και εκει το ιδιο.Δηλαδη το να τρεχω το λειτουργικο του απο το cd. Τι μπορει να φταιει? Σκεφτηκα να μπουταρω απο cd αλλα σαν γλωσσα να βαλω γερμανικα και οχι ελληνικα.Βεβαια δεν το εκανα διοτι δεν ξερω γερμανικα και δεν θα μπορεσω να προχωρησω την διαδικασια. Λετε να ειναι καποιο κολημα απο το bios ? Οποια ιδεα καλοδεχουμενη και σας ευχαριστω.
arc Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Μαλλον πας για αλλαγη πληκτρολογιου συνδεσε εξωτερικο πληκτρολογιο και δες συμπεριφορα
satfoxy Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Με εξωτερικο usb πληκτρολογιο δουλευει κανονικα. Ευχαριστω για την απαντηση.
arc Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Αφου παίζει με εξωτερικό πληκτρολόγιο τότε πας σίγουρα για αλλαγή του κανονικου. Σκόνη, πορτοκαλάδα, καφές ή οτιδήποτε αλλο μπορεί να είναι η αιτία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα